elifit
Moderatorka
Lenam oby to tylko jednorazowy skok ciśnienia!
Dobranoc
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie, to duzych ilosci to nie pije ale jedno piwo czasem.my bylismy dzis na imieninach Tomka cioci i pelno ludzi i wodka sie lala, ale moj nie pil, kupil sobie w drodze powrotnej jedno piwko i w domu wypil nie wyobrazam sobie teraz by pil spore ilosci jak ja na koncowce ciazy jestem
Lada dzien Ci sie moze poprawic. Po 35t dziecko przesuwa sie do dolu i jest latwiej oddychac (za to wiekszosc z nas odczuje wlasnie wiekszy nacisk na dole i klucie).@elifit dziękuję, skacze, ale jest lepiej. Troszkę tchu brak. Od 3 dni powtarzam mężowi, że w ciągu 2tyg. urodzę.
Witam sie i ja! Pytanie z realiow szpitalnych: dlaczego w kazdym szpitalu o 6 rano robia pobudke na max i na przyklad przy 8 jarzeniowkach sprawdzaja temperature (a na porodowce sprawdzaja tetno) a potem do 8 nic sie nie dzieje??? czy na prawdw nie aystarczyloby jednej malej lampki zapalic? Ale wtedy (parafrazujac stary kawal) moglybysmy pomyslec ze oni (personel) sa tu dla nas))Ja tez juz nie spie bo mąż wychodzil do pracy a corke zaraz do przedszkola bede wybierala wiec nie oplaca mi sie na ta chwilke zasypiac. Olka dalej kaszle wiec zostaje w domu.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas w szpitalu swieca małą lampke zawsze rano wiec wspolczuje "8 jarzeniówek"Lada dzien Ci sie moze poprawic. Po 35t dziecko przesuwa sie do dolu i jest latwiej oddychac (za to wiekszosc z nas odczuje wlasnie wiekszy nacisk na dole i klucie).
Witam sie i ja! Pytanie z realiow szpitalnych: dlaczego w kazdym szpitalu o 6 rano robia pobudke na max i na przyklad przy 8 jarzeniowkach sprawdzaja temperature (a na porodowce sprawdzaja tetno) a potem do 8 nic sie nie dzieje??? czy na prawdw nie aystarczyloby jednej malej lampki zapalic? Ale wtedy (parafrazujac stary kawal) moglybysmy pomyslec ze oni (personel) sa tu dla nas))
Pozdrawiam z patologii!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!