reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny na stronie mojego szpitala jest napisane zeby wziąć kosmetyki do kąpieli dla dziecka. Z tym ze w szpitalu przeważnie nie kapia dzieci i tak sobie pomyślałam i Kupilam w rossmanie ten malutki turystyczny płyn do kapieli z babydream zeby nie pakować całego dużego plynu a oni albo wykapia albo nie. Mam nadzieję że nie beda robić problemu ze mam taki malutki płyn :) kosmetyki dla siebie do szpitala tez Kupilam te malutkie i tym oto sposobem zaoszczedzilam trochę miejsca w torbie.
Ależ po co Ci duże. Ja też malutkie wszystko zabieram. Ale tylko dla siebie, bo dziecka nie będę kąpać, dopiero po powrocie do domu.

reklama
Oo fajny sen. A w ciąży byłyśmy? Czy rozpakowane? :)

Nie pamiętam już dobrze, ale chyba jeszcze w ciąży, wiem, że było fajnie :)

Hej, ja weekend spedzilam u rodzicow. Rodzice byli na weselu a my pilnowalismy domu. Aż wstyd się przyznać, ale od 2 msc mamy wozek i dopiero wczoraj go rozpakowalismy :)
Coś mnie pachwiny bola, tzn tylko jak chodze to je czuje i jak się przekrecam w nocy to też je czuje. Myślę że to nic złego.

Czarownica pięknie napisałaś.

Krasnal Ale niespodzianka, lubię takie choć niestety w moim przypadku nie mam na co liczyc :(

Ból pachwin to u nas normalka niestety, pytałam o to mojej ginki mówi, że więzadła się rozciągają, a są krótkie i jest nacisk i dlatego boli i że nie ma się czym martwić.

Ja dzis tez bylam po te male kosmetyki, ale stwierdzilam, ze kupie puste opakowania podrozne za 1.99zl w rossmanie i przeleje sobie swoje kosmetyki. Zawsze ciut zaoszczędzone, bo te podróżne wersje to drogie jak cholera!

a8doqqmz725nh9h0.png

Hej, ja weekend spedzilam u rodzicow. Rodzice byli na weselu a my pilnowalismy domu. Aż wstyd się przyznać, ale od 2 msc mamy wozek i dopiero wczoraj go rozpakowalismy :)
Coś mnie pachwiny bola, tzn tylko jak chodze to je czuje i jak się przekrecam w nocy to też je czuje. Myślę że to nic złego.

Czarownica pięknie napisałaś.

Krasnal Ale niespodzianka, lubię takie choć niestety w moim przypadku nie mam na co liczyc :(
nasz wozek stoi od momentu kupna w mieszkaniu i wkurzam sie, bo kto przyjedzie to leci z lapami do niego i kazdy go maca, a on ma biale elementy i boje sie, ze mi zabrudza ehhh

Ja pozwalam mezowi wypic piwko tylko wtedy gdy nie mam skurczy i ogolnie sie dobrze czuje :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
my bylismy dzis na imieninach Tomka cioci i pelno ludzi i wodka sie lala, ale moj nie pil, kupil sobie w drodze powrotnej jedno piwko i w domu wypil :) nie wyobrazam sobie teraz by pil spore ilosci jak ja na koncowce ciazy jestem :)

my bylismy dzis na imieninach Tomka cioci i pelno ludzi i wodka sie lala, ale moj nie pil, kupil sobie w drodze powrotnej jedno piwko i w domu wypil :) nie wyobrazam sobie teraz by pil spore ilosci jak ja na koncowce ciazy jestem :)
"Końcówce ciazy" jak to pięknie brzmi.. nadal ciężko uwierzyć,że doczekalysmy :) :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam:) my dzień w biegu, najpierw wizyta u znajomych, którzy 8tyg. temu urodzili Antka:) mały cudny, rodzice szczęśliwi. Mąż zabrał mnie na pyszny obiad. Później wpadła do nas siostra cioteczna i było b. miło :) właśnie wyszła.

Serce mi coś wariuje, mam puls 108, czekam, aż się uspokoi. Ciśnienie 135/85. Oddycham i staram się unormować.

reklama
Dziewczyny na stronie mojego szpitala jest napisane zeby wziąć kosmetyki do kąpieli dla dziecka. Z tym ze w szpitalu przeważnie nie kapia dzieci i tak sobie pomyślałam i Kupilam w rossmanie ten malutki turystyczny płyn do kapieli z babydream zeby nie pakować całego dużego plynu a oni albo wykapia albo nie. Mam nadzieję że nie beda robić problemu ze mam taki malutki płyn :) kosmetyki dla siebie do szpitala tez Kupilam te malutkie i tym oto sposobem zaoszczedzilam trochę miejsca w torbie.
Dziwne. U mnie myja i wszystko jest. Dopiero w domu kosmetyki się przydadzą.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry