A mnie dziś oszukali na olx... Kupiłam karuzelę i okazało się, że brakuje mocowania.. Chłop stwierdził, że było napisane, że zestaw zawiera to co jej na zdjęciu tylko, że ja nie wiedziałam jak wygląda mocowanie więc skąd miałam wiedzieć, że go brakuje? Przykro mi, aż się popłakałam
reklama
elifit
Moderatorka
to jest chamstwo. Kupowałas z wysyłka?A mnie dziś oszukali na olx... Kupiłam karuzelę i okazało się, że brakuje mocowania.. Chłop stwierdził, że było napisane, że zestaw zawiera to co jej na zdjęciu tylko, że ja nie wiedziałam jak wygląda mocowanie więc skąd miałam wiedzieć, że go brakuje? Przykro mi, aż się popłakałam
Antiope
Fanka BB :)
Ludzie są czasami naprawdę wredniA mnie dziś oszukali na olx... Kupiłam karuzelę i okazało się, że brakuje mocowania.. Chłop stwierdził, że było napisane, że zestaw zawiera to co jej na zdjęciu tylko, że ja nie wiedziałam jak wygląda mocowanie więc skąd miałam wiedzieć, że go brakuje? Przykro mi, aż się popłakałam
Nie... Mąż odebrał, ale nie zorientował się, że czegoś brakuje bo nie wiedział jak to się mocuje... Nigdy nikogo ne oszukałam i tak naiwnie wierzyłam, że ludzie są uczciwi... Szybko wykasowali ogłoszenie, maila usunęli. I tak oszustów znalazłam na fb, le daruję sobie dalszy kontakt...to jest chamstwo. Kupowałas z wysyłka?
Jadwiga orłowska
ja mam wanienkę profilowana 0-6 miesięcy na 64 cm. Malutka ale pół roczne dziecko sporo chlapie to wtedy będzie kąpiel w wannie.Dziewczynki pytanie z innej bajki: jakie macie wanienki dla maluchów 86 cm czy102? Bo nie wiem czy 86 starczy a 102 z kolei wydaje mi się strasznie duuuuza ....
ja komplety spakowałem do woreczków i takie do torby. Np body z długim rękawem i śpiochy, body krotki rękaw i pajacyk. W sumie 4 komplety i do tego ocieplany kubraczek, 2 czapeczki, skarpetki, rękawiczki i śliniaczki. Oczywiście rożek 3 tetry i jedna flanelowa No i ręczniki. Mam tez taka przytulankę cieplutka, kwadrat a na środku głowa owieczki, wystarczajaco duża żeby przykryć maluszka i mam nadzieje ze tego nie zabronią bo tu nie wolno kocykow itp. Kombinezon i czapka są przygotowane w domu. Jak przyjdzie pora maź przywiezie. I dodatkowo gotowy pajacyk Mikołaja. Może się przyda może nie.Ja tez mam totalny brak weny do pakowania, ale w piatek kupilam pizamy i dzisiaj cos mnie tknelo, wiec wole to juz miec za soba Jedynie nie wiem co i w jakiej ilosci dla Malego spakowac..
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja ze spaniem nie mam problemu, muszę tylko odpowiednio się ułożyć, żeby brzuch materaca nie dotykał i śpię jak susel
Co za ludzie!! Co teraz masz niby zrobić? Jaka to karuzela? Poszukaj samego mocowania w grupach facebookowych typu "mama w warszawie. Kupie, sprzedam..." Napisz szczerze co siè wydarzyło. Może jakaś mama ma niepotrzebne mocowanie i odda Znalazłaś ich na Fb? Ja bym chyba nie podarowała... Może ja im wyślę kilka słów podziękowania?!A mnie dziś oszukali na olx... Kupiłam karuzelę i okazało się, że brakuje mocowania.. Chłop stwierdził, że było napisane, że zestaw zawiera to co jej na zdjęciu tylko, że ja nie wiedziałam jak wygląda mocowanie więc skąd miałam wiedzieć, że go brakuje? Przykro mi, aż się popłakałam
Karuzela Fisher Price ta z misiami... Maż stwierdził, że zrobi takie mocowanie w pracy, przerobi to tak żeby można było przyczepić. Ale jakoś mnie to zdołowało. Skąd się biorą tacy ludzie...Co za ludzie!! Co teraz masz niby zrobić? Jaka to karuzela? Poszukaj samego mocowania w grupach facebookowych typu "mama w warszawie. Kupie, sprzedam..." Napisz szczerze co siè wydarzyło. Może jakaś mama ma niepotrzebne mocowanie i odda Znalazłaś ich na Fb? Ja bym chyba nie podarowała... Może ja im wyślę kilka słów podziękowania?!
Domyślam się jaka jesteś rozczarowana Dobrze, że mąż taki zdolny. Na fb grupie wrzuć info, może mamy mają. Nie zaszkodzi zapytać. Trzeba uważać na ludzi, niestety. Uśmiechnij się, bo maluchowi stan smutku nie służy. :*Karuzela Fisher Price ta z misiami... Maż stwierdził, że zrobi takie mocowanie w pracy, przerobi to tak żeby można było przyczepić. Ale jakoś mnie to zdołowało. Skąd się biorą tacy ludzie...
majka23x
Dziewczyny, moze ktoras mi odpowie, jestem na umowie o prace, na zwolnieniu od 30 wrzesnia, wyplate w pracy mam zawsze na koniec miesiaca. Jako ze pierwsza wyplate wyplaca zaklad pracy zglaszam sie po nia na koniec pazdziernika, a potem placi juz zus. Kiedy mam sie spodziewac tej zusowskiej? Koniec listopada wyrobia sie czy jak to jest?
reklama
Dziękuję :* już mi troszkę lepiej...Domyślam się jaka jesteś rozczarowana Dobrze, że mąż taki zdolny. Na fb grupie wrzuć info, może mamy mają. Nie zaszkodzi zapytać. Trzeba uważać na ludzi, niestety. Uśmiechnij się, bo maluchowi stan smutku nie służy. :*