reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mam to samo. Ostatnio myślałam że to może jakaś depresja ale mąż stwierdził że prędzej huśtawki nastrojów przez hormony. Pewnie ma rację. Czekać tylko aż przejdzie, głowa do góry chociaż wiem po sobie że łatwo powiedzieć.

Kurcze nie potrafię wielocytowac w aplikacji przez tel a na tyle waszych postów chciałam odpowiedzieć. Ech.. Brak słów mi :/

W każdym bądź razie leżakuje dalej i to leżenie już mi bokiem wychodzi. A dziewczyny jak się ma to masowanie i ćwiczenie mięśni kegla do skracajacej szyjki i małego rozwarcia, tak myślę - chyba niekoniecznie wskazane co?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czekam do wizyty 7 listopada zeby sie zapytac czy moge masowac krocze bo tez sie boje ryzykowac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki pytanie z innej bajki: jakie macie wanienki dla maluchów 86 cm czy102? Bo nie wiem czy 86 starczy a 102 z kolei wydaje mi się strasznie duuuuza ....
Ja mam tą mniejszą bo później i tak przeniose się z kapaniem do wanny. Bedzie lato, bedzie lżej tam niż gonić z tym wszystkim ;)

Dziewczynki pytanie z innej bajki: jakie macie wanienki dla maluchów 86 cm czy102? Bo nie wiem czy 86 starczy a 102 z kolei wydaje mi się strasznie duuuuza ....

Ja nawet nie wiedziałam, ze w ikei sa dwa rozmiary[emoji1] więc w sumie nie wiem którą wzięłam:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja tez mam totalny brak weny do pakowania, ale w piatek kupilam pizamy i dzisiaj cos mnie tknelo, wiec wole to juz miec za soba ;) Jedynie nie wiem co i w jakiej ilosci dla Malego spakowac..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
A ja juz mam wszystko spakowane, torbg przepakowalam ;) przygotowane tez mam ubranka na wyjscie ze szpitala ktore przywiezie mąż :)

Hej dziewczynki. Mialam zamiar napisac Wam ze sie fajnie wyspalam bo synek spal do 9 i fajnie mija dzien ale nie zdazylam. Znowu jest do d ... Robię sobie meliske bo na porodowce wyladuje. Moj ojciec po 6 latach bez kontaktu zaczal do nas pisac. Dzis sobie wymyslil ze w moim imieniu bedzie skladal pisma do komornika ze nie nalezaly nam sie alimenty po 18 roku zycia bo mu dalej za ten okres odsetki naliczaja. I ze mam mu dane podac w tym pesel a on za mnie zlozy. Noz k... Ja pobieralam jescZe po18 bo sZkole robialam. Niech tylko spróbuje sie moim nazwiskiem podpisac to go sadu podam. Przykro mi ze ma dlug ale trzeba bylo placic a nie teraz takie jaja. Na sumienie mi wjezdza az mnie brzuchc rozbolal. Pewnie wrobi mnie w jakis shit i bede musiala wyjaśniać a ja z Polska nic nie mam wspolnego od 6lat :( tego mi jeszcze brakowalo

Hej dziewczynki. Mialam zamiar napisac Wam ze sie fajnie wyspalam bo synek spal do 9 i fajnie mija dzien ale nie zdazylam. Znowu jest do d ... Robię sobie meliske bo na porodowce wyladuje. Moj ojciec po 6 latach bez kontaktu zaczal do nas pisac. Dzis sobie wymyslil ze w moim imieniu bedzie skladal pisma do komornika ze nie nalezaly nam sie alimenty po 18 roku zycia bo mu dalej za ten okres odsetki naliczaja. I ze mam mu dane podac w tym pesel a on za mnie zlozy. Noz k... Ja pobieralam jescZe po18 bo sZkole robialam. Niech tylko spróbuje sie moim nazwiskiem podpisac to go sadu podam. Przykro mi ze ma dlug ale trzeba bylo placic a nie teraz takie jaja. Na sumienie mi wjezdza az mnie brzuchc rozbolal. Pewnie wrobi mnie w jakis shit i bede musiala wyjaśniać a ja z Polska nic nie mam wspolnego od 6lat :( tego mi jeszcze brakowalo

Nie przejmuj sie, jak sie uczylas to Ci sie legalnie alimenty nalezaly i Twoj tata musi spłacić dlug (domyslam sie ze panstwo płaciło alimenty za Twojego tate i on musi teraz splacac dlug za te lata). Moze skladac milion wnioskow ale z tym systemem nie wygra. A nawet jesli by mu przyznali racje na drodze sadowej, to Ty nie zostaniesz pociagnieta do odpowiedzialnosci, bo nie Ty przyznalas sobie alimenty tylko ktoś/sąd Ci to przyznał. Glowa do góry i nie przejmuj sie [emoji8]

A obowiazek alimentacyjny nie jest do 25 r.z. pod warunkiem, ze sie uczysz ? Mogl placic a nie teraz szuka dziury w calym nie przejmuj sie ;)

My sprzatamy w koncu ogarnelam sypialnie do konca jest pieknie tak jak sobie wymarzylam jeszcze tylko male dorobki i bedzie super, gosci dzisiaj mamy ;) ostatnia partia ubranek schnie jeszcze tylko wyprasowac i pochowac do szafek no i jestesmy gotowi na malutka :) a ta karuzele z filcu chyba sama sobie zrobie bo wiem gdzie to wszystko kupic i tak chce kupic projektor osobno a raczej poprosic zeby dostac w prezencie jak ktos bedzie mial problem z prezentem dla nas opcja numer dwa kupie Emilce pod choinke

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja u Was z zasypianiem? Czy tylko u mnie taki "koszmare" no mecze sie przeokrutnie. brzuch ciągnie. na lewym boku fatalnie mi sie usypia. na plecach to juz sie nie pomoże nawet chwila bo przygnieciona jestem musze miec poduchę pod plecami żeby na pól siedząco. Szklankę wody wypijam przed bo mnie suszy . I tak usypiam 2-3nad ranem.
Czy tez tam lipnie u Was ? Jest na to sposob. ?
Mi sie ciezko oddycha, przez co mam problemy z zasypianiem praktycznie co noc :(

reklama
Do góry