ej mi tez szybko leci, za szybko, boje sie, ze urodze przed terminem a zem psychicznie niegotowa...jakby to mialo cos zmienic a przez ostatnie 8 tygodni, ktore mi zostaly mialabym dojrzec do tego, ze urodze....A ja wam powiem, że pierwsza ciąża ciągnęła mi się niemiłosiernie, a teraz ja się pytam.... Kiedy minęły te 33 tygodnie? Gdzie mi ciąża uciekła?. Już niedługo koniec! Ale jak to? Kiedy? Co i jak?
Czy dam radę?
Matko....
Pamiętam jak w kwietniu przyniosłam test ciążowy na uczelnie dziewczynom się pochwalić (wiem oblecha taki sikaniec)
A już za chwilę będę tyci pampersy zmieniać i karmić cycem w nocy....
Nieprawdopodobne.
Jakbym przespała te wszystkie miesiące.
reklama
Dzień dobry !
I ja dołączę do niedowiarków dla mnie najbardziej nieprawdopodobne jest to, że niektóre z nas mają już wyznaczone terminy (cc), które są już tuż tuż. My Lux to akurat będziemy szły na koniec... Moja mama to twierdzi, że na pewno przenoszę (na styczeń), ale skoro szyjka coraz krótsza to nic nie jest pewne...
I ja dołączę do niedowiarków dla mnie najbardziej nieprawdopodobne jest to, że niektóre z nas mają już wyznaczone terminy (cc), które są już tuż tuż. My Lux to akurat będziemy szły na koniec... Moja mama to twierdzi, że na pewno przenoszę (na styczeń), ale skoro szyjka coraz krótsza to nic nie jest pewne...
no jesli u mnie sie okaze, ze cc musi byc to ja na polowe grudnia polece, ale to sie okaze w listopadzieDzień dobry !
Ano tak a tak to masz termin po świętach jakoś chyba ?no jesli u mnie sie okaze, ze cc musi byc to ja na polowe grudnia polece, ale to sie okaze w listopadzie
ja juz sie naprawdę nie mogę doczekać w zasadzie mamy wszystko gotowe- zostały drobiazgi witam sie porannie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zostało mi 41 dni według aplikacji- mała chyba mi zaraz wyjdzie spod żeber tak skubana kopie
ja mam 24-29 grudnia, dwa terminy, jeden z usg a drugi z omAno tak a tak to masz termin po świętach jakoś chyba ?
moj mi gada, ze uwierzyc nie moze, ze sie doczekalismy ze nie wierzy, ze takiego tyci tyci synka bedziemy miec i bedzie NASZWiecie, ja też nie mogę się doczekać, ale mimo wszystko czuję jakiś strach, mam wrażenie, ze mój M jest bardziej przygotowany niż ja... Cały czas wydaje mi się, że to jakiś sen, chyba dopiero jak zobaczę Małą to uwierzę
reklama