elifit
Moderatorka
A czemu tak? Pytam z ciekawości.no jesli u mnie sie okaze, ze cc musi byc to ja na polowe grudnia polece, ale to sie okaze w listopadzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu tak? Pytam z ciekawości.no jesli u mnie sie okaze, ze cc musi byc to ja na polowe grudnia polece, ale to sie okaze w listopadzie
wizyta u okulisty w listopadzie mnie czeka, termin zaklepany na 16 listopadaA czemu tak? Pytam z ciekawości.
Ale czemu rozwiązywać ciążę dwa tygodnie przed terminem?wizyta u okulisty w listopadzie mnie czeka, termin zaklepany na 16 listopada
a ja sama nie wiem...niby dobija mnie zgaga i to sikanie w nocy i chce juz byc po, a potem przychodzi strach ze maly bedzie plakac, miec kolki itp, ale z drugiej strony chcialabym zobaczyc malego, tyle czekalismy na niegoDzień dobry
Ja się nawet wyspałam. Dziś leniwa niedziela.
Mgła za oknem.
Ja mam jeszcze półtora msc ciąży i nie chcę jeszcze by się kończyła
nie wiem, spytaj sie mojej ginki, ona mi powiedziala, ze jesli dostane skierowanie na cc to spokojnie kolo 15-20 grudnia moga mnie ciac, ciaza bedzie juz donoszonaAle czemu rozwiązywać ciążę dwa tygodnie przed terminem?
U ciebie to inna sytuacja. To twoje pierwsze dzieckoa ja sama nie wiem...niby dobija mnie zgaga i to sikanie w nocy i chce juz byc po, a potem przychodzi strach ze maly bedzie plakac, miec kolki itp, ale z drugiej strony chcialabym zobaczyc malego, tyle czekalismy na niego
No cóż. Różne podejścia ci lekarze mają.nie wiem, spytaj sie mojej ginki, ona mi powiedziala, ze jesli dostane skierowanie na cc to spokojnie kolo 15-20 grudnia moga mnie ciac, ciaza bedzie juz donoszona
jesli mam szczera, to moge nawet tego 20 urodzic skoro pierwszy termin mam na 24, a bylabym z malym na Swieta w domuNo cóż. Różne podejścia ci lekarze mają.
Poczytaj jak masz ochotę
Link do: Pośpiech wysoce niewskazany! O tym, że dwa tygodnie mogą czynić różnicę.
tak a u Cb trzecie i wiesz, ze latwo nie bedzie, ale dasz rade, bo kto jak nie Ty?U ciebie to inna sytuacja. To twoje pierwsze dziecko