madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Witam dzis wszystkie mamuśki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć co proponujecie na obiadek? Flaczki za mna chodzą i ciasto z biszkoptem, galaretką i truskawkami rano byłam na badaniu krwi jutro wyniki odbiorę. Wyjątkowo jeszcze mdłości nie miałam dziśWitam dzis wszystkie mamuśki
Dzień dobry Dziewczyny. Jesteście tu?
moj rozmrozi se zupke a ja dokupilam pulpety w sosie, nie mam dzis apetytu, wczoraj mialam kotlety i jeny jak sie nazarlamCześć co proponujecie na obiadek? Flaczki za mna chodzą i ciasto z biszkoptem, galaretką i truskawkami rano byłam na badaniu krwi jutro wyniki odbiorę. Wyjątkowo jeszcze mdłości nie miałam dziś
mi sie dzis udalo umyc, tak szybko kilka ruchow i juz po, jakos dalam rade, za to rano bralo mnie mocno na wymiotyJestesmy zdecydowanie. Ja juz po wizycie zaraz walne wpis na wizytowym.
Nie moge myc zębów. Po prostu jak tylko wkładam szczoteczke do buzi to od razu mam odruch wymiotny.