reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Przeszly mi mdlosci ale u mamy jestem teraz ... odpoczywam chyba nici z pracy dzis beda chyba, ze wieczorkiem przysiade
Luby konczy o 14 chyba poczekam i nie bede jechac do domu bo raptem na godzine bym tam wpadla a mieszkamy poza miastem ...

Cześć :D co proponujecie na obiadek? Flaczki za mna chodzą i ciasto z biszkoptem, galaretką i truskawkami :D rano byłam na badaniu krwi :) jutro wyniki odbiorę. Wyjątkowo jeszcze mdłości nie miałam dziś :D
moj rozmrozi se zupke a ja dokupilam pulpety w sosie, nie mam dzis apetytu, wczoraj mialam kotlety i jeny jak sie nazarlam

Wróciły :-( ze zdwojoną siłą buuu mdłości...
Jesteśmy Agucha :-)
Ja też przyłączam się do prośby o zaproponowanie o obiadu, mnie dziś mdli na myśli o wodzie mineralnej a muszę 3 chłopów nakarmić...

Do dupy z tym samopoczuciem w pt do Rumuni ruszamy na mały trip a w takim stanie nie wiem czy dam radę, a tak pięknie było..

My dzis robimy sznycelki z kurczaczka do tego salatke z bialej kapustki marchewki cebulki i majonezu plus ziemniaczki z koperkiem. Oj tak. A na jutro nie mam jeszcze pomyslu niestety.

reklama
Do góry