reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,

Dziewczyny zadora joshi, ja mam tak samo, też się pytam siebie czy podołamy z trójką dzieci? Czy starczy nam rąk, kolan bo wiem że serca starczy na pewno. To są takie typowe obawy które będą towarzyszyć nam przez 9 miesięcy ale jestem pewna że nie stłumią tej radości z trzeciego bobasa. Będą lepsze i gorsze dni na pewno. Na te gorsze polecam pooglądać zdjęcia dzieci jak były malutkie :) :)
Jestem pewna że damy radę, i to prawda, że każde kolejne dziecko się chowa same :)
(ja mam pięcioro rodzeństwa, to był dopiero hardkor :D)
Nasze trzecie też z premedytacją zmajstrowane :p

Wzdęcia ugghhh gazy uuughhh :/
Piersi coś pobolewają ale ja nie mam balonów bo nadal karmię.
Mnie tak zimno że śpię w puchatym szlafroku brrr

Miłgo dnia
U mnie była trojka rodzeństwa , ja jedyna dziewcznka .To dopiero był hardcore brak papmersow , pralka typu frania , brak mieszanek mlecznych itp., my już mamy z gorki. No pewno ze sobie damy rade, bo jak nie my to kto ! masz racje nie raz jeszcze będziemy stekac , ale prawda jest taka ze nie oddaloby sie za nic w swiecie ,choć czorty po zaworach niezle daja ....

reklama
U mnie była trojka rodzeństwa , ja jedyna dziewcznka .To dopiero był hardcore brak papmersow , pralka typu frania , brak mieszanek mlecznych itp., my już mamy z gorki. No pewno ze sobie damy rade, bo jak nie my to kto ! masz racje nie raz jeszcze będziemy stekac , ale prawda jest taka ze nie oddaloby sie za nic w swiecie ,choć czorty po zaworach niezle daja ....
oj to prawda, wtedy jeden wozek byl w miescie na sklepie,. lozeczek brak a teraz jaki my mamy wybor i pampersy sa itd

Elifit joshi zoraf u mnie tez 3 bedzie I mnie przerazaja choroby. U mnie 2dzien leci dolem I gira u syna. Haftuje po kilkanaście razy na dzien myje podłogi i piore na okrągło do tego boje sie żeby sie nie odwodnil i brzuch go boli. Mlodsze kaslac zaczelo w niedziele! I jak tutaj 3!

Elifit joshi zoraf u mnie tez 3 bedzie I mnie przerazaja choroby. U mnie 2dzien leci dolem I gira u syna. Haftuje po kilkanaście razy na dzien myje podłogi i piore na okrągło do tego boje sie żeby sie nie odwodnil i brzuch go boli. Mlodsze kaslac zaczelo w niedziele! I jak tutaj 3!
teraz taki sezon na choroby, zal tych dzieci

Zadora oj ja bym nie mogla aż tyle trzymać w tajemnicy. Boisz się jego reakcji? Trzeba wziasc sie w garść i powiedziec . I poczujesz ulgę. A dalej się ułoży dobrze i codziennie wieksza radość bedzie

Ktoras z dziewczyn pisala ze lewa piers wieksza jest na dziewczynke a prawa na chlopca u mnie chyba obojniak bedzie bo codziennie albo lewa albo prawa jest wieksza hahaha
Wiesz ze odrazu zaczelam se cycki badac ;) , chyba takie same !!! czyli ze jak ?;) blizniaki :confused::confused::eek:
Najgorsze ze moja mama jest z blizniat :errr:

o to niezłe nie słyszałam o tym zabobonie.
Ja po tym jak się czuję wnioskuję że może być panna, z synem miałam gorzej, okruutne mdłości, wymiotowałam, zgaga wieczna.. z córką miałam lajtowo w miarę.
U mnie znowu dwie ciaze bez mdlosci , zadnych tam innych ekscesow . Bol cyckow i pobolewania podbrzusza jak teraz. chcialo mi sie owocow warzyw ,mieso nie koniecznie. a teraz to samo , choc miesko mi wchodzi ;) jedynie co jest inne z tamtymi ciazami nie moglam slodkiego, teraz nutella znika lyzeczka :confused: ze trzeci chlopak bedzie :errr: , jak tak to chyba druzyne pilkarska zaloze.

Dzień dobry Dziewczyny. Jesteście tu?

a pewnie ze jestesmy juz od rana ;)

reklama
Do góry