U mnie była trojka rodzeństwa , ja jedyna dziewcznka .To dopiero był hardcore brak papmersow , pralka typu frania , brak mieszanek mlecznych itp., my już mamy z gorki. No pewno ze sobie damy rade, bo jak nie my to kto ! masz racje nie raz jeszcze będziemy stekac , ale prawda jest taka ze nie oddaloby sie za nic w swiecie ,choć czorty po zaworach niezle daja ....Dzień dobry,
Dziewczyny zadora joshi, ja mam tak samo, też się pytam siebie czy podołamy z trójką dzieci? Czy starczy nam rąk, kolan bo wiem że serca starczy na pewno. To są takie typowe obawy które będą towarzyszyć nam przez 9 miesięcy ale jestem pewna że nie stłumią tej radości z trzeciego bobasa. Będą lepsze i gorsze dni na pewno. Na te gorsze polecam pooglądać zdjęcia dzieci jak były malutkie
Jestem pewna że damy radę, i to prawda, że każde kolejne dziecko się chowa same
(ja mam pięcioro rodzeństwa, to był dopiero hardkor )
Nasze trzecie też z premedytacją zmajstrowane
Wzdęcia ugghhh gazy uuughhh :/
Piersi coś pobolewają ale ja nie mam balonów bo nadal karmię.
Mnie tak zimno że śpię w puchatym szlafroku brrr
Miłgo dnia
reklama
oj to prawda, wtedy jeden wozek byl w miescie na sklepie,. lozeczek brak a teraz jaki my mamy wybor i pampersy sa itdU mnie była trojka rodzeństwa , ja jedyna dziewcznka .To dopiero był hardcore brak papmersow , pralka typu frania , brak mieszanek mlecznych itp., my już mamy z gorki. No pewno ze sobie damy rade, bo jak nie my to kto ! masz racje nie raz jeszcze będziemy stekac , ale prawda jest taka ze nie oddaloby sie za nic w swiecie ,choć czorty po zaworach niezle daja ....
cytrusowa85
Fanka BB :)
Elifit joshi zoraf u mnie tez 3 bedzie I mnie przerazaja choroby. U mnie 2dzien leci dolem I gira u syna. Haftuje po kilkanaście razy na dzien myje podłogi i piore na okrągło do tego boje sie żeby sie nie odwodnil i brzuch go boli. Mlodsze kaslac zaczelo w niedziele! I jak tutaj 3!
teraz taki sezon na choroby, zal tych dzieciElifit joshi zoraf u mnie tez 3 bedzie I mnie przerazaja choroby. U mnie 2dzien leci dolem I gira u syna. Haftuje po kilkanaście razy na dzien myje podłogi i piore na okrągło do tego boje sie żeby sie nie odwodnil i brzuch go boli. Mlodsze kaslac zaczelo w niedziele! I jak tutaj 3!
madzialenka3009
Zjadłam śniadanie, wzięłam dupkę i mdłości wróciły...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
cytrusowa85
Zadora oj ja bym nie mogla aż tyle trzymać w tajemnicy. Boisz się jego reakcji? Trzeba wziasc sie w garść i powiedziec . I poczujesz ulgę. A dalej się ułoży dobrze i codziennie wieksza radość bedzie
mi tez niedobrze i coraz mocniej bola piersi, jak zdejme stanik to jest hardkorZjadłam śniadanie, wzięłam dupkę i mdłości wróciły...
Wiesz ze odrazu zaczelam se cycki badac , chyba takie same !!! czyli ze jak ? blizniakiKtoras z dziewczyn pisala ze lewa piers wieksza jest na dziewczynke a prawa na chlopca u mnie chyba obojniak bedzie bo codziennie albo lewa albo prawa jest wieksza hahaha
Najgorsze ze moja mama jest z blizniat
U mnie znowu dwie ciaze bez mdlosci , zadnych tam innych ekscesow . Bol cyckow i pobolewania podbrzusza jak teraz. chcialo mi sie owocow warzyw ,mieso nie koniecznie. a teraz to samo , choc miesko mi wchodzi jedynie co jest inne z tamtymi ciazami nie moglam slodkiego, teraz nutella znika lyzeczka ze trzeci chlopak bedzie , jak tak to chyba druzyne pilkarska zaloze.o to niezłe nie słyszałam o tym zabobonie.
Ja po tym jak się czuję wnioskuję że może być panna, z synem miałam gorzej, okruutne mdłości, wymiotowałam, zgaga wieczna.. z córką miałam lajtowo w miarę.
Dzień dobry Dziewczyny. Jesteście tu?
a pewnie ze jestesmy juz od rana
madzialenka3009
Lux z tym zdejmowaniem stanika masz rację. Jest masakra.mi tez niedobrze i coraz mocniej bola piersi, jak zdejme stanik to jest hardkor
reklama
u mnie najgorzej zejscie po schodach , musze przytrzymac co by nie podskakiwaly za bardzomi tez niedobrze i coraz mocniej bola piersi, jak zdejme stanik to jest hardkor