reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
a ja przy poprzednich ciążach nie miałam silnych objawów, standardowe zmęczenie, ból brzucha...żadnych mdłości i innych przypadłości :-) teraz mam za to mega ból brzucha i jest mi trochę niedobrze ale nie jestem w ogóle zmęczona...i dobrze, bo przy moich tajfunach nie mam okazji na odpoczynek :-)
ja dokladnie tak samo , zadnych mdlosci i innych takich,.tylko bol cyckow , ale teraz tez mam i pobolewania podbrzusza i teraz tez mam ,wydaje mi sie ze bardziej meczace niz we wczesniejszych ciazach . ehhhh,
Jestesmy zdecydowanie. Ja juz po wizycie zaraz walne wpis na wizytowym.
Nie moge myc zębów. Po prostu jak tylko wkładam szczoteczke do buzi to od razu mam odruch wymiotny.
zaraz lece czytac ,jak po wizycie. mam nadzieje ze wszstko dobrze.
My dzis robimy sznycelki z kurczaczka do tego salatke z bialej kapustki marchewki cebulki i majonezu plus ziemniaczki z koperkiem. Oj tak. A na jutro nie mam jeszcze pomyslu niestety.
ale wypas !!! Mniam ! Mi sie dzis nie chce stac przy kuchni. bedzie biala kielbaska pieczona z cebulka i jablkami. 15 min roboty ;) ;)

Elifit joshi zoraf u mnie tez 3 bedzie I mnie przerazaja choroby. U mnie 2dzien leci dolem I gira u syna. Haftuje po kilkanaście razy na dzien myje podłogi i piore na okrągło do tego boje sie żeby sie nie odwodnil i brzuch go boli. Mlodsze kaslac zaczelo w niedziele! I jak tutaj 3!
Najgorsze co moze byc !!! moj maly bardzo podatny jest na rotawirusy. masakra jakas . w tamtym bylo tak ze dwA tyg spokoju i odnowa. sraczka i zyganie. odpukac teraz na wiosne jeszcze nie przyniosl.

reklama
W ogóle, to dzisiaj podbrzusze mi się daje we znaki. A dotąd właściwie nie miałam żadnych takich objawów. Nie wiem czy można to uczucie nazwać rozciąganiem, pobolewaniem, czy czymkolwiek tam jeszcze, ale jest to irytujące.

Do góry