reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Boziu jak mnie mdli!! oszaleje, ale szczesliwa jestem, ze mam te mdlosci i piersi coraz bardziej bola, az dotknac ich nie mozna, tez dobry znak
U mnie dzisiaj mdłości brak. Przynajmniej narazie. Ale piersi... Śmieję się, że najpierw wchodzą moje piersi dopiero później ja [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ktoras z dziewczyn pisala ze lewa piers wieksza jest na dziewczynke a prawa na chlopca u mnie chyba obojniak bedzie bo codziennie albo lewa albo prawa jest wieksza hahaha

o to niezłe nie słyszałam o tym zabobonie.
Ja po tym jak się czuję wnioskuję że może być panna, z synem miałam gorzej, okruutne mdłości, wymiotowałam, zgaga wieczna.. z córką miałam lajtowo w miarę.

Elifit nie chwal dnia przed zachodem slonca ja tez sie chwalilam jak to sie cudownie czuje nic mi nie jest sily za trzech mialam ale mam dni, ze kompletnie nic nie jestem w stanie zrobic podziwiam dziewczyny ktore juz sa matkami i musza sie jeszcze dziecmi zajmowac...

creativo ale ja nie mówię że się czuję super fantastycznie, oh nie daleko mi do tego, popołudnia i wieczory to męczarnie, ALE jeśli mam porównać do objawów ciążowych z ciąży z synem to teraz jest lajt.

reklama
creativo ale ja nie mówię że się czuję super fantastycznie, oh nie daleko mi do tego, popołudnia i wieczory to męczarnie, ALE jeśli mam porównać do objawów ciążowych z ciąży z synem to teraz jest lajt.

a ja przy poprzednich ciążach nie miałam silnych objawów, standardowe zmęczenie, ból brzucha...żadnych mdłości i innych przypadłości :-) teraz mam za to mega ból brzucha i jest mi trochę niedobrze ale nie jestem w ogóle zmęczona...i dobrze, bo przy moich tajfunach nie mam okazji na odpoczynek :-)

Do góry