reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie przesadzasz... ja bym jej zagroziła, że w świat puszczę taką opinię o niej, że będzie sama wychodzić na ulicę, żeby klientów szukać :D
Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czas

thgfflw1k3inkyc3.png

Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czas

thgfflw1k3inkyc3.png
I bardzo dobrze! :D Konkretnie! Przecież Tobie nie w głowie teraz bieganie i proszenie się o ustalenie jakiegoś terminu. Jeśli babce nie zależy na klientach, to trudno, niech sobie radzi z konsekwencjami.

thgfflw1k3inkyc3.png
I prawidłowo. Ja to czasem nie rozumiem jak można mieć takie podejście do klienta. Aż mi się przypomniał kabaret chyba Moralnego Niepokoju, że facet chce kupić bilet na dworcu, ale nie może, bo może tylko telefonicznie. I tak gada przez komórkę z facetem, który stoi przed nim[emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

aha tak pisalam z bratowa i mowila, ze te skurcze, ktore miala wczoraj to tzw przepowiadajace...mowi, ze tez takie miala i lutke brala, ale mowi, ze magnez i nospa u mnie sa ok
chyba ginka mi nie bedzie kazala brac znow duphastonu co?

Jaki zdolny !!!!
Brawo!

Co to za ciacho?
Tez mam ochote dzisiaj na jakis wypiek. Juz od kilku dni za mna chodzi. Chyba se Dzis cos machne

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zwykły murzynek na kefirze. Muszę zrobić porządek w lodowce. On uwielbia gotowanie i pieczenie.

Nie róbcie ochoty kobiecie w ciąży z zakazem słodkości :( ;)
tez mam zakaz, ale mnie ta dietetyczka tak zdenerwowała, ze się skusilam.

Oj ja tez tej nocy biegałam siku. W dzień to masakra ledwo zdążyłam. A nie wiem czemu bo dużo nie piłam. Chyba, ze to po mieszance kawy ze śliwkami, bo innego wytłumaczenia nie widzę.

reklama
Do góry