ani ja dlatego tak mnie draznia wypowiedzi osob "najmadrzejszych"Ja jak w ciąży nie byłam, to się nie wypowiadałam na tematy, o których nie miałam pojęcia.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
creativo
Fanka BB :)
Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czasNie przesadzasz... ja bym jej zagroziła, że w świat puszczę taką opinię o niej, że będzie sama wychodzić na ulicę, żeby klientów szukać
anio0
I bardzo dobrze! Konkretnie! Przecież Tobie nie w głowie teraz bieganie i proszenie się o ustalenie jakiegoś terminu. Jeśli babce nie zależy na klientach, to trudno, niech sobie radzi z konsekwencjami.Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czas
elifit
Moderatorka
ZnalazłamJak znajdę info to wkleję wypowiedź położnej nt tego co się dzieje z szyjką podczas porodu
Załączniki
elifit
Moderatorka
@creativo nie przesadzasz. Hormonejszyn też swoje dokłada
@Jadwiga orłowska jakie ciachoooo
@Luxurious mnie też wkurzają osoby co myślą że wszystko wiedzą szczególnie jak nie mają doświadczenia w tym co mówią. Ha no cóż wszystko wychodzi zawsze w praniu.
@Jadwiga orłowska jakie ciachoooo
@Luxurious mnie też wkurzają osoby co myślą że wszystko wiedzą szczególnie jak nie mają doświadczenia w tym co mówią. Ha no cóż wszystko wychodzi zawsze w praniu.
Nonkatoja
I prawidłowo. Ja to czasem nie rozumiem jak można mieć takie podejście do klienta. Aż mi się przypomniał kabaret chyba Moralnego Niepokoju, że facet chce kupić bilet na dworcu, ale nie może, bo może tylko telefonicznie. I tak gada przez komórkę z facetem, który stoi przed nim[emoji23]Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czas
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
aha tak pisalam z bratowa i mowila, ze te skurcze, ktore miala wczoraj to tzw przepowiadajace...mowi, ze tez takie miala i lutke brala, ale mowi, ze magnez i nospa u mnie sa ok
chyba ginka mi nie bedzie kazala brac znow duphastonu co?
chyba ginka mi nie bedzie kazala brac znow duphastonu co?
Jadwiga orłowska
zwykły murzynek na kefirze. Muszę zrobić porządek w lodowce. On uwielbia gotowanie i pieczenie.Jaki zdolny !!!!
Brawo!
Co to za ciacho?
Tez mam ochote dzisiaj na jakis wypiek. Juz od kilku dni za mna chodzi. Chyba se Dzis cos machne
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tez mam zakaz, ale mnie ta dietetyczka tak zdenerwowała, ze się skusilam.Nie róbcie ochoty kobiecie w ciąży z zakazem słodkości
Jadwiga orłowska
Oj ja tez tej nocy biegałam siku. W dzień to masakra ledwo zdążyłam. A nie wiem czemu bo dużo nie piłam. Chyba, ze to po mieszance kawy ze śliwkami, bo innego wytłumaczenia nie widzę.
reklama
anio0
Kawa ze śliwkami? A myślałam, że takie kulinarne mikstury już za nami, hihi!Oj ja tez tej nocy biegałam siku. W dzień to masakra ledwo zdążyłam. A nie wiem czemu bo dużo nie piłam. Chyba, ze to po mieszance kawy ze śliwkami, bo innego wytłumaczenia nie widzę.