reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja juz po spaniu mam ide sobie zaraz cos do jedzenia zrobic bo glodna jestem po wczorajszej diecie cud ;) luby sie smial, ze ten 1kg ktory przytylam juz pewnie zgubilam [emoji16]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Dzień dobry :)
Ja już po ktg , nie ma spania w szpitalach :p
Krew oddałam, mocz oddałam, jeśli wyniki będą dobre to idę do domu. Taki przynajmniej mam plan, bo dzisiaj w końcu mam wizytę prywatnie , na którą tak długi czekałam, i chcę żeby Zośkę ktoś obejrzał wzdłuż i wszerz. Na razie wszystko dobrze, brzuch już więcej nie twardniał, więc nie mam pojęcia co to było, ale płakałam z bólu wczoraj. Miałam wrażenie jakbym zamiast brzucha miała wielki głaz. Nie mogłam się schylić ani nic zrobić, bo to było jaka jedna sztywna masa.
Lola i Lenam, teraz za Was kciuki mocno zaciśnięte! Dawajcie znać jak u Was :*

Ja już po ktg , nie ma spania w szpitalach [emoji14]
Krew oddałam, mocz oddałam, jeśli wyniki będą dobre to idę do domu. Taki przynajmniej mam plan, bo dzisiaj w końcu mam wizytę prywatnie , na którą tak długi czekałam, i chcę żeby Zośkę ktoś obejrzał wzdłuż i wszerz. Na razie wszystko dobrze, brzuch już więcej nie twardniał, więc nie mam pojęcia co to było, ale płakałam z bólu wczoraj. Miałam wrażenie jakbym zamiast brzucha miała wielki głaz. Nie mogłam się schylić ani nic zrobić, bo to było jaka jedna sztywna masa.
Super, ze wszystko w porzadku
Swoja droga to mnie przeraza w szpitalach brak snu haha
Emilka tez juz daje znaki, ze pospala pewnie dlatego mi sie nie chce spac ....

thgfflw1k3inkyc3.png

Dobry dzień,
Bo w szpitalach pobudka o 5.30 :)
W moim szpitalu rodzą jak szalone!!!!

Koleżanka w sali w 41 tyg wczoraj przyszła i już znudzona ciązą, to jej mówię że w nocy urodzisz zobaczysz! Nie wiem tak na nią spojrzałam i już wiedziałam że urodzi :D
No i co? O trzeciej urodziła :D
O 24 miała 5 cm rozwarcia, więc szybko poszło :)

A ja dzisiaj prawie na 100% wychodzę.
Nie ma na moje bóle lekarstwa muszę przetrwać. Ale powiem wam że te 2 dni leżenia mi pomogły, bóle i straszne kłucia są gdy młody wali w bliznę... Wtedy rycze z bólu. Może mam maski próg bolowy????

Ważne że dzisiaj wychodzę !!!
:D

Oby u lenam było dobrze i wyniki cacy....
Kciukasy zaciśnięte!!!

Matko anoe chyba coś rozkłada, a nie wiem co mogę sobie za podać żeby mnie nie rozłożył o
Tak wogole to doszedł już materac, podkłady na materac i dIsiaj będziemy próbować spać na nowym łóżeczku , a przynajmniej tam młody moze zaśnie nie wiem komu gorzej i kto to źle zniesie , bo młody wniebowzięty nowym meblem
Rozumiem Ci doskonale. Ja ciezej znioslam przeniesienie synka do lozeczka niz on. Hehe ale do nas znowu wrocil. Tzn wypracowalismy cos na zasadzie kompromisu. W dzien zasypia u siebie. I na noc też. Ubieram go do snu kladzie sie u siebie i usypia trzymajac mnie za rękę. 15 min i odpada. I tak spi pol nocy. Potem sie budzi narzeka maz go bierze do nas i śpimy do rana. Mam nadzieję ze z czasem nauczy sie spac całą noc sam. Zreszta jak urodze to bede go czesciej przenosila bo teraz to zanim zdążę pomyslec to juz mnie nie ma i tak twardo spie :D

Dobry dzień,

Koleżanka w sali w 41 tyg wczoraj przyszła i już znudzona ciązą, to jej mówię że w nocy urodzisz zobaczysz! Nie wiem tak na nią spojrzałam i już wiedziałam że urodzi :D

Nie ma na moje bóle lekarstwa muszę przetrwać. Ale powiem wam że te 2 dni leżenia mi pomogły, bóle i straszne kłucia są gdy młody wali w bliznę... Wtedy rycze z bólu. Może mam maski próg bolowy????

Kciukasy zaciśnięte!!!
Same dobre wiesci dzisiaj ;)
Lola pewnie dzidzia wtedy jest wyzej i dlatego jak uderza to nie centralnie w blizne ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Wlasnie mnie oswiecilo, ze mloda do nas przychodzi od 15 na caly tydzien luby ma na druga zmiane a ja w srode mam szkole rodzenia a w piatek warsztaty mamo to ja i co ja mam z nia wtedy zrobic ? Chyba do babci odesle [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Ja już po ktg , nie ma spania w szpitalach :p
O 5 pobudka, w nocy 2 razy ktg. Mały świruje słysząc obcych. Ja w miarę, ale od wczoraj od 12 leżę, zakaz wstawania od lekarza. Czuję każdą kość....
Dobry dzień,

Kciukasy zaciśnięte!!!
Jesteś wróżką;) zadroszczę klimatu. Obok mnie pani płacze z bólu, jelito jej wycięli. Ja wyniki histo będę miała za ok tydzień. Na pewno będą dobre! Teraz jak ma pojawić się syn będzie ok. Lola trzymaj się tam kochana!

Spokojnego dnia mamy.

Do góry