reklama
a jeszcze ta baba mowi tesciowej, no na fb ma Paulina noworodka!!!widzialam!!! tesciowa mowi, no chyba wiem lepiej, czy synowa urodzila a tamta idzie w zaparteDziewczyny, które są w szpitalu trzymajcie się jakoś. Przynajmniej dobrze ze jesteście pod obserwacją, zawsze to człowiek spokojniejszy.
Lux w takim razie gratuluję czemu się nie chwalisz he he ludzie naprawdę nie mają swojego zycia ze wymyślają takie rzeczy.
mniam mniamJezusie.. tesciowa przyniosla mi 3 golabki w cudownym pomidorowym sosiku no jakby nie mogla poczekac z tym do jutra.. przeciez musialam je zjesc
pozniej sie dziwic ze waze jak maly slonik
Mój mąż właśnie usypia Frania. Smiejemy się ze chyba będzie się bardzo sluchal taty bo muszę wam powiedzieć że Franulek jest baaardzo ruchliwy Ale jak tylko mąż polozy dlon na brzuchu to od razu się uspokaja. No i teraz tak leze i mowie synku idź spac daj mamie troszkę odpoczac a mój mąż na to daj go uśpie. I tak lezymy i naprawdę odkad mąż położył dlon to Franio ruszył się tylko raz.
a Natan wlasnie szaleje i zapowiada sie ciekawa nocMój mąż właśnie usypia Frania. Smiejemy się ze chyba będzie się bardzo sluchal taty bo muszę wam powiedzieć że Franulek jest baaardzo ruchliwy Ale jak tylko mąż polozy dlon na brzuchu to od razu się uspokaja. No i teraz tak leze i mowie synku idź spac daj mamie troszkę odpoczac a mój mąż na to daj go uśpie. I tak lezymy i naprawdę odkad mąż położył dlon to Franio ruszył się tylko raz.
mojeboje
Fanka BB :)
Przez ostatnią godzinę szukałam karty ciąży, którą do tej pory cały czas miałam w jednej kieszeni w torebce... Karta znalazła się w pokrowcu od kindla, sama tam ją schowałam jakiś czas temu zeby była bezpieczna... Ehh. Dobrze, że jutrzejsze USG zmotywowało mnie do poszukiwań bo inaczej mógłby być problem.
Trzymajcie kciuki jutro o 13.
kciuki zacisnietePrzez ostatnią godzinę szukałam karty ciąży, którą do tej pory cały czas miałam w jednej kieszeni w torebce... Karta znalazła się w pokrowcu od kindla, sama tam ją schowałam jakiś czas temu zeby była bezpieczna... Ehh. Dobrze, że jutrzejsze USG zmotywowało mnie do poszukiwań bo inaczej mógłby być problem.
Olgi89
Fanka BB :)
U mnie jest to samo , jak jest moment ze mala fika wolam meza zeby przylozyl reke i zobaczyl to nagle cisza.. mala przestaje.. czekamy czekam i nic , maz zabiera reke mija kilka sekund i mala znowu bryka i tym oto sposobem nawet dobrze ten tatus nie moze wyczuc jak nasza mala lala sie gimnastykujeMój mąż właśnie usypia Frania. Smiejemy się ze chyba będzie się bardzo sluchal taty bo muszę wam powiedzieć że Franulek jest baaardzo ruchliwy Ale jak tylko mąż polozy dlon na brzuchu to od razu się uspokaja. No i teraz tak leze i mowie synku idź spac daj mamie troszkę odpoczac a mój mąż na to daj go uśpie. I tak lezymy i naprawdę odkad mąż położył dlon to Franio ruszył się tylko raz.
reklama
Ha ha Olga u nas jest dokładnie tak samo. przez cala ciaze, przy tak ruchliwym synku jakiego mamy mój mąż może poczul go łącznie z 10 razy. Na taty dlon Franio się uspokaja a ja przyłoże swoja to mnie tak skopie jak szalony