reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Aaaa i jeszcze jedno pytanie. Ile opakowan tych podkladow bierzecie do szpitala ?
Ja jedno, j 2 paki duzych zwyklych podpasek ze skrzydelkami. Mam tez 3 rolki ligniny wiec jak mi braknie podkladow to sobie wsadze lignine i wysle meza do apteki. Ale nie powinno mi zabraknac.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sniadanko zjadlam, ide zaraz do babci na dół bo sie z tesciowa ugadalam ze spotkamy sie tam na herbatce, a musze zdac relacje z wczorajszego usg bo wszyscy sie martwią. A spac mi sie chce jak nie wiem.. albo przez pogode, albo to uroki trzeciego trymestru.. ziewam jak szalona [emoji23] jeszcze katar mnie zlapal cholera no.. :/

A mnie dzis na sprzatanie wzielo ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Jezuuuu a ja byłam dzisiaj na noworodkowy. Boże już zapomniałam że maluszki mają główkę wielkości pięści !!!!!!! Takie tyci tyci niunie :*
No wlasnie, takie to malutkie ze ja nie wiem jaka czapeczke kupic dla Szymka [emoji23] wczoraj ogladalam ale zguplam, wszystko mi sie takie duze wydawalo..

reklama
Ja sniadanko zjadlam, ide zaraz do babci na dół bo sie z tesciowa ugadalam ze spotkamy sie tam na herbatce, a musze zdac relacje z wczorajszego usg bo wszyscy sie martwią. A spac mi sie chce jak nie wiem.. albo przez pogode, albo to uroki trzeciego trymestru.. ziewam jak szalona [emoji23] jeszcze katar mnie zlapal cholera no.. :/

Ja tez ziewajaca jestem .od kilku dni drzemki znowu w ciagu dnia wale.
Wczoraj zasnelam ok 21 [emoji44] obudzilam sie po meczu bo moi ogladali I na pilam sie .bylam pewna ze mam po spaniu , ale gdzie tam zasnelam na nowo nawet niewiem kiedy. I tak spalam sobie do 5 rano [emoji23][emoji44] szok bez pobudek bez nicze go. Zrobilam siku I dalej w kime [emoji23] o 7 wstalam wyspana a teraz juz ziewajaca na maxa [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry