reklama
anio0
Fanka BB :)
U mnie jest na odwrót Zosia jest spokojna do momentu usłyszenia czy wyczucia ojca w najbliższej okolicy wtedy juz koniec. Razem sobie stukają do siebie jak szaleni.U mnie jest to samo , jak jest moment ze mala fika wolam meza zeby przylozyl reke i zobaczyl to nagle cisza.. mala przestaje.. czekamy czekam i nic , maz zabiera reke mija kilka sekund i mala znowu bryka i tym oto sposobem nawet dobrze ten tatus nie moze wyczuc jak nasza mala lala sie gimnastykuje
MyDream
Kciuki sa!Przez ostatnią godzinę szukałam karty ciąży, którą do tej pory cały czas miałam w jednej kieszeni w torebce... Karta znalazła się w pokrowcu od kindla, sama tam ją schowałam jakiś czas temu zeby była bezpieczna... Ehh. Dobrze, że jutrzejsze USG zmotywowało mnie do poszukiwań bo inaczej mógłby być problem.
Trzymajcie kciuki jutro o 13.
@kleo93 wspolczuje problemow z uczelnia, ale trzymam mocno kciuki, zdawaj egzaminy i wracaj tu do nas
@anio0 Widze, ze nasze "maluszki" ida z terminem i waga rowno Gratuluje kochana i raportuj nam tutaj czy jestes juz w domku
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kleo świetnie cię rozumiem. Ja też jeszcze się mecze w szkole, poszlam na podyplomowke Ale teraz zaluje bo ciezko mi tam wysiedziec. Najgorsze sa praktyki bo zostało mi jeszcze 80 godz do zrobienia a już nie mam sily.
Dziewczyny czy wam też się nie goja rany ? przed ciaza nie mialam z tym problemu rany goily się moment a teraz moje nogi wyglądają jak nogi 5 latka który skacze po drzewach od początku ciąży jeszcze ani jedna ranka mi się nie zagoila. Strasznie to wyglada, nawet jak w lato ugryzl mnie komar i się podrapalam to mi sie to nie zagoilo. Ciągle to mam, całe nogi w latki, kropki paski. Tragedia
Jadwiga orłowska
U nas tak samo. Maź śpi po mojej prawej strony i z prawej strony mała się zawsze układa. Jak wyjeżdzał na kilka dni już przed wyjściem położył się na chwile to go skopała na pożegnanie. A jak był chory i leżeliśmy razem to cały czas była spokojna.Mój mąż właśnie usypia Frania. Smiejemy się ze chyba będzie się bardzo sluchal taty bo muszę wam powiedzieć że Franulek jest baaardzo ruchliwy Ale jak tylko mąż polozy dlon na brzuchu to od razu się uspokaja. No i teraz tak leze i mowie synku idź spac daj mamie troszkę odpoczac a mój mąż na to daj go uśpie. I tak lezymy i naprawdę odkad mąż położył dlon to Franio ruszył się tylko raz.
A u nas jutro wielki dzień. Jedziemy na usg wszyscy razem, mam nadzieje ze pozwolą wszystkim wejść. Pani doktor jest fajna i mam nadzieje ze się zgodzi.
Antiope
I jak? Mam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą.Przyjęli mnie na oddział, zrobili usg i ktg, ale skurczy nie widać i bóle mi przeszły. Chyba się zaraz przejdę do położnej i zapytam co chcą ze mną dalej robić, bo jeśli jest juz dobrze i nie widać żadnego zagrożenia, to wolałabym jednak wrócić do domu... :/
Ja Cie podziwiam, bo ja nie mogę wytrzymać jak mojego D do wieczora nie ma. No ale już 2/3 oczekiwania na męża za Tobą. Miesiąc szybko minie.Jakis taki dół mnie dzis złapał... zauważyłam, ze mam takie spadki nastroju w czasie kiedy powinien mi wypadać okres... juz 2 miesiace sama siedzę i jeszcze miesiąc przede mną... [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj współczuję.Leżę, druga kroplówka i zakaz wstawania kiepski nastrój.
Mam dwie płaczàce panie w pokoju, więc kiepsko. Udziela mi się. Jedna z pań po operacji dostała mega krwotoku...trudny czas. 3majcie się.
U mnie się sprawdziło.wiele razy to slyszalam.. hyhy
A, bo ja myślałam, że przez te duszności co w nocy miałaś.Anetko, tak, dokładnie - szyjka. Wycinki. Moja jest dość krótka. Muszą obserwować. Najgorsze te kroplówki i atmosfera, ale będzie dobrze.
Ja tak zawsze mam, że jak coś schowam, żeby nie zgubić, to potem znaleźć nie mogę.Przez ostatnią godzinę szukałam karty ciąży, którą do tej pory cały czas miałam w jednej kieszeni w torebce... Karta znalazła się w pokrowcu od kindla, sama tam ją schowałam jakiś czas temu zeby była bezpieczna... Ehh. Dobrze, że jutrzejsze USG zmotywowało mnie do poszukiwań bo inaczej mógłby być problem.
Trzymajcie kciuki jutro o 13.
Kciuki za jutro zaciśnięte.
Grun
Coś w tym jest! !Dziewczyny czy wam też się nie goja rany ? przed ciaza nie mialam z tym problemu rany goily się moment a teraz moje nogi wyglądają jak nogi 5 latka który skacze po drzewach od początku ciąży jeszcze ani jedna ranka mi się nie zagoila. Strasznie to wyglada, nawet jak w lato ugryzl mnie komar i się podrapalam to mi sie to nie zagoilo. Ciągle to mam, całe nogi w latki, kropki paski. Tragedia
Głupie zaciecie maszynka długo mi się goi...
reklama
elifit
Moderatorka
Trxy miesiące mam rane na nosie. Podejrzewam że dopiero po porodzie się zagoi.Coś w tym jest! !
Głupie zaciecie maszynka długo mi się goi...
Spokojnej nocy