reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie tez w tej klinice gdzie pracuje moj gin I mam miec cc porody przyjecia od 36 tyg.
Jezeli kuzwa zacznie sie cos szybciej mam przerabane!!!!
Inna klinika inny lekarz I kuzwa po niemiecku gdzie nie wszystko czaje !!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze wytrzymacie do 36tyg [emoji8]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
a ja uwielbiam czkawke Natana :) i w ogole jego ruchy, kopniaki i przepychanie, bedzie mi brakowac tych ruchow :)
Czekaj czekaj jak bedzie wiekszy I silniejszy a miejsca bedzie mial malo [emoji41]
Ja tej koncowki juz nie bardzo lubialam kiedy chlopaki robili aliena mialam wrazenie ze wyjda przez skore.
Kopniaki w zeberka albo jakis fajny narzad tez az tak przyjemne nie sa.
Tyle ze ja mala I dosc drobna to moze dlatego tak mocno to odczuwalam.

Czekaj czekaj jak bedzie wiekszy I silniejszy a miejsca bedzie mial malo [emoji41]
Ja tej koncowki juz nie bardzo lubialam kiedy chlopaki robili aliena mialam wrazenie ze wyjda przez skore.
Kopniaki w zeberka albo jakis fajny narzad tez az tak przyjemne nie sa.
Tyle ze ja mala I dosc drobna to moze dlatego tak mocno to odczuwalam.

powiem Ci, ze z dnia na dzien coraz mocniej go odczuwam, a wczoaj przez ten Tomka wypadek takich nerwow dostalam, ze maly az raczkami ryl w kroczu i nozki w pepek i to ostro, dopiero jak sie uspokoilam to i maly sie uspokoil

Ja też te najbardziej drastyczne sceny starałam się mało uważnie oglądać. Film mocny, na szczęście Smarzowski wszystko dobrze wyważył.
Wołyń - b.dobry film. W końcu niezmarnowane w kinie pieniądze.
Też było ciężko obejrzeć, tym bardzej że dwa porody tam są. Raz glownej bohaterki a później mućki ;) a reszta scen... ach myślę że nie dla wrazliwcow!

U mnie tez w tej klinice gdzie pracuje moj gin I mam miec cc porody przyjecia od 36 tyg.
Jezeli kuzwa zacznie sie cos szybciej mam przerabane!!!!
Inna klinika inny lekarz I kuzwa po niemiecku gdzie nie wszystko czaje !!

U mnie to samo. Jesli zacznie sie wcześniej to mnie wysla do innego szpitala:/

Ja sobie powoli jade na ktg. Cholerka po tych bolach wczorajszych znowu mialam lekkie plamienie rano. Juz nie licze ktory raz. Zglosze mu dziś ale wątpię zeby jakos specjalnie zareagowal. No chyba ze ktg zle by wyszlo. Martwie sie caly czas l malutką. Juz tak niewiele nam zostalo. Tak na prawde jeszcze 3-4 tyg i mogla by wychodzic bo ja juz cala osiwialam w tej ciazy.

Lola trzymaj sie w tym szpitalu. Mam nadzieję ze znajdą u Ciebie przyczynę tych boli. U mnie nie znalezli. Zrzucili to na uroki ciazy i ze mala główką napiera i juz.

reklama
czujesz po prostu uderzenia inne niz kopniaki, delikatniejsze i sa regularne, ja zawsze czuje kiedy to czkawka :) u mnie trwa to z minute-czasem dwie
No to ja od jakiegoś czasu czuje takie smyranie inne niż kopniaki i zawsze to czuje w podbrzuszu gdzieś koło pęcherza. To może to???? [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry