reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No dziewczyny nadrobiłam Was z ostatnich 4 dni! A to nielada wyczyn.

Lola: trzymaj się tam dzielnie i nie daj się Rudej!!!! Pamiętaj, że to ona jest tam dla Ciebie a nie odwrotnie!
Antiope: nie pamiętam kto przesłał link do tego zwierzaczka szeleszczącego na kolki, ale jest genialny!
Aneta: powodzenia na ktg!
Grun: też bym chętnie obejrzała Wolyń, szczególnie że uwielbiam Smarzowskiego i obejrzałam jego wszystkie filmy. Ale poczekam chyba aż się mały urodzi. Filmy Smarzowskiego nie należa do romantycznych...

I dziewczyny pytanie dnia: czy trzeba uprać pościel maluszkowi? Nie poszewki bo to oczywiste, tylko wkłady do pościeli? Własnie się zaczęłam nad tym zastanawiać....

reklama
Tuiles myślę, że nie. Nie slyszalam takiego pomysłu nigdy od nikogo :) pozatym dziecko na początku i tak nie śpi pod kołderka tylko pewnie w pajacyku czy innym otulaczu, pod kocykiem... a pod kołderka jak juz bedzie większe a wtedy tez juz taka sterylnosc nie jest potrzebna. Juz po 3 miesiącu wg zasad nie trzeba prasować wszystkiego wiec napewno wkład kołdry nie zaszkodzi :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

No dziewczyny nadrobiłam Was z ostatnich 4 dni! A to nielada wyczyn.

Lola: trzymaj się tam dzielnie i nie daj się Rudej!!!! Pamiętaj, że to ona jest tam dla Ciebie a nie odwrotnie!
Antiope: nie pamiętam kto przesłał link do tego zwierzaczka szeleszczącego na kolki, ale jest genialny!
Aneta: powodzenia na ktg!
Grun: też bym chętnie obejrzała Wolyń, szczególnie że uwielbiam Smarzowskiego i obejrzałam jego wszystkie filmy. Ale poczekam chyba aż się mały urodzi. Filmy Smarzowskiego nie należa do romantycznych...

I dziewczyny pytanie dnia: czy trzeba uprać pościel maluszkowi? Nie poszewki bo to oczywiste, tylko wkłady do pościeli? Własnie się zaczęłam nad tym zastanawiać....
Ja bede prac ale najpierw w zwyklym proszku a pozniej w dzieciecym poki co sie wstrzymalam bo i tak lozeczko jeszcze nie stoi ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja sobie powoli jade na ktg. Cholerka po tych bolach wczorajszych znowu mialam lekkie plamienie rano. Juz nie licze ktory raz. Zglosze mu dziś ale wątpię zeby jakos specjalnie zareagowal. No chyba ze ktg zle by wyszlo. Martwie sie caly czas l malutką. Juz tak niewiele nam zostalo. Tak na prawde jeszcze 3-4 tyg i mogla by wychodzic bo ja juz cala osiwialam w tej ciazy.

Lola trzymaj sie w tym szpitalu. Mam nadzieję ze znajdą u Ciebie przyczynę tych boli. U mnie nie znalezli. Zrzucili to na uroki ciazy i ze mala główką napiera i juz.

Kochana będzie dobrze, trzymaj się!!! Musisz wytrzymać.
Po obchodzie powiedzieli, że to może być taki urok, ale zrobią mi dzisiaj jeszcze USG nerek i przewodów moczowych. Jak nic nie wyjdzie to za dwa dni mnie wypisza. Ze wskazaniem na ciągle leżenie :(
Ważne że z młodym ok, ale przy 2 latku ja nie wyrobie.... A zapowiedzieli że bóle mogą być silniejsze. Nosz ja chcę za 4 tyg rodzić bo nie wytrzymam z bólu....

Wrocilam ze spaceru z psami i zaczelo mnie znow mulic szybko smecte wypilam ... Teraz leze
Normalnie kazdy miesien czuje na szczescie brzuch mam miekki malutka tez leniwa dzisiaj

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzień dobry po 40 minutowej nocy.

Moja sąsiadka z łóżka obok chrapie jak koń hehe i ma rls, ciągle jej nogi wierzgaly i zasnąć nie mogłam. Uroki szpitala ;)
Ale cieszę się że nie jestem sama w pokoju, zobaczymy czy dziewu chy się rozkręca i pogadaja dzisiaj.

Mówcie jakie macie plany na dzisiaj bo u was więcej się dzieje. :)

Lenam powodzenia w szpitalu, kciuki za badania zaciśnięte !!!!!!
Ja już w szpitalu, przy wkluciu prawie zemdlałam. Podłàczyli glukozè, zrobili ktg synka.... Czekamy na cd. Psychicznie trochè siadłam. To wkłucie jest straszne. Lola :( Trzymaj siè w szpitalu!

Mamy spokojnego dnia. Życzè wam żebyście do szpitala trafiły najwcześniej na poród.

reklama
Do góry