reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie to tak delikatnie bo lozysko mam na przedniej scianie to tak nie czuc ;)

Trzymaj sie tam Lola i nie daj sie laski nie robia, ze tam jestes w koncu nie z ich kieszeni to idzie ...
Ci lekarze to tez sa jacys smieszni przeciez nikt w szpitalu nie siedzi dla rozrywki !

thgfflw1k3inkyc3.png
Ahhh trzeba dupe spiąć i zobaczyć co powiedzą, znając życie :" taki urok ciąży"....
I mnie wypisza . Czas pokaże.

Ja też mam łożysko na ścianie przedniej, ale czkawkę ma młody to mi się obija w stronę cipki hahaha więc nieprzyjemne to ;)

reklama
Luby spi przyszlam do kuchni bo mnie znow mulic zaczelo i zgage mam straszna a stad dwa kroki do lazienki ... Jak jutro bede wymiotowac to jedziemy do szpitala ...
Zdrzemnelam sie dzis z godzinke ale nie wiem czy spalam czy nie

thgfflw1k3inkyc3.png

Łączę się z Tobą w bólu - również nie mogę spać, powód to "tylko" zgaga, ale chyba niebawem wypali mi wnętrzności, zwłaszcza w nocy :(

Dzień dobry po 40 minutowej nocy.

Moja sąsiadka z łóżka obok chrapie jak koń hehe i ma rls, ciągle jej nogi wierzgaly i zasnąć nie mogłam. Uroki szpitala ;)
Ale cieszę się że nie jestem sama w pokoju, zobaczymy czy dziewu chy się rozkręca i pogadaja dzisiaj.

Mówcie jakie macie plany na dzisiaj bo u was więcej się dzieje. :)

Lenam powodzenia w szpitalu, kciuki za badania zaciśnięte !!!!!!

Cieszę sie, że zachowujesz dobry nastrój :p :) daj znać, jak wyniki i co u rudej... :D

A mnie w drugiej ciąży czkawka wkurz hehehe. W pierwszej się cieszyłam jak młody czkal :p

Mnie tak samo ...

Napiszę Wam więcej później, bo muszę się zbierać, a tak paskudnie dziś jest ... :(

Ja wlasnie kasze manne na wodzie jem na sniadanie poki co jest ok chociaz przez chwile mialam wrazenie, ze bol wraca :( no nic zobaczymy jak bedzie zle to jade do szpitala i w duszy mam co powiedza bo to nie jest normalne

Wczoraj wieczorem strasznie mi sie chcialo herbaty z sokiem malinowym ... Ale oczywiscie soku w domu brak [emoji14]

Jeszcze mnie mama opierdzielila, ze kto normalny jezdzi w gosci jak oni chorzy sa nosz qzwa a ja wiedzialam, ze sa chorzy ? Dopiero sie dowiedzialam po 30min od przyjazdu ! Wiadomo, ze bym sie tam nie pchala na sile ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Hej
Witam sie i ja z rana poki co zoladek mnie nie boli zakwasy mam ale jeszcze nie przesadzam dnia zobacze co po sniadaniu bedzie ... Mala zaczela mnie kopac solidnie jak luby wstawal do pracy teraz spi jeszcze

Wczoraj poznym wieczorem pierwszy raz czulam jak ma czkawke smieszne uczucie ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
A ja tak nie lubię tej czkawki... ale moja to wiecznie czka. Codziennie kilka razy musi mi stukać w brzuchu regularnie przez kilka minut. Teraz właśnie marudzę mężowi, że jak ją obudził, to ma ją teraz uspokoić ;) bo oczywiście przyszedł rano z pracy, położył rękę na brzuchu, a Mała się nagle obudziła i zaczęła kopać i się rozpychać. Nie wiem tylko czy to można kopniakami nazwać, w porównaniu z tym co już wcześniej przeżywałam. Teraz głównie wystawia różne części ciała ;) ale chłop mój ma radochę nieziemską.

reklama
Aaaa i zapomniałam dodać że porody przyjmują od 36 tyg....
U mnie tez w tej klinice gdzie pracuje moj gin I mam miec cc porody przyjecia od 36 tyg.
Jezeli kuzwa zacznie sie cos szybciej mam przerabane!!!!
Inna klinika inny lekarz I kuzwa po niemiecku gdzie nie wszystko czaje !!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry