reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No dziewczyny nadrobiłam Was z ostatnich 4 dni! A to nielada wyczyn.

Lola: trzymaj się tam dzielnie i nie daj się Rudej!!!! Pamiętaj, że to ona jest tam dla Ciebie a nie odwrotnie!
Antiope: nie pamiętam kto przesłał link do tego zwierzaczka szeleszczącego na kolki, ale jest genialny!
Aneta: powodzenia na ktg!
Grun: też bym chętnie obejrzała Wolyń, szczególnie że uwielbiam Smarzowskiego i obejrzałam jego wszystkie filmy. Ale poczekam chyba aż się mały urodzi. Filmy Smarzowskiego nie należa do romantycznych...

I dziewczyny pytanie dnia: czy trzeba uprać pościel maluszkowi? Nie poszewki bo to oczywiste, tylko wkłady do pościeli? Własnie się zaczęłam nad tym zastanawiać....
Ja na razie tylko piore przescieradlo i ochraniacz na lozeczko i to wszystko. Skoro taki maluszek nie moze miec poki co ani poduszki, ani koldry, to nawet sobie tym glowy nie zawracam. Nie bede jeszcze kupowac. Kupie ze dwa rozki i jakis mieciutki kocyk, minky kusi bardzo :) albo w pepco takie mieciutkie tez sa super

Ja na razie tylko piore przescieradlo i ochraniacz na lozeczko i to wszystko. Skoro taki maluszek nie moze miec poki co ani poduszki, ani koldry, to nawet sobie tym glowy nie zawracam. Nie bede jeszcze kupowac. Kupie ze dwa rozki i jakis mieciutki kocyk, minky kusi bardzo :) albo w pepco takie mieciutkie tez sa super
Ja piorę i prasuję wszystko masowo, ale kołdrę z pościelą wrzucę do worka próżniowego i schowam do szafy na razie :)

Dzień dobry. U nas pochmurno i deszczowo. Syn w szkole i siedzę sama, ogarnęłam mieszkanie i odpoczywam chwilowo. Zaraz sobie poprzeglądam na necie jakieś pościele do łóżeczka i rożki bo jeszcze nie mam, wczoraj chodziłam po sklepach w poszukiwaniu ale nic ciekawego nie znalazłam. Miłego dzionka wszystkim

Lola Lenam trzymajcie sie kochane!
Ja nie piore wkladow
Lux przybij pione, ja tez mam w brzuchu wiercipiete bedziemy mialy wesolo
Czarownica ja wlasnie czkawke czuje nisko pod pepkuem, takie miarowe delikatne pukniecia, u nas trwa zwykle kilka minut i ma ja z 4 razy dziennie

Lola Lenam trzymajcie sie kochane!
Ja nie piore wkladow
Lux przybij pione, ja tez mam w brzuchu wiercipiete bedziemy mialy wesolo
Czarownica ja wlasnie czkawke czuje nisko pod pepkuem, takie miarowe delikatne pukniecia, u nas trwa zwykle kilka minut i ma ja z 4 razy dziennie
moj od 20 minit spokojny, minimalne szturchniecia, ciekawe kiedy usnie :D hehe a potem od nowa :D

A ja sie zdrzemnelam obudzil mnie tel od mamy + kopanie malej i do tego glod wiec sobie wlasnie jedzonko robie
Menu na dzis
-manna na wodzie
- dwa tosty z maslem
Wypas [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A ja sie zdrzemnelam obudzil mnie tel od mamy + kopanie malej i do tego glod wiec sobie wlasnie jedzonko robie
Menu na dzis
-manna na wodzie
- dwa tosty z maslem
Wypas [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

O to ja podgrzewam wlasnie zupe krem z pomidorów, która wczoraj zrobiłam i tortillę do tego [emoji846]

Wlasnie pierze sie ostatnia porcja prania, ale stwierdziłam, ze wyprać to wybrałam drugi raz, ale prasować ponownie nie bede. Przecież nawet noszone nie były [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry