reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No dziewczyny nadrobiłam Was z ostatnich 4 dni! A to nielada wyczyn.

Lola: trzymaj się tam dzielnie i nie daj się Rudej!!!! Pamiętaj, że to ona jest tam dla Ciebie a nie odwrotnie!
Antiope: nie pamiętam kto przesłał link do tego zwierzaczka szeleszczącego na kolki, ale jest genialny!
Aneta: powodzenia na ktg!
Grun: też bym chętnie obejrzała Wolyń, szczególnie że uwielbiam Smarzowskiego i obejrzałam jego wszystkie filmy. Ale poczekam chyba aż się mały urodzi. Filmy Smarzowskiego nie należa do romantycznych...

I dziewczyny pytanie dnia: czy trzeba uprać pościel maluszkowi? Nie poszewki bo to oczywiste, tylko wkłady do pościeli? Własnie się zaczęłam nad tym zastanawiać....
Ja na razie tylko piore przescieradlo i ochraniacz na lozeczko i to wszystko. Skoro taki maluszek nie moze miec poki co ani poduszki, ani koldry, to nawet sobie tym glowy nie zawracam. Nie bede jeszcze kupowac. Kupie ze dwa rozki i jakis mieciutki kocyk, minky kusi bardzo :) albo w pepco takie mieciutkie tez sa super

Ja na razie tylko piore przescieradlo i ochraniacz na lozeczko i to wszystko. Skoro taki maluszek nie moze miec poki co ani poduszki, ani koldry, to nawet sobie tym glowy nie zawracam. Nie bede jeszcze kupowac. Kupie ze dwa rozki i jakis mieciutki kocyk, minky kusi bardzo :) albo w pepco takie mieciutkie tez sa super
Ja piorę i prasuję wszystko masowo, ale kołdrę z pościelą wrzucę do worka próżniowego i schowam do szafy na razie :)

Dzień dobry. U nas pochmurno i deszczowo. Syn w szkole i siedzę sama, ogarnęłam mieszkanie i odpoczywam chwilowo. Zaraz sobie poprzeglądam na necie jakieś pościele do łóżeczka i rożki bo jeszcze nie mam, wczoraj chodziłam po sklepach w poszukiwaniu ale nic ciekawego nie znalazłam. Miłego dzionka wszystkim

Lola Lenam trzymajcie sie kochane!
Ja nie piore wkladow
Lux przybij pione, ja tez mam w brzuchu wiercipiete bedziemy mialy wesolo
Czarownica ja wlasnie czkawke czuje nisko pod pepkuem, takie miarowe delikatne pukniecia, u nas trwa zwykle kilka minut i ma ja z 4 razy dziennie

Lola Lenam trzymajcie sie kochane!
Ja nie piore wkladow
Lux przybij pione, ja tez mam w brzuchu wiercipiete bedziemy mialy wesolo
Czarownica ja wlasnie czkawke czuje nisko pod pepkuem, takie miarowe delikatne pukniecia, u nas trwa zwykle kilka minut i ma ja z 4 razy dziennie
moj od 20 minit spokojny, minimalne szturchniecia, ciekawe kiedy usnie :D hehe a potem od nowa :D

A ja sie zdrzemnelam obudzil mnie tel od mamy + kopanie malej i do tego glod wiec sobie wlasnie jedzonko robie
Menu na dzis
-manna na wodzie
- dwa tosty z maslem
Wypas [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A ja sie zdrzemnelam obudzil mnie tel od mamy + kopanie malej i do tego glod wiec sobie wlasnie jedzonko robie
Menu na dzis
-manna na wodzie
- dwa tosty z maslem
Wypas [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

O to ja podgrzewam wlasnie zupe krem z pomidorów, która wczoraj zrobiłam i tortillę do tego [emoji846]

Wlasnie pierze sie ostatnia porcja prania, ale stwierdziłam, ze wyprać to wybrałam drugi raz, ale prasować ponownie nie bede. Przecież nawet noszone nie były [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry