reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oj laska ty to masz przeżycia ostatnio.
Mam nadzieje ze Ruda zejdzie z dyzuru dzisiaj I nie bedziesz musiala patrzec na nia. To tak zeby cie nie wkur...iala [emoji23] nie potrzebnie [emoji41]

Oby doszli co ci dolega.

Ja oczywiscie nocka jak zwykle do bani.
Wstawac na siku wstawalam.
Budzilam sie bo niewygodnie.
Pozno poszlam spac bo zasnac nie moglam.
Wczesniej wstalam bo spac nie moglam.
Ehhh pozniej tez sie nie wyspie [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Sikanie nocne to najgorszy objaw ciążowy wg mnie.
Oj to teraz musisz nadrobić któregoś dnia....
Albo kilka dni ;)
Wyspicie się, kiedyś na pewno.... Chyba

Moje kłucia wróciły, ktg 50 minut i z bólu ryczalam. ...

Dzisiaj ma w całej Polsce padać...

reklama
Sikanie nocne to najgorszy objaw ciążowy wg mnie.
Oj to teraz musisz nadrobić któregoś dnia....
Albo kilka dni ;)
Wyspicie się, kiedyś na pewno.... Chyba

Moje kłucia wróciły, ktg 50 minut i z bólu ryczalam. ...

Dzisiaj ma w całej Polsce padać...
Wyszlo cos na ktg ???

Moj mi powtarza ze w trumnie sie wyspimy [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to znam ale wiesz kochna z czego. Moj sie tak darl jak mial ponad dwa lata i okazalo sie ze dalej ma ta blokadę kosci czaszki. Kiedy macie osteopate? My teraz na kontrolę 6.12 jedziemy:) zreszta wiesz ze przy tym kiss syndrom wlasnie jednym z objawów jest krzyk nocny. A może po prostu ma pełny pecherz i go to boli a jak sie wysika to przestaje. Ewentualnie jak wszystkie badania dobrze to moze po prostu cos mu sie sni i wybudza sie w ten sposób. Ja znam to niestety z tej negatywnej strony

Wizytę mamy w styczniu. Zastanawiałam się nad tym czy to nie może być problemem. Jeśli badania wyjdą ok to będę się kontaktować z osteopaty, bo w kontakcie jesteśmy. Walczymy właśnie żeby podbrac mocz , ale dzisiaj widzę to marnie.
Na szczęście dzisiejsza noc minęła dobrze, jedną pobudka na piciu i pocieszam się że może to tylko epizod był.

Hej
Witam sie i ja z rana poki co zoladek mnie nie boli zakwasy mam ale jeszcze nie przesadzam dnia zobacze co po sniadaniu bedzie ... Mala zaczela mnie kopac solidnie jak luby wstawal do pracy teraz spi jeszcze

Wczoraj poznym wieczorem pierwszy raz czulam jak ma czkawke smieszne uczucie ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Hej
Witam sie i ja z rana poki co zoladek mnie nie boli zakwasy mam ale jeszcze nie przesadzam dnia zobacze co po sniadaniu bedzie ... Mala zaczela mnie kopac solidnie jak luby wstawal do pracy teraz spi jeszcze

Wczoraj poznym wieczorem pierwszy raz czulam jak ma czkawke smieszne uczucie ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
A mnie w drugiej ciąży czkawka wkurz hehehe. W pierwszej się cieszyłam jak młody czkal :p

A mnie w drugiej ciąży czkawka wkurz hehehe. W pierwszej się cieszyłam jak młody czkal :p
U mnie to tak delikatnie bo lozysko mam na przedniej scianie to tak nie czuc ;)

Trzymaj sie tam Lola i nie daj sie laski nie robia, ze tam jestes w koncu nie z ich kieszeni to idzie ...
Ci lekarze to tez sa jacys smieszni przeciez nikt w szpitalu nie siedzi dla rozrywki !

thgfflw1k3inkyc3.png

Hej u mnie też taka sobie noc. Późno się położyłam bo musiałam upiec chlebek bo mąż zapomniał kupic, później siku i nocna wizyta córki, a nad ranem włączył nam się czujnik dymu i wyło dziadostwo.

Oj Lola będziesz miała co wspominać i opowiadać maleństwu jak podrośnie.

reklama
Do góry