reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej laski
U nas noc tez spoko ;) mala dala pospac wstawalam w nocy raz ale w sumie jakbym nie wstawala nic by sie nie stalo bo mala mi drapala po pecherzu i wydawalo mi sie, ze chce mi sie mocno siku ...
Dzisiaj wizyta i sie troche denerwuje czy wszystko ok nie wiem jakies takie glupie mysli mnie nachodza od wczoraj moze dlatego, ze dawno usg nie bylo....

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzień dobry.

Sancia gratulacje :)

Jadę dziś odebrać naszego szumisia, byłam pewna że nie chce go mieć, ale znalazłam na olx i żal nie brać, zwłaszcza że w komplecie ze ślicznym ochraniacze do łóżeczka, którego mi brakuje. No trudno :D

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Hej laski
U nas noc tez spoko ;) mala dala pospac wstawalam w nocy raz ale w sumie jakbym nie wstawala nic by sie nie stalo bo mala mi drapala po pecherzu i wydawalo mi sie, ze chce mi sie mocno siku ...
Dzisiaj wizyta i sie troche denerwuje czy wszystko ok nie wiem jakies takie glupie mysli mnie nachodza od wczoraj moze dlatego, ze dawno usg nie bylo....

thgfflw1k3inkyc3.png
wczoraj u tesciowki jak siedzielismy to chodzilam jak glupia siku, a nie moglam sie wysikac, siedziala ze mna Tomka kuzynka, ktore rodzi 3 dwa tygodnie wczesniej a ona byla raz siku a ja chyba z 4 w tym czasie :)

Dzień dobry.

Sancia gratulacje :)

Jadę dziś odebrać naszego szumisia, byłam pewna że nie chce go mieć, ale znalazłam na olx i żal nie brać, zwłaszcza że w komplecie ze ślicznym ochraniacze do łóżeczka, którego mi brakuje. No trudno :D

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
tez musze sie wziac za szukanie szumisia i jakos mi to nie idzie :D

A ja szumisia nie kupuje sciagnelam aplikacje na tel ;) uwazam go za zbedny gadżet

Mr B za to mi sie marzy ale kupie go chyba pod choinke no chyba, ze go dostaniemy na powitanie malej od kogos tez tak moze byc

thgfflw1k3inkyc3.png

A ja szumisia nie kupuje sciagnelam aplikacje na tel ;) uwazam go za zbedny gadżet

Mr B za to mi sie marzy ale kupie go chyba pod choinke no chyba, ze go dostaniemy na powitanie malej od kogos tez tak moze byc

thgfflw1k3inkyc3.png
A co to jest?

Ja za zbędny gadżet uznałam np. Przewijak, więc na szumisia się skusiłam :D

Jadę jeszcze do Ikei, tam kupię pokrycie do mojego mega wygodnego fotela który jest trochę zapomniany i będzie jak znalazł do karmienia przy łóżeczku, bo w sypialni mamy tylko łóżka...

reklama
Do góry