reklama
creativo
Fanka BB :)
Hej laski
U nas noc tez spoko mala dala pospac wstawalam w nocy raz ale w sumie jakbym nie wstawala nic by sie nie stalo bo mala mi drapala po pecherzu i wydawalo mi sie, ze chce mi sie mocno siku ...
Dzisiaj wizyta i sie troche denerwuje czy wszystko ok nie wiem jakies takie glupie mysli mnie nachodza od wczoraj moze dlatego, ze dawno usg nie bylo....
U nas noc tez spoko mala dala pospac wstawalam w nocy raz ale w sumie jakbym nie wstawala nic by sie nie stalo bo mala mi drapala po pecherzu i wydawalo mi sie, ze chce mi sie mocno siku ...
Dzisiaj wizyta i sie troche denerwuje czy wszystko ok nie wiem jakies takie glupie mysli mnie nachodza od wczoraj moze dlatego, ze dawno usg nie bylo....
Dzień dobry.
Sancia gratulacje
Jadę dziś odebrać naszego szumisia, byłam pewna że nie chce go mieć, ale znalazłam na olx i żal nie brać, zwłaszcza że w komplecie ze ślicznym ochraniacze do łóżeczka, którego mi brakuje. No trudno
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Sancia gratulacje
Jadę dziś odebrać naszego szumisia, byłam pewna że nie chce go mieć, ale znalazłam na olx i żal nie brać, zwłaszcza że w komplecie ze ślicznym ochraniacze do łóżeczka, którego mi brakuje. No trudno
wczoraj u tesciowki jak siedzielismy to chodzilam jak glupia siku, a nie moglam sie wysikac, siedziala ze mna Tomka kuzynka, ktore rodzi 3 dwa tygodnie wczesniej a ona byla raz siku a ja chyba z 4 w tym czasieHej laski
tez musze sie wziac za szukanie szumisia i jakos mi to nie idzieDzień dobry.
Sancia gratulacje
moja bratwa ma atel ta aplikacje z tym szumem i chwaliA ja szumisia nie kupuje sciagnelam aplikacje na tel uwazam go za zbedny gadżet
Mr B za to mi sie marzy ale kupie go chyba pod choinke no chyba, ze go dostaniemy na powitanie malej od kogos tez tak moze byc
A co to jest?A ja szumisia nie kupuje sciagnelam aplikacje na tel uwazam go za zbedny gadżet
Mr B za to mi sie marzy ale kupie go chyba pod choinke no chyba, ze go dostaniemy na powitanie malej od kogos tez tak moze byc
Ja za zbędny gadżet uznałam np. Przewijak, więc na szumisia się skusiłam
Jadę jeszcze do Ikei, tam kupię pokrycie do mojego mega wygodnego fotela który jest trochę zapomniany i będzie jak znalazł do karmienia przy łóżeczku, bo w sypialni mamy tylko łóżka...
reklama
jestem zakrecona i to ostroTez tak ostatnio o wszystkim zapominacie ? U mnie to masakra teraz jakas jest. ..