mi bardzo puchly tak do 6 miesiaca, teraz sie to uspokoilooj palce u rak to tez mam jak paroweczki :/ ale z tymi stopami to w szoku jestem bo w goraczki nie bylo tak zle jak teraz
reklama
Olgi89
Fanka BB :)
To u mnie przez okres letni byl luz.. czasami tylko mialam lekko opuchniete.. za to teraz od kilku dni - horrormi bardzo puchly tak do 6 miesiaca, teraz sie to uspokoilo
mi tak puchly, ze chodzic nie moglam, a o kupnie butow moglam zapomniec, ograniczylam sol i jakos te nogi wyszczuplaly, zobacze co pod koniec ciazy bedzieTo u mnie przez okres letni byl luz.. czasami tylko mialam lekko opuchniete.. za to teraz od kilku dni - horror
Gratulacje !! Pięknie wyglądalasTadam )
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Czarownica3006
Powinnaś iść na masaz - drenaż i od razu byś wszystko wysikalaJa dzis od rana kolami do gory leze bo jest tragedia.. mam tak napuchniete stopy ze ledwo Emu wciagam tylko jak mam wlasnie wyzej stopy jest lepiej... ech
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
O lał laska!!!! Pięknie wyglądasz! Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęśliwego życia razem aż po kres!!!!Tadam )
Jadwiga orłowska
ja raz dostałam kromki z plamami pleśni. Same musiałyśmy chodzić za śniadaniem do sklepiku.Co do jedzenia w szpitalu to ja już dawno się nauczyłam, że jak kładą mnie na oddział to jadę ze swoim prowiantem na śniadania i kolacje bo to co dają to się nie nadaje do jedzenia... jedynie obiady w miarę jadalne..
jak dla mnie minimum 3-5 dni.Tylko nie powiedzieli jak długo mam to brać.
Jutro zmniejsze dawki i zobaczę czy ból nadal jest ....
u nas było najpierw na czczo, na drugi dzień tylko pokarmy płynne i pózniej lekka dieta.Mnie zawsze jedzenie przywoził mąż więc schudnąć nie schudłam [emoji13].
Natomiast żal mi tych starszych osób które leżą w szpitalu i nikt ich nie odwiedza. Bo im to naprawdę dieta szpitalna na zdrowie nie wyjdzie
Aa po cc nie dają jeść przez dwa dni bodajże i pilnują byś ty nie jadła nic przywiezionego. Ciekawe czy to taki standard wszędzie czy znowu zależy od szpitala.
Mi tu sąsiadka radzi wziąć coś ze sobą na przekąskę, tylko sama nie wiem co.
Lola Lolitta
Nie masz wybrakowanych, takie produkują, bo czasem co kilka minut musisz zmieniać. Tylko kurde przesuwają się często.Dziewczyny, a te podklady z Belli to one nie maja żadnego kleju z żadnej strony zeby to przyczepić jak podpaske czy ja mam po prostu jakieś wybrakowane
Ja mam dwie paczki z biedry. Nie wiem jaka firma. A tak kupię normalne podpaski xxl takie na noc, chyba też z belli, ale mają skrzydełka i klej.
Lola Lolitta
Pomocy.
Boli mnie brzuch już od jakiegoś czasu (20 min) jak na okres, typowe bóle menstruacyjne, ale czynności skurczowej nie ma.
Nic nie dzwigalam, nic nie nosiłam.
Brzuch miękki, jestem już po nocnej nospie.
Któraś to miała?
Boli mnie brzuch już od jakiegoś czasu (20 min) jak na okres, typowe bóle menstruacyjne, ale czynności skurczowej nie ma.
Nic nie dzwigalam, nic nie nosiłam.
Brzuch miękki, jestem już po nocnej nospie.
Któraś to miała?
reklama
Czarownica3006
Link do: Warsztaty Mamo to Ja - Baby online dziewczyny to jest link pod którym możecie się zapisać na warsztaty dla przyszłych mam. Ja się już zapisałam