reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Co do jedzenia w szpitalu to ja już dawno się nauczyłam, że jak kładą mnie na oddział to jadę ze swoim prowiantem na śniadania i kolacje bo to co dają to się nie nadaje do jedzenia... jedynie obiady w miarę jadalne..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja raz dostałam kromki z plamami pleśni. Same musiałyśmy chodzić za śniadaniem do sklepiku.

Tylko nie powiedzieli jak długo mam to brać.
Jutro zmniejsze dawki i zobaczę czy ból nadal jest ....
jak dla mnie minimum 3-5 dni.

Mnie zawsze jedzenie przywoził mąż więc schudnąć nie schudłam [emoji13].
Natomiast żal mi tych starszych osób które leżą w szpitalu i nikt ich nie odwiedza. Bo im to naprawdę dieta szpitalna na zdrowie nie wyjdzie :(

Aa po cc nie dają jeść przez dwa dni bodajże i pilnują byś ty nie jadła nic przywiezionego. Ciekawe czy to taki standard wszędzie czy znowu zależy od szpitala.

cb7wugpju04jz4q8.png
u nas było najpierw na czczo, na drugi dzień tylko pokarmy płynne i pózniej lekka dieta.

Mi tu sąsiadka radzi wziąć coś ze sobą na przekąskę, tylko sama nie wiem co.

Dziewczyny, a te podklady z Belli to one nie maja żadnego kleju z żadnej strony zeby to przyczepić jak podpaske czy ja mam po prostu jakieś wybrakowane
Nie masz wybrakowanych, takie produkują, bo czasem co kilka minut musisz zmieniać. Tylko kurde przesuwają się często.
Ja mam dwie paczki z biedry. Nie wiem jaka firma. A tak kupię normalne podpaski xxl takie na noc, chyba też z belli, ale mają skrzydełka i klej.

Pomocy.

Boli mnie brzuch już od jakiegoś czasu (20 min) jak na okres, typowe bóle menstruacyjne, ale czynności skurczowej nie ma.
Nic nie dzwigalam, nic nie nosiłam.
Brzuch miękki, jestem już po nocnej nospie.

Któraś to miała?

reklama
Do góry