reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny a czemu służy to smarowanie teraz sutkow ? Możecie podac jakies konkretne nazwy maści których uzywacie?
Co do szpitala to ja sie troche boje bo co prawda oddzial był niedawno wyremontowany i wygląda jak w na dobre I na zle :) ale salę porodowe Sa podwojne, mam nadzieję że nikt nie będzie rodzil w tym samym czasie bo chce zeby był ze mną maz. A posiłki? Matko kochana, wołają o pomste do nieba. jak bylam przy poronieniu to cale szczęście mąż przyniósł mi prowiant bo na kolację dostałam 3 kromeczki czerstwego chleba kosteczke masla i 3 plasterki rozpuszczajacej się pasztetowej. A ja jej nienawidze, gdyby nie maz to umarlabym z glodu

Wiesz co chyba sie uelastyczniają. Na opakowaniach tych maści pisze, zeby zacząć najlepiej używa na 2 mce przed porodem. To samo nam na szkole rodzenia mowila. Nie wiem czy to pomoże, ale chyba warto sporobowac skoro potem wszyscy straszą taka masakra [emoji12]

Ja kupiłam taka lanoline

1476037073-chhjue.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie zawsze jedzenie przywoził mąż więc schudnąć nie schudłam [emoji13].
Natomiast żal mi tych starszych osób które leżą w szpitalu i nikt ich nie odwiedza. Bo im to naprawdę dieta szpitalna na zdrowie nie wyjdzie :(

Aa po cc nie dają jeść przez dwa dni bodajże i pilnują byś ty nie jadła nic przywiezionego. Ciekawe czy to taki standard wszędzie czy znowu zależy od szpitala.

cb7wugpju04jz4q8.png

Mnie zawsze jedzenie przywoził mąż więc schudnąć nie schudłam [emoji13].
Natomiast żal mi tych starszych osób które leżą w szpitalu i nikt ich nie odwiedza. Bo im to naprawdę dieta szpitalna na zdrowie nie wyjdzie :(

Aa po cc nie dają jeść przez dwa dni bodajże i pilnują byś ty nie jadła nic przywiezionego. Ciekawe czy to taki standard wszędzie czy znowu zależy od szpitala.

cb7wugpju04jz4q8.png

Wiem, ze to jakis fenomen jeśli chodzi o polskie szpitale, ale przyjaciółka, która rodziła w Praskim, tam gdzie ja rownież zamierzam, mowila ze wtedy jedzenie było super i maz nie musiał jej nic dowozić [emoji12] oby tak było nadal! [emoji502][emoji493]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry