reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja dlugo mialam takie cos, chirurg mi to usuwal chyba ze 3 razy, a potem samo zniknelo i teraz juz od dobrych 5 lat tego nie mam ;) a czemu zniklo to nie wiem [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Też już raz miałam usuwane

cb7wugpju04jz4q8.png

Kochana taki skok to jak nadciśnienie :(

Czasami mam wrażenie że piszesz nie z tego świata. Aż trudno uwierzyć w takie chamstwo

cb7wugpju04jz4q8.png
Kochana są kobiety, które przeżyły więcej i większą traumę, moje przeżycia przy innych historiach to pikuś.
Dobrze że chociaż mój ginekolog to super facet, do niego nie mogę się doczepić.
Ta ciąża przynajmniej fajna jest i spokojniejsza :) Oby tak pozostało.

Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic :D ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.

Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz

Znam to wyskakiwanie spod prysznica. Dwójki męża moja zmora :O

cb7wugpju04jz4q8.png

Wiecie co ja moze i glupia jestem ale wcale nie mysle o tym, ze ktos mialby do nas przyjechac i n pomagac... Nawet nie wiem w czym
Wiem optymistka ze mnie ale luby ciagle zapewnia, ze bedzie mi pomagal tym bardziej, ze urlop zostawil specjalnie pod porod i z kierownikiem ma ugadane, ze moze go przesunac a ja jakas taka spokojna jestem wiem, ze na poczatku bedzie kongo no ale kurcze kiedys kobiety rodzily na pole szly robic i dawaly rade z praniem pieluch tetrowych to dlaczego my w dzisiejszych czasach mamy sobie nie dac rady ? Chlopow zagonic do pomocy i tyle w temacie ;)

Kochana są kobiety, które przeżyły więcej i większą traumę, moje przeżycia przy innych historiach to pikuś.
Dobrze że chociaż mój ginekolog to super facet, do niego nie mogę się doczepić.
Ta ciąża przynajmniej fajna jest i spokojniejsza :) Oby tak pozostało.
moja ginka tez fajna, ale czasami mam ochote ja udusic, bo jest strasznie lapczywa na kase i marudna

reklama
Do góry