tak, ja juz doczekac sie synka nie mogeJa tez mam napisane w karcie ciazy w badaniach wymaz z odbytu.
Dziewczyny wy tez juz macie takiego swira i odliczacie dni do grudnia i nie mozecie sie doczekac? Wrr ja to chyba zwariuje niedlugo [emoji7]
reklama
elifit
Moderatorka
Też już raz miałam usuwaneJa dlugo mialam takie cos, chirurg mi to usuwal chyba ze 3 razy, a potem samo zniknelo i teraz juz od dobrych 5 lat tego nie mam a czemu zniklo to nie wiem [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Kochana są kobiety, które przeżyły więcej i większą traumę, moje przeżycia przy innych historiach to pikuś.Kochana taki skok to jak nadciśnienie
Czasami mam wrażenie że piszesz nie z tego świata. Aż trudno uwierzyć w takie chamstwo
Dobrze że chociaż mój ginekolog to super facet, do niego nie mogę się doczepić.
Ta ciąża przynajmniej fajna jest i spokojniejsza Oby tak pozostało.
elifit
Moderatorka
Yy nieee nie jestem jeszcze gotowa na trn sajgon [emoji14]Ja tez mam napisane w karcie ciazy w badaniach wymaz z odbytu.
Dziewczyny wy tez juz macie takiego swira i odliczacie dni do grudnia i nie mozecie sie doczekac? Wrr ja to chyba zwariuje niedlugo [emoji7]
elifit
Moderatorka
Znam to wyskakiwanie spod prysznica. Dwójki męża moja zmora :OLux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.
Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz
K
Krasnal77
Gość
Ja tez odliczam sni jak powalona a malo tego, odliczam sobie jeszcze do dolnej granicy czyli 38 tygodnia i mam blizej konca o te kilka dni
Ja nie umiem wyczuc czkawki mlodego:-(
Ja nie umiem wyczuc czkawki mlodego:-(
creativo
Fanka BB :)
Wiecie co ja moze i glupia jestem ale wcale nie mysle o tym, ze ktos mialby do nas przyjechac i n pomagac... Nawet nie wiem w czym
Wiem optymistka ze mnie ale luby ciagle zapewnia, ze bedzie mi pomagal tym bardziej, ze urlop zostawil specjalnie pod porod i z kierownikiem ma ugadane, ze moze go przesunac a ja jakas taka spokojna jestem wiem, ze na poczatku bedzie kongo no ale kurcze kiedys kobiety rodzily na pole szly robic i dawaly rade z praniem pieluch tetrowych to dlaczego my w dzisiejszych czasach mamy sobie nie dac rady ? Chlopow zagonic do pomocy i tyle w temacie
Wiem optymistka ze mnie ale luby ciagle zapewnia, ze bedzie mi pomagal tym bardziej, ze urlop zostawil specjalnie pod porod i z kierownikiem ma ugadane, ze moze go przesunac a ja jakas taka spokojna jestem wiem, ze na poczatku bedzie kongo no ale kurcze kiedys kobiety rodzily na pole szly robic i dawaly rade z praniem pieluch tetrowych to dlaczego my w dzisiejszych czasach mamy sobie nie dac rady ? Chlopow zagonic do pomocy i tyle w temacie
elifit
Moderatorka
Ja też. Ostatnio jem na potęgę!Uwielbiam buraczki.
Ale od kiedy jestem w de zadnych przetworow nie robie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetko przytulam. Podać patelnie?
moja ginka tez fajna, ale czasami mam ochote ja udusic, bo jest strasznie lapczywa na kase i marudnaKochana są kobiety, które przeżyły więcej i większą traumę, moje przeżycia przy innych historiach to pikuś.
Dobrze że chociaż mój ginekolog to super facet, do niego nie mogę się doczepić.
Ta ciąża przynajmniej fajna jest i spokojniejsza Oby tak pozostało.
reklama