kurcze to byly takie male fasolki a teraz male czlowieki i tak mocno kopia ♥Cudowne [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] najfajniejsze uczucie z całej ciazy [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ja sie nie bede prosic, ale jak to mowi moja bratowa i ma racje powiem tesciowej tak: ty mowisz, ze nasze dziecko ma rodzicow tak? dobrze, wiec jak poprosisz nas o opieke nad Rafalem to ja tez ci powiem Rafal ma matke, oooo, wyjdzie wojna na cala rodzine, ale w pipce to mam moja mama jakos po pracy pojdzie do gory a pietro i pomoze bratowej itp, a pracuje calymi dnami, ale taka pomoc duzo daje nawet jak na godzinke Zuzuche zabierze na dolLux ja bym nawet nie chciala zeby taka " babcia" mi przy dziecku pomagala na twoIm miejscu.
Niech sie wpycha !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze !ja sie nie bede prosic, ale jak to mowi moja bratowa i ma racje powiem tesciowej tak: ty mowisz, ze nasze dziecko ma rodzicow tak? dobrze, wiec jak poprosisz nas o opieke nad Rafalem to ja tez ci powiem Rafal ma matke, oooo, wyjdzie wojna na cala rodzine, ale w pipce to mam moja mama jakos po pracy pojdzie do gory a pietro i pomoze bratowej itp, a pracuje calymi dnami, ale taka pomoc duzo daje nawet jak godzinke Zuzuche zabierze na dol
Dacie sobie rade bez jej ŁASKAWEJ pomocy.
wiesz ja jej nie wygnam z domu jak przyjedzie w niedziele wnuka zobaczyc, pewnie wparuje pomyc mi gary, ale co mi po jednorazowym myciu garow jesli tak w twarz powiedziala, ze po cc moge robic, ze ona nie przyjedzieI bardzo dobrze !
Dacie sobie rade bez jej ŁASKAWEJ pomocy.
aneta_ck
Fanka BB :)
Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.
Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz
Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz
Dokladnie .Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.
Nikt nie mowil ze bedzie latwo.ale wystarczy kilka dni jak kazda wpadnie z nas w swoje rytm I bez pomocy bedziemy sobie dawac rade.
Ta co sie klocicie ?
Nie denerwuj siebie i malutkiej
ja wczoraj mialam starcie z moim, poszedl z lapkiem do kuchni a ja wywalilam za nim posciel na korytarz i zakluczylam pokoj dobijal sie zdziwoniony po godzinie, czemu drzwi zakluczylas hahah o co chodzi Twojemu?Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.
a bratowa mowi, ze jej to duzo daje, jak my wczoraj przyjechalismy to zaraz Tomek wzial Zuzke i se poprasowala bratowa ubrania na spokojnie a mala w raju, bo ona nas uwielbia i juz kwiczala jak weszlismy
reklama