reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja bym nawet nie chciala zeby taka " babcia" mi przy dziecku pomagala na twoIm miejscu.
Niech sie wpycha !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja sie nie bede prosic, ale jak to mowi moja bratowa i ma racje powiem tesciowej tak: ty mowisz, ze nasze dziecko ma rodzicow tak? dobrze, wiec jak poprosisz nas o opieke nad Rafalem to ja tez ci powiem Rafal ma matke, oooo, wyjdzie wojna na cala rodzine, ale w pipce to mam :D moja mama jakos po pracy pojdzie do gory a pietro i pomoze bratowej itp, a pracuje calymi dnami, ale taka pomoc duzo daje nawet jak na godzinke Zuzuche zabierze na dol

ja sie nie bede prosic, ale jak to mowi moja bratowa i ma racje powiem tesciowej tak: ty mowisz, ze nasze dziecko ma rodzicow tak? dobrze, wiec jak poprosisz nas o opieke nad Rafalem to ja tez ci powiem Rafal ma matke, oooo, wyjdzie wojna na cala rodzine, ale w pipce to mam :D moja mama jakos po pracy pojdzie do gory a pietro i pomoze bratowej itp, a pracuje calymi dnami, ale taka pomoc duzo daje nawet jak godzinke Zuzuche zabierze na dol
I bardzo dobrze !
Dacie sobie rade bez jej ŁASKAWEJ pomocy.

Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic :D ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.

Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz

Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic :D ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.

Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz

Dokladnie .
Nikt nie mowil ze bedzie latwo.ale wystarczy kilka dni jak kazda wpadnie z nas w swoje rytm I bez pomocy bedziemy sobie dawac rade.

Ta co sie klocicie ?
Nie denerwuj siebie i malutkiej

ja wczoraj mialam starcie z moim, poszedl z lapkiem do kuchni a ja wywalilam za nim posciel na korytarz i zakluczylam pokoj :D dobijal sie zdziwoniony po godzinie, czemu drzwi zakluczylas :D hahah o co chodzi Twojemu?
a bratowa mowi, ze jej to duzo daje, jak my wczoraj przyjechalismy to zaraz Tomek wzial Zuzke i se poprasowala bratowa ubrania na spokojnie a mala w raju, bo ona nas uwielbia i juz kwiczala jak weszlismy :D

Ja tez mam napisane w karcie ciazy w badaniach wymaz z odbytu.
Dziewczyny wy tez juz macie takiego swira i odliczacie dni do grudnia i nie mozecie sie doczekac? Wrr ja to chyba zwariuje niedlugo [emoji7]

reklama
Do góry