reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja bym nawet nie chciala zeby taka " babcia" mi przy dziecku pomagala na twoIm miejscu.
Niech sie wpycha !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja sie nie bede prosic, ale jak to mowi moja bratowa i ma racje powiem tesciowej tak: ty mowisz, ze nasze dziecko ma rodzicow tak? dobrze, wiec jak poprosisz nas o opieke nad Rafalem to ja tez ci powiem Rafal ma matke, oooo, wyjdzie wojna na cala rodzine, ale w pipce to mam :D moja mama jakos po pracy pojdzie do gory a pietro i pomoze bratowej itp, a pracuje calymi dnami, ale taka pomoc duzo daje nawet jak na godzinke Zuzuche zabierze na dol

ja sie nie bede prosic, ale jak to mowi moja bratowa i ma racje powiem tesciowej tak: ty mowisz, ze nasze dziecko ma rodzicow tak? dobrze, wiec jak poprosisz nas o opieke nad Rafalem to ja tez ci powiem Rafal ma matke, oooo, wyjdzie wojna na cala rodzine, ale w pipce to mam :D moja mama jakos po pracy pojdzie do gory a pietro i pomoze bratowej itp, a pracuje calymi dnami, ale taka pomoc duzo daje nawet jak godzinke Zuzuche zabierze na dol
I bardzo dobrze !
Dacie sobie rade bez jej ŁASKAWEJ pomocy.

Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic :D ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.

Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz

Lux to fakt nawet na pol godz jak ktos zabawi dziecko to juz jest duzo. Jak człowiek prysznic na spokojnie wezmie a nie wyskakuje mokry po kilka razy albo je przypalone obiady bo male sie drze. A i tak dobrze jak go zacznie robic :D ja sobie mowie trudno i jakos musze dac rade wyjscia nie mam. Ty tez miej w d.... wszystkich i tez dasz rade.

Właśnie sie kloce z mężem i mała wygina sie na wszystkie strony. Tez sie zestresowala. Zamorduje go zaraz i juz

Dokladnie .
Nikt nie mowil ze bedzie latwo.ale wystarczy kilka dni jak kazda wpadnie z nas w swoje rytm I bez pomocy bedziemy sobie dawac rade.

Ta co sie klocicie ?
Nie denerwuj siebie i malutkiej

ja wczoraj mialam starcie z moim, poszedl z lapkiem do kuchni a ja wywalilam za nim posciel na korytarz i zakluczylam pokoj :D dobijal sie zdziwoniony po godzinie, czemu drzwi zakluczylas :D hahah o co chodzi Twojemu?
a bratowa mowi, ze jej to duzo daje, jak my wczoraj przyjechalismy to zaraz Tomek wzial Zuzke i se poprasowala bratowa ubrania na spokojnie a mala w raju, bo ona nas uwielbia i juz kwiczala jak weszlismy :D

Ja tez mam napisane w karcie ciazy w badaniach wymaz z odbytu.
Dziewczyny wy tez juz macie takiego swira i odliczacie dni do grudnia i nie mozecie sie doczekac? Wrr ja to chyba zwariuje niedlugo [emoji7]

reklama
Do góry