Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
To chyba chciały cię zbyć , bo normalnie jest od 25 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bidulka. Zdrówka dla niej. Dobrze, że wyczułaś zmianę w moczu.Odebrałam wyniki moczu córy i są bakterie jutro do lekarza idę. Gorączki nie ma
Matki mają ten 6 zmysł.Elifit, podziwiam twoją czujność, oby mi się chociaż w części udzieliła. Buziaki dla malutkiej, zdrowia. Daj znać jutro co mówił lekarz.
Ja tak miałam jeszcze kilka dni temu, a jestem bardziej zaawansowana niż Ty. Jeśli do tej pory też czułaś tylko słabo, to myślę, że nie ma się co martwić. Ja ze starszym to bym osiwiała jakbym się chciała przejmować każdym dniem bez ruchów.Dziewczyny czy to normalne,że od rana nie czuje ruchow? Ja ogólnie czuje bardzo delikatne. A dzisiaj tylko rano ze 3 kopniaczki i nic. Juz się denerwuje... zjadłam 2 batoniki i nic. Jestem w 26t4d
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby to wszystko wyprostowali jak trzeba, żebyś się już denerwować nie musiała.Czarownica czasami normalne czasami nie. Ciezko powiedziec. Podskocz na ktg dla pewnosci. Zawsze lepiej sprawdzac.
Izulka Eli zdrowka dla coreczek. Moj tez dalej nosem pociaga i odrywa mu sie z płuc to co splynelo. Jesien ehh.
Wiecie co mnie tak ruszyło w tym rachunku. Bo tam wytluszczonym drykiem wielki napis do natychmiastowej zaplaty i to za to co podpisalam zw wymienione bylo. Podobmo pomylili sie w firmie u mechanika jak wystawiali rachunek i nie uwzglednili naszej gwarancji. No nie wiem. Niby jest wyjaśnione ale mam nadzieje że nie będzie sie to za nami ciagnac.
Dziewczyny czy to normalne,że od rana nie czuje ruchow? Ja ogólnie czuje bardzo delikatne. A dzisiaj tylko rano ze 3 kopniaczki i nic. Juz się denerwuje... zjadłam 2 batoniki i nic. Jestem w 26t4d
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie po kolejnej kolorowej nocy
Dziś śniło mi się, że moi rodzice brali ślub (jakiś zupełnie fikcyjny, bo oni są już 12 lat po rozwodzie i od tego czasu ani razu się nawet nie widzieli). Cały ten ślub była jakaś wielka awantura, a zaraz po zamiast wesela wszyscy zaczeli uciekać, bo mój ojciec okazał się jakimś psychopatą i wszystkich chciał załatwić. Pobiegłam więc do mojego rodzinnego domu, a tam sie okazało, że wszystko rozwalone, do gołych ścian... ani podłogi nie było, ani nic tylko w kuchni stała kuchenka, a na niej 4 patelnie, a na patelniach pierogi ruskie odsmażone na to wesele... to zapakowałam całe te pierogi do plecaka, w swoim starym pokoju znalazłam kilka puszek coli i tratwą jakąś odpłynęłam na wyspę na samym środku pacyfiku.... a tam spotkałam całą reprezentację siatkarzy i pół mojej drużyny z Gdyni...
I obudziłam się na siku
Ja mam takie sny od zawsze, nawet ciąża jakoś specjalnie mi ich nie "podkolorowała" teraz nawet sa troche rzadziej niż wcześniej, bo przed miałam jakis sen codziennie i codziennie je pamiętam...lubie to bardzo szczerze mówiąc, choć czasem zastanawiam się co ze mna nie tak....[emoji1][emoji848]Niesamowite są te twoje sny, już kolejny taki ciekawy a mi się nic nie śni. Nie wiem czy powinno mnie to martwić czy wręcz przeciwnie.