reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A mi sie chce nalesnikow z dzemem truskawkowym.
Ja pierdziele ale bym zjadla !!!!

Ale tak mi sie nie chce Robic ze szok [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie rób smaka. :-p

A ja wlasnie prawie co dostalm zawału. Z poczty wyjelam rachunek za naprawe pralki 228.36 euro . no k... mac maz sie tak wkurzyl na mnie ze masakra. Ze to moja wina bo podpisalam mechanikowi ze czesc wymienil a nic nie powinnam byla. Zaraz tel do serwisu itd wyslalismy kopie rachunku i gwarancji i podobno to tylko dla nas do informacji jest ze ta czesc byla wymieniona. Podobno serwis z podwykonawca wszystko wyjaśnił. Oby bo jaks masakra to jest. Az mnie brzucho rozbolalo. Niech ten miesiac się konczy bo na prawde jest do dupy.

Izulka dawah znac jak tylko maz bedzie w domu i bedzie wiadomo co i jak z nim jest. Znam to uczucie jak maz dzwoni i mowu ze mial wypadek. Pode mna nogi sie ugiely jak to uslyszalam. Nie denerwuj sie i odpoczywaj.

Ja mialam 3 pobrania po tej wiekszej dawce glukozy. 75 tak? Ja nawet nie wiem dokladnie bo to soczek w butelce jest.

Mam schize dzis ze mi sie brzuszek obnizyl. Mala tak szalala wczoraj ze mnie strasznie bolalo o dzis jakoś tak mi inaczej. Jeszcze ten zasrany rachunek. Wykonczyc mnie chcą:(

Dzis u mnie na obiadek kotletki mielone ale takie okrojone. Bez bulki w srodku i bez panierki. Samo miesko z jajkiem i cebulka. Do tego ziemniaczki z koperkiem i salatke mam z wczoraj bo cała micha mi wyszla. Salata lodowa ogorki konserwowe kukurydza i cebulko i sos do tego. Zupke tez mam cebulowa z wczoraj wiec dzis minimum zaangazowania.

Maz w domu bo ma jeden dzień urlopu wiec poszedl po malego do przedszkola. Samochod jeszcze w naprawie min do niedzieli wiec na piechotke musi isc.

Tak sie zdenerwowalam ta pralka ze mala jest bardzo niespokojna. Strasznie sie wierci. Ide meliske wypic.

Skoro mówią, że to tylko do waszej wiadomości i nie musicie płacić, to nie musicie. Nie denerwuj się już.

Joshi, zrób! Podeślij mi 2, ale takie, które cukru nie podniosą ;) Narobiłaś mi oochoty.

Aneta, nie denerwuj się. Sprawa rachunku pewnie się wyjaśni. To tylko materialne kłody. Czasami los podrzuca. Ja od tygodnia wciąż dostaję niedopłaty, a to woda 280 a to prąd 70, cóż. Bywa i tak po remoncie;) Najważniejsze, żebyś była zdrowa, spokojna. Dbaj o siebie.

Ja już po wizycie u internisty. "Na szczęście" to tylko zwykła infekcja. P. Doktor przebadała i zapisała zalecenia. Oby powrót do formy był ekspresowy.

Spokojnego dnia mamy.
Dobrze, że to tylko przeziębienie. Niedługo minie.

Zrobilam a co se bede zalowac !!!!

A te specjalnie dla Ciebie Zobacz załącznik 774573

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ej! Mówiłam nie rób smaka! :-p

reklama
Odebrałam wyniki moczu córy i są bakterie :( jutro do lekarza idę. Gorączki nie ma

cb7wugpju04jz4q8.png

@joshi aaaa wpadaj do mnie z tym talerzykiem! [emoji39]
@aneta_ck mialam podobna sytuacje z autem. Zrobili serwis, ktory mam za darmo dwa lata a po 2 dniach dostalam rachunek, ale tylko informacyjnie co zostalo zrobione i jaki byl tego koszt natomiast ja nic nie musialam placic. To jest forma Twojego dokumentu potwierdzajaca co bylo w niej robione :) Nie denerwuj sie tylko nozki do gory i odpoczywaj!

Ja po dwoch dawkach zelaza nabralam super mocy i rano ogarnialam chatke, obiad, prace, bylam na miescie i dopiero do domu weszlam. Jasko szaleje, a ja pije herbatke i slinie sie do nalesnikow z fotki wyzej ;-)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

A ja wlasnie prawie co dostalm zawału. Z poczty wyjelam rachunek za naprawe pralki 228.36 euro . no k... mac maz sie tak wkurzyl na mnie ze masakra. Ze to moja wina bo podpisalam mechanikowi ze czesc wymienil a nic nie powinnam byla. Zaraz tel do serwisu itd wyslalismy kopie rachunku i gwarancji i podobno to tylko dla nas do informacji jest ze ta czesc byla wymieniona. Podobno serwis z podwykonawca wszystko wyjaśnił. Oby bo jaks masakra to jest. Az mnie brzucho rozbolalo. Niech ten miesiac się konczy bo na prawde jest do dupy.

Izulka dawah znac jak tylko maz bedzie w domu i bedzie wiadomo co i jak z nim jest. Znam to uczucie jak maz dzwoni i mowu ze mial wypadek. Pode mna nogi sie ugiely jak to uslyszalam. Nie denerwuj sie i odpoczywaj.

Ja mialam 3 pobrania po tej wiekszej dawce glukozy. 75 tak? Ja nawet nie wiem dokladnie bo to soczek w butelce jest.

Mam schize dzis ze mi sie brzuszek obnizyl. Mala tak szalala wczoraj ze mnie strasznie bolalo o dzis jakoś tak mi inaczej. Jeszcze ten zasrany rachunek. Wykonczyc mnie chcą:(

Dzis u mnie na obiadek kotletki mielone ale takie okrojone. Bez bulki w srodku i bez panierki. Samo miesko z jajkiem i cebulka. Do tego ziemniaczki z koperkiem i salatke mam z wczoraj bo cała micha mi wyszla. Salata lodowa ogorki konserwowe kukurydza i cebulko i sos do tego. Zupke tez mam cebulowa z wczoraj wiec dzis minimum zaangazowania.

Maz w domu bo ma jeden dzień urlopu wiec poszedl po malego do przedszkola. Samochod jeszcze w naprawie min do niedzieli wiec na piechotke musi isc.

Tak sie zdenerwowalam ta pralka ze mala jest bardzo niespokojna. Strasznie sie wierci. Ide meliske wypic.

Mąż cały i zdrowy. Z autem nie jest tak zle, zderzak i jakies tam mocowania od lamp, i halogen pekl, do tego peknieta chlodnica. Maz juz byl u mechanika, w poniedzialek wezmie auto do naprawy, na wtorek juz podobno ma byc.
Normalnie jak maz wrocil to go tulilam i plakalam, wszystko wyszlo ze mnie to co dusilam od rana..

Potem szwagier nam pozyczyl auto i pojechalismy na piknik rodzinny organizowany w przedszkolu, Olivka wystepowala.

Niby krotko bylismy, ale jestem tak zmeczona ze nie wiem.. Jak szlam po schodach to mnie taki mocny slurcz zlapal ze az w krzyzu poczulam :/ teraz caly czas mnie bfzuch boli, jeszcze pecherz zaczal piec, ciagle mi sie siku chce a nie moge sie wysikac tak do konca ;/

Olivka znowu cos przeziebiona.. pociaga mi tu caly czas nosem :(
Ja sie zalamie.. :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy to normalne,że od rana nie czuje ruchow? Ja ogólnie czuje bardzo delikatne. A dzisiaj tylko rano ze 3 kopniaczki i nic. Juz się denerwuje... zjadłam 2 batoniki i nic. Jestem w 26t4d

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy to normalne,że od rana nie czuje ruchow? Ja ogólnie czuje bardzo delikatne. A dzisiaj tylko rano ze 3 kopniaczki i nic. Juz się denerwuje... zjadłam 2 batoniki i nic. Jestem w 26t4d

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj caly dzien nie czulam. Duzo chodzilam i Zmeczona bylam bardzo. Dzis juz od rana czulam ale slabsze niz wczesniej. Mysle ze dziecko sie inaczej ulozylo. Polozna na szkole mowila ze jesli koras z nas czuje ze dziecko sie rusza za malo i jest zaniepokojona to najlepiej przyjsc do szkoly i zrobic ktg... ale jak zadzwonilam yydzien temu i chcialam zapisac sie na ktg to mi powiedzialy ze w 28 tyg to za wczesnie na ktg...tu z kolei dziewczyny niektore robily od 24 tyg... sama nie wiem?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Czarownica czasami normalne czasami nie. Ciezko powiedziec. Podskocz na ktg dla pewnosci. Zawsze lepiej sprawdzac.

Izulka Eli zdrowka dla coreczek. Moj tez dalej nosem pociaga i odrywa mu sie z płuc to co splynelo. Jesien ehh.

Wiecie co mnie tak ruszyło w tym rachunku. Bo tam wytluszczonym drykiem wielki napis do natychmiastowej zaplaty i to za to co podpisalam zw wymienione bylo. Podobmo pomylili sie w firmie u mechanika jak wystawiali rachunek i nie uwzglednili naszej gwarancji. No nie wiem. Niby jest wyjaśnione ale mam nadzieje że nie będzie sie to za nami ciagnac.

Do góry