Antiope
Fanka BB :)
ZdrówkaDzień dobry,
Postanowiłam z tym moim osłabieniem pójść do internisty, 35,9 rano :/, ten katar mnie już wneeeerwia, mąż poszedł mnie zapisać. Ciekawe co lekarz wymyśli. Spokojnego dnia
Trzymam kciuki, żeby się nie okazało, że to zum.@lenam77 zdrówka
@klarolina to geny. Jeśli kobitki w rodzinie miały to i cb dopadną. Smaruj się pij dużo wody.
Dzień dobry
Dziś wcześniej pobudka bo mocz córci do lab zanosze. Nie podoba mi się jego zapach
Miłego pt
Najważniejsze, że nic mu się nie stało.Dołączam do dziewczyn z pechem.. mąż rano rozbil samochód. Nic mu sie nie stalo, j na szczescie tylko zderzak, i chlodnica poszla, no ale jednak znow wydatek a juz tak dobrze bylo.. jestem zalamana
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 75 i trzy pobrania: na czczo, po godzinie od wypicia glukozy i po 2Dziewczyny siedzę na glukozie, miałam cytrynowa bardzo smaczna tylko kurde nie wiem czemu lekarz zlecił odrazu 75g w poprzedniej ciąży miałam tylko 50 Wy też mialyscie takie końskie dawki?
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Osoba nad starszą osobą z demencją to ciężka praca i jestem w stanie zrozumieć, że ktoś może mieć dość tłumaczenia tego samego po 1000 razy.Bry laski a ja wczoraj sie zdrzemnelam w dzien bo juz nie wyrabialam i w ogole poodpoczywalam wczoraj pozniej bylismy u tesciowej i powiem wam, ze nawet fajnie bylo
Babcia ma demencje starcza luby z tesciowa poszli po zakupy a ja z nia zostalam ledwo wyszli zaraz babcia przydreptala do mnie mowi oni poszli to ja sobie z toba pogadam a co tam no i tak gadalysmy ... Ona swoje wyimaginowane fakty a ja jej zaczelam juz tlumaczyc jak jest bo juz sily nie mialam wysluchiwac glupot ktore gada, ze kuzynka jej zabiera rente i ona pieniedzy nie ma, ze mieszka w hotelu a jej mieszkanie zabral ojciec lubego /a to my tam mieszkamy/ zaczelam jej na spokojnie wszystko tlumaczyc gdzie jest jak sie tam znalazla kto mieszka w jej mieszkaniu co sie dzieje z renta itd i wiecie co? Ona mi na koniec rozmowy az podziekowala, ze jej to wszystko przypomnialam !!!! Biedna az miala lzy w oczach bo mowi, ze nocami spac nie moze tylko modli sie do boga zeby ja zabral jak najszybciej bo ona ma juz dosc mieszkania u obcych i mowi do mnie tak wiesz co dobrze, ze wszystko mi powiedzialas to ja teraz bede pilnowac tej mojej corki i bede grzecznie siedziec przeciez mnie nie wyrzuci stad.
Ja nie wiem dlaczego tesciowa jej nie tlumaczy kim jest skad babcia sie tam wziela gdzie mieszka itd naprawde ... Ja kumam, ze jest ciezko jak babcia takie glupoty wygaduje ale wg mnie jak sie babci wytlumaczy poki jeszcze kuma co nie co to bedzie spokojniejsza a nie bedzie dalej ciagnela tematu i wymyslala kolejne bzdurne fakty ... Chyba, ze to ja taka glupia jestem no juz sama nie wiem ale w oczach widzialam, ze taki spokoj odzyskala i sie uspokajala z kazdym zdaniem.
Biedna nawet corki swojej juz nie poznaje ...
Mój za to bardzo szczupły, przy wzroście 185 cm waży 70 kg...mój tez zaprzecza, ze ma większy, och ci mężczyźni. Tylko juz mi ciasno z nim w kuchni, muszę sie przecisnąć jak chce coś wyjąc. Za niedługo sie nie zmiescimy razem.
Może to zależy od naszej wagi? Bo przecież na logikę ta sama ilość glukozy inaczej rozprzestrzenia się po organizmie jeśli się waży 50 kg, a inaczej kiedy waży się 90 kg...Ja mialam glukoze 50, 3 wklucia (przed, po godzinie, po dwoch).
Co to za czarnowidztwo? Samochód naprawicie raz dwa, a Szymuś urodzi się w terminie.No dobrze, bo bym chyba z berwow urodzila wtedy.. i dobrze ze mamy dobre auto z dobrymi hamulcami, ktore reaguja od razu, a nie po czasie.. ostatnio tez nam baba z parkingu wyjechala wprost pod maske ale wychamowalismy ppare centymetrow od niej. Dzis mąż mial mniej szczescia. Nie znam szczegolow, ale podobno nie ma zle. Mechanik umowiony. Ale i tak sie boje ze urodze akurat jak nie ma samochodu, u nas nie ma oddzialu dla wczesniakow, przeniesli by malego do Krakowa, jak tam dojezdzac bez auta ? Masakra Wiem, czaeny scenariusz, ale coz poradze, mam dola normalnie dzisiaj. Jak siadlam jak wrocilam z przedszkola tak siedze i nie mam ochoty sie ruszyc, a musze zjesc sniadanie, zrobic pranie (w koncu slonce wyszlo), itd.. obiadu nie gotuje bo nam moja mama wczoraj spakowala zapasy na dzis..
O matko! Wyobrażam sobie co wtedy musiałaś przeżyć. Ja bym chyba umarła z nerwów.Ja nigdy nie zapomnę momentu, w którym rozmawiałam z mężem i nagle usłyszałam w telefonie wielkie BUM! i nas rozłączyło. Wiedziałam, że miał wypadek, nie mogłam się do niego dodzwonić, myślałam, że umrę... Kiedy wreszcie usłyszałam w telefonie sygnał i głos mojego M., wciąż miałam przed oczami najgorsze. Okazało się, że miał czołówkę :/ z samochodu nic nie zostało, wyglądał jak złożony akordeon, a podczas zderzenia telefon się rozsypał na drobne kawałki. Wiem doskonale jak to jest niestety, kiedy napływają wieści o wypadku. Ostatnio też mamy wieczne stłuczki, ale stłuczki. Samochód można wyklepać. Widoku tego poprzedniego po czołowym zderzeniu jednak nigdy nie zapomnę. Dzięki Bogu, że mój M. to przeżył, bo wszyscy się temu dziwili, gdy widzieli auto...