nie pomoge, ale jak ja mowilam lekarce, ze mam mokro" to powiedziala to sluz, wydzielina, od tygodnia, moze dwoch ta wydzielina zrobila sie biala, ale leci duzo, mowila, ze moge se takie paski kupic w aptece by sprawdzic czy to wodyA wlasnie! Najwazniejsze pytanie. Wiem ze juz byl walkowany ten temat, ale mam pewien problem.. wczoraj dwa razy zrobilo mi sie "mokro", tzn czulam jak mi cos cieplego wylecialo, zupelnie jakby wody, i mialam mokre getry w okolicach "ujscia" i to byl taki pasek od spojenia do posladkow. Taki mokry pasek 8 cm na 2 cm mniej wiecej.
Potem jak sie umylam, ubralam swierza bielizne, to znowu cos poczulam i znowu majty mokre..(ale to moglo tez byc po myciu).. Nie wiem no, czy wody moga uciekac w takich odstepach czasu ?
Moze moglby to byc ewentualnie czop sluzowy ? Jak bylam w szpitalu jak rodzilam Ole, i najpierw saczyly mi sie wody, to lekarka stwierdzila ze to nie wody tylko taki rzadki czop wychodzi, taki plynny, ale czy faktycznie to moglby byc czop to nie wiem bo wtedy wiedzialam ze to wody ale nie chcialam sie klocic z doktorka ;/
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja tez nie mam siary, znaczy sie mleko nie wyplywa, ale czuje jak sie zbiera w srodku [emoji4]a ja nadal nie mam siary, ale pobolewaja....a jak se przypomne ten bol sprzed miesiaca-dwoch to uuuu
u Cb tez inna sytuacja w ciazy niz u mnie, ja za kazdym razem jak jade na usg to mowie do lekarki, zeby doglebnie szyjka sprawdzala, zreszta ona tez ma bzika na tym punkcieJa sie modle zeby do konca pazdziernika chociaz wytrzymac [emoji4] u nas walizek nie mozna, musialam pozyczyc od taty torbe
ja czuje bol, inny niz przedtem, ale czy to na mleko to nie wiem, caly czas mam schizy, ze nie uda mi sie karmic cycem..ehhJa tez nie mam siary, znaczy sie mleko nie wyplywa, ale czuje jak sie zbiera w srodku [emoji4]
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Moglaby sie tak wydzielina zmienic w ciazy i leciec az tak zby getry byly mokre ? No cos to jest, tylko conie pomoge, ale jak ja mowilam lekarce, ze mam mokro" to powiedziala to sluz, wydzielina, od tygodnia, moze dwoch ta wydzielina zrobila sie biala, ale leci duzo, mowila, ze moge se takie paski kupic w aptece by sprawdzic czy to wody
u mnie doszlo do tego, ze jak wloze wkladke to za godzine jest caluska mokra, majtki mokre i spodnie mokre..Moglaby sie tak wydzielina zmienic w ciazy i leciec az tak zby getry byly mokre ? No cos to jest, tylko co
K
Krasnal77
Gość
A j też już na dziś obiad przygotowany, upiekę ziemniaki, łososia i ugotuje brokułka do tego umyłam też zlew w kuchni żeby nie było, że się lenie cały dzień....[emoji1]
No i chyba jeszcze przed obiadem zwinę się na basen popływać, bo aż wstyd tak leżeć
No i chyba jeszcze przed obiadem zwinę się na basen popływać, bo aż wstyd tak leżeć
MyDream
Fanka BB :)
Kurde Wy tu o pakowaniu do szpitala a ja nawet walizki nie mam. Dalej w polu ze swoja wyprawka aczkolwiek progres jest i mam podklady ! I to by bylo na tyle [emoji14] za tydzien wybiore sie na swoj shoping i wkoncu odetchne. Chyba.
Ja nigdy nie lubilam prasowac, ale dwa miesiace temu sprawilam sobie zelazko ze stacja parowa i gdyby nie sennosc to naprawde moge prasowac. Zajmuje to chwile, prasuje sie lekko wiec spoko aczkolwiek na 100% nie bede prasowac wszystkiego.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja nigdy nie lubilam prasowac, ale dwa miesiace temu sprawilam sobie zelazko ze stacja parowa i gdyby nie sennosc to naprawde moge prasowac. Zajmuje to chwile, prasuje sie lekko wiec spoko aczkolwiek na 100% nie bede prasowac wszystkiego.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
A ja co do prasowania to powiem Wam, że wyjścia nie mam razem z mężem prowadzimy pralnie, on zajmuje się praniem, ja prasowaniem i generalnie mam bzika - nie zaloze żadnej wygniecionej rzeczy choć prasowanie w domu jest bardziej uciążliwe, inaczej jak masz profesjonalny sprzęt, deskę itd
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Lux pomysl ile ja mam prania jak tydzień pralki nie bylo
Izulka ja tak mam. Caly czas wkladki wymieniam i majtki zmienia i leginsy. Ale skoro wszsyscy lekarze mowia mi ze ilosc wod jest ok to dalam sobie juz spokoj. I w ciazy wlasnie zmienilo mi sie to mam duzo wodnistej wydzieliny w kolorze lekko zielono bialaym.
U mnie maz raz w tyg prasuje. Zawsze w sobotę sie bierze za to a w niedziele robi podlogi. Reszte powolutku robie ja. Raz umyje lazienke raz kuchnie raz kurze zetre. Na okna nie patrze. Na razie niech sa brudne i juz.
Ugotowalam zupke cebulowa z kluseczkami mięso w przyprawy wrzucilam ziemniaki obralam i zrobilam salatke. Powiesilam dwa prania trzecie wstawilam i oproznilam zmywarke. Teraz mam 15 min przerwy w autobusie bo po małego musze jechac. Samochod przynajmniej fo niedzieli w naprawie wiec maz nie da rady synka przywiezc. No i wez czlowieku odpocznij. Jedyny sposób na odpoczynek to jak malutki pojdzie spac o 20. Ja od razu pakuje sie do lozka i leze i czytam
Izulka ja tak mam. Caly czas wkladki wymieniam i majtki zmienia i leginsy. Ale skoro wszsyscy lekarze mowia mi ze ilosc wod jest ok to dalam sobie juz spokoj. I w ciazy wlasnie zmienilo mi sie to mam duzo wodnistej wydzieliny w kolorze lekko zielono bialaym.
U mnie maz raz w tyg prasuje. Zawsze w sobotę sie bierze za to a w niedziele robi podlogi. Reszte powolutku robie ja. Raz umyje lazienke raz kuchnie raz kurze zetre. Na okna nie patrze. Na razie niech sa brudne i juz.
Ugotowalam zupke cebulowa z kluseczkami mięso w przyprawy wrzucilam ziemniaki obralam i zrobilam salatke. Powiesilam dwa prania trzecie wstawilam i oproznilam zmywarke. Teraz mam 15 min przerwy w autobusie bo po małego musze jechac. Samochod przynajmniej fo niedzieli w naprawie wiec maz nie da rady synka przywiezc. No i wez czlowieku odpocznij. Jedyny sposób na odpoczynek to jak malutki pojdzie spac o 20. Ja od razu pakuje sie do lozka i leze i czytam