ej a moja bratowa prasuje wszystko codziennie, swoich nie, ale mojego brata i dziewczynek tak! i jej sie chce...ale na nie gotuje, obiady maja z restauracji, w domu zmywarka, i-robot...[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Coś mi się wydaje że lepiej to już nue będzie. Skończyło się dobre.
U mnie wiecznie się ubrania walają. Staram się składać i od razu chować. Na szczęście nie muszę prasować bo zlecam. Takam wygodna [emoji41]
reklama
creativo
Fanka BB :)
Ja nie lubie prasowac, odkurzac i myc podlogi .... Jeszcze w tych dwoch ostatnich rzeczach jest mnie w stanie Luby wyreczyc wystarczy, ze poprosze i to robi ale prasowanie .... On nie potrafi a ja nie lubie jak w szafce sa ciuchy pogniecione wtedy czuje sie jak Ch***** Pani Domu [emoji41] musi byc poprasowane i koniec kropka moze kiedys mi to przejdzie
Probowalam juz opcji prasowania co pranie ale wole poswiecic kilka godzin i miec spokoj niz codziennie patrzec na zelazko
Probowalam juz opcji prasowania co pranie ale wole poswiecic kilka godzin i miec spokoj niz codziennie patrzec na zelazko
creativo
Lux gdzie ty to suszysz kobieto ?jestem z siebie dumna trzecia pralka konczy pac, pokoj w czesci ogarniety, ziemniaki obrane w garku cebulka sie smazy
LisiaMama
Ja wlasnie wróciłam z treningu, obiad wczoraj zrobiłam i dla mnie samej to bedzie chyba na 3 dni... Juz mam wszystko poprane i poprasowane [emoji4] muszę tylko cotygodniowo mieszkanie posprzątać, bo rodzice w gości przyjeżdzają w sobotę [emoji6] inaczej bym sie chyba nie zmusiła [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam ogromny taras, nasz blok nie ma malych balkonow tylko tarasy, trzy suszarki spokojnie wchodza, nawet 4 jak sie upreLux gdzie ty to suszysz kobieto ?
ehh ja tak patrze na maly pokoj, duzy ogarniety, maly tez by sie przydaloJa wlasnie wróciłam z treningu, obiad wczoraj zrobiłam i dla mnie samej to bedzie chyba na 3 dni... Juz mam wszystko poprane i poprasowane [emoji4] muszę tylko cotygodniowo mieszkanie posprzątać, bo rodzice w gości przyjeżdzają w sobotę [emoji6] inaczej bym sie chyba nie zmusiła [emoji12]
creativo
Szczesciaraja mam ogromny taras, nasz blok nie ma malych balkonow tylko tarasy, trzy suszarki spokojnie wchodza, nawet 4 jak sie upre
na poprzednim mieszkaniu mielismy tak maly balkon, ze jak wystawilam pranie to jedna suszarka weszla i nic poza tymSzczesciara
aha a wiecie, ze wczoraj obwachalam nasz wozek i nie czuc tej gumy od kol ani material nie smierdzi? spodziewalam sie, ze bede go wietrzyc a tu niespodzianka
reklama
mojeboje
Co do prasowania to ja lubiłam to robić przed ciążą, jak mała była malutka to też - włączałam sobie jakiś serial i jazdaaa. Ale od dłuższego czasu żelazka nie dotknęłam, uznałam, że podczas serialu można robić sensowniejsze rzeczy a jakoś bez prasowania większość ciuchów daje radę. A mój mąż prasowania i tak nie uszanuje bo rzuca ciuchy byle jak, koszul z krawatem nie nosi więc nie ma potrzeby. Ale prasowanie maleńkich noworodkowych ciuszków to frajda, już nie mogę się doczekać