elifit
Moderatorka
O tak. Tyle może jej być.Moglaby sie tak wydzielina zmienic w ciazy i leciec az tak zby getry byly mokre ? No cos to jest, tylko co
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak. Tyle może jej być.Moglaby sie tak wydzielina zmienic w ciazy i leciec az tak zby getry byly mokre ? No cos to jest, tylko co
Ja trzymam jedzenie max 2 dni, tzn dzis ugotuje, i ewentualnie zjem jeszcze na drugi dzien, ale nie wiecej. Mimo ze jest w lodowce, dla mnie takie jedzenie juz jest pewnie zepsute i nie jem, ani nie dam dzieciom. No tak mam i nie zmienie tego..
nie no serio? ja wlasnie wykonczylam ikea. zeszlo mi sie od 9 do 14 w tym godzinna przerwa na jedzonko i odpoczynek i padam na nos. a w 2 trymestrze bym to w przysiadach wziela! bylam wtedy po 12 godzina na nogach sama z moim pasierbem nad jeziorem i czulam sie akurat.Dziewczyny w trzecim trymestrze jest jakis spadek energi czy jak ? Od trzech dni ciagle bym tylko spala nie mam na nic sily i nic mi sie nie chce
a ja musze kupic mala pokojowa suszarke (duza nie wejdzie). najwyzej bede po pol pralki codziennie nastawiac. ale w nowym domu kupie suszarke-maszyne i jade z koksem. kolezanki co maja takie suszarki (ale osobno od pralek) to przy malych dzieciach jada nimi na max i chwala! i te osobne suszarki maja wiekszy sporo beben niz pralka wiec wchodzi cala pralka na raz do suszenia.Lux gdzie ty to suszysz kobieto ?
siary nie mam. nic mnie a nic cycki nie bola. krechy nie mam. pepka nie mam. moze ja nie jestem w ciazy?!!!))a ja nadal nie mam siary, ale pobolewaja....a jak se przypomne ten bol sprzed miesiaca-dwoch to uuuu
a mialam pisac do Cb jak tam pralkaLux pomysl ile ja mam prania jak tydzień pralki nie bylo
Izulka ja tak mam. Caly czas wkladki wymieniam i majtki zmienia i leginsy. Ale skoro wszsyscy lekarze mowia mi ze ilosc wod jest ok to dalam sobie juz spokoj. I w ciazy wlasnie zmienilo mi sie to mam duzo wodnistej wydzieliny w kolorze lekko zielono bialaym.
U mnie maz raz w tyg prasuje. Zawsze w sobotę sie bierze za to a w niedziele robi podlogi. Reszte powolutku robie ja. Raz umyje lazienke raz kuchnie raz kurze zetre. Na okna nie patrze. Na razie niech sa brudne i juz.
Ugotowalam zupke cebulowa z kluseczkami mięso w przyprawy wrzucilam ziemniaki obralam i zrobilam salatke. Powiesilam dwa prania trzecie wstawilam i oproznilam zmywarke. Teraz mam 15 min przerwy w autobusie bo po małego musze jechac. Samochod przynajmniej fo niedzieli w naprawie wiec maz nie da rady synka przywiezc. No i wez czlowieku odpocznij. Jedyny sposób na odpoczynek to jak malutki pojdzie spac o 20. Ja od razu pakuje sie do lozka i leze i czytam