reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Noo raczej ile byś chciała fikać ;)
A tak serio to wszystko teraz intensywnie rośnie. Dziecko łożysko macica i słabsze jesteśmy bo organizm zwalnia.

cb7wugpju04jz4q8.png
no to ja wyspana jestem a juz zaczynam ziewac :szok:

reklama
ja mialam trzy dni pranie na suszarce, az zaczelo znikac i moglam wyprac na nowo :D
no ej ja siebie tez w grudniu nie widze, dobrze, ze chlop wezmie wolne i bedzie ze mna z dwa tygodnie w domu :D
u nas codziennie slychac dzieci, noworodkow brak w mojej klatce, ale te roczniaki tez daja koncerty hehe
U mnie tez tak często sie dzieje ze z suszarki znika bez prasowania [emoji23][emoji23][emoji23] bardzo często od kiedy jestem w ciazy [emoji23]

Ale te co lezy I mnie wola musze sprasowac bo to Fabiana raczej nikt ich nie bedzie potrzebowal wiec I mi nie zniknie [emoji16][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez tak często sie dzieje ze z suszarki znika bez prasowania [emoji23][emoji23][emoji23] bardzo często od kiedy jestem w ciazy [emoji23]

Ale te co lezy I mnie wola musze sprasowac bo to Fabiana raczej nikt ich nie bedzie potrzebowal wiec I mi nie zniknie [emoji16][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
temu ja ciuszki Natana prac i prasowac bede w drugiej polowie pazdziernika :D moze wtedy jakas energia mnie nawiedzi kto wie :D

Nie ma za ciepło! Jest złoto polsko jesienno ;)

Grudzień będzie szalony. Dobrze że mąż w domu przez miesiąc to chociaż święta zrobi [emoji14]
Och jak się cieszę że chustuje. Przynajmniej ręce będę mieć wolne.

cb7wugpju04jz4q8.png
ja mialam jechac po niedzieli obejrzec szpital, gdzie chce rodzic, tylko pytanie, kto mnie ubierze i do auta zaniesie :D nie smiejcie sie, ale moglam jeszcze pochodzic do pracy, bo wtedy bylam naprawde zorganizowana, musialam wstac wczesnie, wrocilam, zrobilam obiad, pranie, poskladalam...

Wczoraj córka nabiła sobie guza na środku czoła. Nic poważnego się nie stało ale po prostu czułam że przed sobotnim weselem zdobędzie taką"dekorację":| a dzisiaj pierwsza wizyta u fryzjera. Poszliśmy w trójkę, ja ją trzymałam na kolanach a mąż trzymał komórkę z peppa żeby dziecko choć przez chwilę patrzyło w kierunku pożądanym przez fryzjerkę ;) nie jest jakoś rewelacyjnie ale przynajmniej wreszcie te włosy jakoś wyglądają rozpuszczone. No to teraz przede mną nerwowe 24h żeby zdążyć się spakować, odwiedzić lekarza i przedłużyć zwolnienie, podskoczyć do pracy a potem zdążyć na pociąg.

U mnie dalej zimowy sen... az dzisiaj bylam u lekarza bo mam taka niemoc, ze szok. Jedyne co mi dobrze wychodzi to lezenie. Nawet nie mam za bardzo sily i weny, zeby tel w reku trzymac i poprzegladac forum. Z wynikow krwi wynika, ze nie ma tragedii, hemoglobina w dolnej granicy, ale wg Pani doktor ok, cisnienie 90/50... Mam pic kawe rano i ewentualnie slaba popoludniu. I jeszcze dostalam skierowanie na zbadanie tarczycy. Bole w piersi sa natomiast spowodowane... naviagnieciem miesnia zebrowego i moze bolec nawet do 8 tygodni [emoji44] Takze w sumie mam spac wtedy kiedy mi sie chce bo tego organizm sie domaga. Tiaaa to odezwe sie w grudniu jak mnie skurcze obudza [emoji23]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

U mnie dalej zimowy sen... az dzisiaj bylam u lekarza bo mam taka niemoc, ze szok. Jedyne co mi dobrze wychodzi to lezenie. Nawet nie mam za bardzo sily i weny, zeby tel w reku trzymac i poprzegladac forum. Z wynikow krwi wynika, ze nie ma tragedii, hemoglobina w dolnej granicy, ale wg Pani doktor ok, cisnienie 90/50... Mam pic kawe rano i ewentualnie slaba popoludniu. I jeszcze dostalam skierowanie na zbadanie tarczycy. Bole w piersi sa natomiast spowodowane... naviagnieciem miesnia zebrowego i moze bolec nawet do 8 tygodni [emoji44] Takze w sumie mam spac wtedy kiedy mi sie chce bo tego organizm sie domaga. Tiaaa to odezwe sie w grudniu jak mnie skurcze obudza [emoji23]

niedzwiedzie zapadaja w zimowy sen wiec Ty zapadnij w jesienny :D kto Ci zabroni? :D

MyDream jestes niemozliwa hahaha no ja poprasowalam masakra ile tego bylo teraz musze to pochowac ale za to sypialnia odzyskala porzadek bo wszystko lezalo na koszu do prania podobno w kazdym domu jest takie magiczne krzeslo na ktorym sklada sie ubrania z suszarki ... U mnie jest to kosz :D
Luby nie narzeka cieszy sie, ze chociaz wyprane na czas jest wszystko [emoji14]

reklama
Jelita nie produkują bakterii probiotycznych, dostarcza się ich z pokarmem. Nie można ich pod tym względem rozleniwic. Wiem co mówię ale przecież nie namawiam żebyście podawały probiotyki. Tak se tylko napisałam,że ja bede:)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego napisalam "produkuja" w cudzyslowiu.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry