reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witajcie:),
Dziś znów miałam spoko sen... najpierw przygodny sex w toalecie z rossem gellerem (tym z przyjaciół)[emoji851]
A później jakimś cudem trafiłam na poligon gdzie akademia marynarki wojennej szkoliła swoich żołnierzy... pojechałam tam szukać krystyny czubówny, bo miałam do niej jakiś biznes... ona akurat była na nagraniu więc siedziałam i oglądałam ćwiczenia żołnierzy, akurat mieli pływanie w zatoce i każdy z nich się bał więc dostali od dowódcy różowe, dmuchane koła ratunkowe i pływali od brzegu do brzegu.... aaaa i większość z nich miała jakieś 200 kg nadwagi... takie wielkie pływające masy tłuszczu [emoji28][emoji28]
Na końcu udało mi się spotkać z krystyną, ale już zapomniałam czego od niej chciałam więc dała mi chyba 1500 zl żebym sobie kupiła bilet na koncert[emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png
mi sie dzis snila winda!:) ale taka ze to byl tylko maly kawalek podlogi i on sie poruszal gora dol ale nie bardzo umialam go zatrzymac...i tak jezdzilam cala noc!:) zrobilam sobie wlasnie przystanek w ikea i zaraz sprawdze co znaczy sen o windzie:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Grama popatrz w ikei na dział dziecięcy. Są super lampki na ścianę - ja wzięłam chmurkę, oraz ochraniacze do łóżeczka i ręczniki 80x80 z kapturkiem za małe pieniądze :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Grama popatrz w ikei na dział dziecięcy. Są super lampki na ścianę - ja wzięłam chmurkę, oraz ochraniacze do łóżeczka i ręczniki 80x80 z kapturkiem za małe pieniądze :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
lampka chmurka piekna ale dla mnie to piesn przyszlosci bo my dopiero w przyszlym roku zrobimy pokoj dla Zosi w nowym domu. teraz tylko mala kolyska i przewijak. reczniczki z kapturkiem kupilam 2 szt!:) przerwa na soczek teraz:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Dziewczyny w trzecim trymestrze jest jakis spadek energi czy jak ? Od trzech dni ciagle bym tylko spala nie mam na nic sily i nic mi sie nie chce

Witam sie z falujacym brzuchem.
Jakos ostatnio nie mam weny na nic. Masakra jakas !
Kiedys kurze scieralam codziennie jak I odkurzalam, od kiedy jestem w ciazy I kuzwa wszedzie syf bo tego nie robie.to znaczy tylko ja go widze. Sprzatam raz w sobote.
Mam prasowanie I tak lezy I mnie wola od 3 dni.
Obiady Jakies od niechcenia.
Niewiem jak ja sie ogarne kuzwa w grudniu.
Bedzie istny sajgon!

Sasiadka z klatki co mieszkal z nami na pietrze urodzila synka. Od wczoraj Linus jest w domu i nie mozemy sie z moim wieczorem nadziwic jak taka mala kruszyna drze sie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zdalismy sobie sprawe ze naszego tez cala kamienica pewnie bedzie po nocach slyszec.
Kuzwa tutaj od gory do dolu porecz od schodow przystrojona niebieskimi wstazkami a na drzwiach sasiadow plakaty zrobione ma przywitanie nowego lokatora [emoji44] do tego niby na wycieraczce sasiedzi zastawiaja drobne upominki dla Linusa.
Takim oto sposobem dowiedzialam sie ze wypadalo by tez cos kupic dla nowego sasiada. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mialam trzy dni pranie na suszarce, az zaczelo znikac i moglam wyprac na nowo :D
no ej ja siebie tez w grudniu nie widze, dobrze, ze chlop wezmie wolne i bedzie ze mna z dwa tygodnie w domu :D
u nas codziennie slychac dzieci, noworodkow brak w mojej klatce, ale te roczniaki tez daja koncerty hehe

reklama
Do góry