mi sie dzis snila winda! ale taka ze to byl tylko maly kawalek podlogi i on sie poruszal gora dol ale nie bardzo umialam go zatrzymac...i tak jezdzilam cala noc! zrobilam sobie wlasnie przystanek w ikea i zaraz sprawdze co znaczy sen o windzie))Witajcie,
Dziś znów miałam spoko sen... najpierw przygodny sex w toalecie z rossem gellerem (tym z przyjaciół)[emoji851]
A później jakimś cudem trafiłam na poligon gdzie akademia marynarki wojennej szkoliła swoich żołnierzy... pojechałam tam szukać krystyny czubówny, bo miałam do niej jakiś biznes... ona akurat była na nagraniu więc siedziałam i oglądałam ćwiczenia żołnierzy, akurat mieli pływanie w zatoce i każdy z nich się bał więc dostali od dowódcy różowe, dmuchane koła ratunkowe i pływali od brzegu do brzegu.... aaaa i większość z nich miała jakieś 200 kg nadwagi... takie wielkie pływające masy tłuszczu [emoji28][emoji28]
Na końcu udało mi się spotkać z krystyną, ale już zapomniałam czego od niej chciałam więc dała mi chyba 1500 zl żebym sobie kupiła bilet na koncert[emoji848][emoji848]
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!