reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Lux Ty to jesteś niesamowita. Dzień w dzień obiady sprzątanie pranie... a ja siedzę od lipca w domu i nic mi się nie chce, do sprzątania to się zbieram kilka dni a obiad jak zrobię raz na tydzień to wszystko. Nie chce mi się. Jestem największym leniem na świecie.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Ja też mam nadzieję, że uda mi się pojawić. Na razie jestem zawieszona, bo dopiero dziś po południu idziemy z młodym do pediatry i zobaczymy co powie. Mieliśmy iść na 15.30, ale pani doktor dzwoniła, żeby przełożyć na 16.45, więc jeszcze dłuższe czekanie na rozstrzygnięcie.Pozdrawiam Was z grodu Kraka! Wlasnie siedze u bram Ikea i czekam az mi otworza Przyjechalam specjalnie zeby sie jutro spotkac z mamuskami w Krakowie i bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze mnie nie zawioda i przybeda w komplecie!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
dzięki Ci dobra kobieto
elifit
Moderatorka
Czemu nie ma możliwości?No ciekawe jak to u mnie będzie z tym karmieniem piersią. . Bardzo bym chciała ale wiem, że po cc nie zawsze jest taka możliwość ...
Nawet jakby cie odseparowali od dziecka to hormony i tak ruszają laktacje. Jak będziesz przystawiac to pokarm się pojawi.
Dziecko po porodzie głodne od razu nie jest bo wciąż ma zapasy z czasów ciąży
elifit
Moderatorka
Daj tego słońca [emoji295]czesc, w koncu sie wyspalam pogoda boska, pierwsze pranie juz w pralce na obiad jaja, puree i surowka, chlop se zazyczyl
a bierz a co u Ciebie deszczowo?Daj tego słońca [emoji295]
Antiope
Witaj w klubie. Ja się nie przemęczam. Jestem w ciąży, więc mam prawo i robię tylko to co niezbędne. Jeszcze się nabiegam przy 2 dzieci. Gotuję na kilka dni, bo nie będę codziennie stać przy garach. A sprzątam też oszczędnie. Codziennie coś, ale bez zajeżdżania się.Lux Ty to jesteś niesamowita. Dzień w dzień obiady sprzątanie pranie... a ja siedzę od lipca w domu i nic mi się nie chce, do sprzątania to się zbieram kilka dni a obiad jak zrobię raz na tydzień to wszystko. Nie chce mi się. Jestem największym leniem na świecie.
Uuu szkoła więc warta polecenia Bardziej czytelna strona jest jednak e-lactancia.org PolecamHej dziewczyny !
Moze ktorejs przyda sie kiedyś... miałam ostatnio na szkole rodzenia temat o laktacji i babeczka tłumaczyła, że nawet jak jesteśmy chore i przyjmujemy leki możemy bez obaw karmić malucha, jest taki leksykon leków (nazwy leków wg ich łacińskich odpowiedników) i on obrazuje które leki są bezpieczne.
Mówiła,ze leki z kategorii L1-L3 można przyjmować bez obaw, a w przypadku reszty zawsze można poprosić lekarza o jakiś zamiennik (na ten lżejszy). Wrzucamy link
Link do: Laktacyjny Leksykon Leków
W ogóle to koniecznie po porodzie musimy założyć wątek dotyczący karmienia piersią bo jest tyle mitów z tym związanych że pewnie niejedna mama rezygnuje przez nie z karmienia a niepotrzebnie. No ale to wszystko jeszcze przed nami.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
ej zupe mialam na trzy dni, tyle co makaron zrobilam, no ale posprzatac musialam moj chlop mowi, ze mam odpoczywac poki moge, ze on porobi dzis sie naprawde wyspalam i dostalam jakiejs energiiLux Ty to jesteś niesamowita. Dzień w dzień obiady sprzątanie pranie... a ja siedzę od lipca w domu i nic mi się nie chce, do sprzątania to się zbieram kilka dni a obiad jak zrobię raz na tydzień to wszystko. Nie chce mi się. Jestem największym leniem na świecie.
reklama
Rzadko kiedy nie ma takiej możliwości, nawet jeśli na początku będziesz musiała poczekać na rozkrecenie laktacji to jest to kwestia kilku dni. W razie czego szukaj pomocy u profesjonalistów tj. certyfikowanych doradców laktacyjnych. Na pewno cyce ruszą taka ich naturaNo ciekawe jak to u mnie będzie z tym karmieniem piersią. . Bardzo bym chciała ale wiem, że po cc nie zawsze jest taka możliwość ...
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka