MyDream
Fanka BB :)
Wydaje mi sie, ze wiekszosc z nas slucha "dobrych rad". Ja tez dosc czesto slysze - jak to, kolderki nie masz? Dziecko w wiadrze chcesz kapac? itd. Jednak wiele zalezy od naszego podejscia do tematu. Ja sie nie irytuje, nie licytuje, tylko wysluchuje i robie swoje A jak juz ktos naprawde przegina to kwituje, ze bardzo dziekuje za dobre rady, Ty mialas szanse wychowac swoje dziecko a teraz ja bede wychowywala SWOJE. I koniec. A jak juz bym naprawde nie mogla zniesc komentarzy to bym na ten temat nie rozmawiala i ucinala rozmowe jak tylko by wchodzila w strefe - wyprawka/wychowanie [emoji14]
Ja zapadam chyba w jakis zimowy sen.. Totalnie brak mi mocy, najchetniej bym tylko spala. Odjezdzam o 19! i to nawet na siedzaco, wstaje o 8 a o 10 juz bym mogla dalej spac.. Wiekszosc czynnosci to mega wysilek :/ w poniedzialek mialam robione badania w kierunku anemii, ale wyniki poznam dopiero 10ego pazdziernika na kolejnej wizycie.. Ma ktoras z Was taka hiper sennosc?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja zapadam chyba w jakis zimowy sen.. Totalnie brak mi mocy, najchetniej bym tylko spala. Odjezdzam o 19! i to nawet na siedzaco, wstaje o 8 a o 10 juz bym mogla dalej spac.. Wiekszosc czynnosci to mega wysilek :/ w poniedzialek mialam robione badania w kierunku anemii, ale wyniki poznam dopiero 10ego pazdziernika na kolejnej wizycie.. Ma ktoras z Was taka hiper sennosc?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk