reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam was mamuśki.
Nieciekawe wieści ode mnie.
Zwykle tryskajaca humorem od rana, aktualnie jestem pojebana.
Każdy mi coś dojebuje.

Przez to wszystko nie trzymam diety, dzisiaj wpierdzielilam bułkę z twarogiem i dżemem.
Wczoraj wafla czekoladowego.
Nie biorę witamin ciążowych już 3 tydzień, pije jedynie calcium i omega 3 i 6....

Nie ogarnięta, nieodpowiedzialny jestem. Nie mogę się wziąć w garść. ***** nawet w sklepach ****** sprzedawczyni dopieprzaja mi że jestem taaaaka gruba, nie mam sił dosłownie wszystkim odpyskowac.

Jeden staruch w Tesco spojrzał nawet na mnie i walnal tekstem "co 500+ się zachciało he?'

Nos, kurde ..... Ja nie wiem już...
I u męża problemy.
Nadzoruje budowę na odcinku 1 km, pojechał na drugi koniec by sprawdzić stan robót. A operator koparki przecial światłowód. No i mąż dostanie karę 1000 zł.
Jest sam na tym odcinku, nosz ***** nie da się 1 km ogarnąć i nad każdym stać i palcem pokazywać. Dzisiaj idzie do szefostwa i mam nadzieję że kary nie będzie. No ale szef jeszcze jednego kierownika nie da, bo za drogo..... Boze
Mój dzis dostal 200 zl kary ;/ za pisanie smsa do mnie [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

ja juz nie wiem jak mam z nia gadac...jak tlumaczyc, ze to MOJE dziecko, ze ja sama zdecyduje jak bede je opatulac, w czy jest kocyk gorszy od rozka? w niczym...
Moja caly czas wszystko porownuje do corki lubego teksty w stylu a pamietasz to i to nam sie wtedy nie przydalo a mnie krew zalewa bo to bylo 11 lat temu ! Nie lubie porownywania do kogos ....

ja juz nie wiem jak mam z nia gadac...jak tlumaczyc, ze to MOJE dziecko, ze ja sama zdecyduje jak bede je opatulac, w czy jest kocyk gorszy od rozka? w niczym...
Najlepszym sposobem jest nie rozmawianie o tym :) tak jak ja to robie albo co najwyżej informuję bez żadnych pytań co ona o tym myśli itd

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry