reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

dzieki!!! juz myslalam, ze jestm nienormalna, tesciowa sie oburzyla na wiesc, ze nie bede uzywac rozka!!!! jak to, rozka nie kupujesz?! jak dziecko ma sie wychowac bez rozka?!!!! no jak?! :D
Dobre. Ja nie uzywalam i nie chce. W szpitalu byl i mi nie przypadl do gustu. Z synem latem byl kocyk,dla corki mialam juz spiworki bo dostalam od kolezanki i nic mi mama nie mowila, wykapala zawinela w pieluszke i do spiworka. Tu we Francji jest zakaz kolderek do roku. Tu dostalam taki niby rozek, choc wyglada jak spiwor jak dla doroslych na zamek, ze mozna gore zapiac jak kapiszon, no zobacze jak sie sprawdzi.

reklama
Najlepiej nic nie informujcie nikogo. Jedna reakcja negatywna i dystans.

@Lolalollita współczuję :( i kciukam żeby szefostwo się ogarnęło

cb7wugpju04jz4q8.png

nie wierze, moj chop pojechal na egzamin sprzetu lesnego i nie zabral dowodu!!! ja nie znam drogi tam, ale brat mi przez tel wytlumaczyl i dojade, tylko, ze chlop tel nie odbiera teraz, no ja pikole, co trzeba miec w glowie, zeby dokumentow nie zabrac?!

nie wierze, moj chop pojechal na egzamin sprzetu lesnego i nie zabral dowodu!!! ja nie znam drogi tam, ale brat mi przez tel wytlumaczyl i dojade, tylko, ze chlop tel nie odbiera teraz, no ja pikole, co trzeba miec w glowie, zeby dokumentow nie zabrac?!
Uuuuu przesyłane! Obys trafiła i zdążyła na czas!!! Bez nerwów!!!

Dobre. Ja nie uzywalam i nie chce. W szpitalu byl i mi nie przypadl do gustu. Z synem latem byl kocyk,dla corki mialam juz spiworki bo dostalam od kolezanki i nic mi mama nie mowila, wykapala zawinela w pieluszke i do spiworka. Tu we Francji jest zakaz kolderek do roku. Tu dostalam taki niby rozek, choc wyglada jak spiwor jak dla doroslych na zamek, ze mozna gore zapiac jak kapiszon, no zobacze jak sie sprawdzi.
Ja też mam śpiworki i je uwielbiam, syn nie lubi kolderek, zawsze rozkopuje. Teraz to Pidżama ciepła, skarpetki i otwarte okno bez kołdry bo i tak przewedruje łóżeczko że 3 razy

Jadwiga odwazna jestes. Ja sie boje przutulac bo jak nic mala wy szla. Mam nadzieję ze na wizycie bedzie dobrze. Ja jak skoncze 34 tydz to biore sie za męża:D jeszcze 4 tyg niecałe.

Mnie brzucho dzis boli okresowo ale maly jest ze mna w domu to on marudzi a ja sie wkurzam i może dlatego. Z checia by wyszedł na spacer ale czekamy na speca id pralki i z domu sie ruszyc nie mozemy. Potem na ergoterapii sie pobawi. Właśnie go uspilam to i ja sie poloze na chwilke :)

Ja mam dwa rozki po synku ale nie uzywalam ich. W kocyk zawijalam. A w szpitalu dostal spiworek. Oni w ich rzeczy ubierają. Dopiero na wyjście mozna przebrac w swoje.

Tesciowymi mamami i innymi radzę sie nie przejmować. Robic po swojemu i juz. Szkoda czasu i nerwów na nie ;)

reklama
Do góry