reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

stwierdzilam, ze nie kupuje rozka, bede przez to zla mama?
Po pierwsze: co wplynelo na Twoja decyzje ?

Po drugie: dlaczego mialabys byc zla mama przez to ze nje kupujesz rozka ?? [emoji23] Nawet jakbys cyckiem nie chciala karmic to bylabys najlepsza mama na swiecie dla swojego dziecka :) Dziecko moze spac pod czyms lub w czyms innym. Jesli tylko masz pomysl to nie ma problemu ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie. Tylko miej coś do otulenia w szpitalu

cb7wugpju04jz4q8.png
U nas w szpitalu nie można miec swojego otulacza/rozka. Oni daja na czas pobytu

dzieki!!! juz myslalam, ze jestm nienormalna, tesciowa sie oburzyla na wiesc, ze nie bede uzywac rozka!!!! jak to, rozka nie kupujesz?! jak dziecko ma sie wychowac bez rozka?!!!! no jak?! :D

dzieki!!! juz myslalam, ze jestm nienormalna, tesciowa sie oburzyla na wiesc, ze nie bede uzywac rozka!!!! jak to, rozka nie kupujesz?! jak dziecko ma sie wychowac bez rozka?!!!! no jak?! :D
A to u mnie w druga strone jak to kolderki nie kupujesz to pod czym bedzie spac !!! A ja do niej w rozku jak wszystkie dzieci w naszej rodzinie [emoji6]

Inne czasy chyba były bo przy rota i grypie się jak najbardziej karmi.

cb7wugpju04jz4q8.png
Musialam isc do domu bo na sali bylo jeszcze dwoje malutkich dzieci, chodzilo o to ze one sie zaraza. A karmic i tak nie pozwolili, mala byla na silnych antybiotykach z grozna bakteria, moja infekcja dolala by oliwy do ognia.. to nie takie proste.

A to u mnie w druga strone jak to kolderki nie kupujesz to pod czym bedzie spac !!! A ja do niej w rozku jak wszystkie dzieci w naszej rodzinie [emoji6]
ja juz nie wiem jak mam z nia gadac...jak tlumaczyc, ze to MOJE dziecko, ze ja sama zdecyduje jak bede je opatulac, w czy jest kocyk gorszy od rozka? w niczym...

Witam was mamuśki.
Nieciekawe wieści ode mnie.
Zwykle tryskajaca humorem od rana, aktualnie jestem pojebana.
Każdy mi coś dojebuje.

Przez to wszystko nie trzymam diety, dzisiaj wpierdzielilam bułkę z twarogiem i dżemem.
Wczoraj wafla czekoladowego.
Nie biorę witamin ciążowych już 3 tydzień, pije jedynie calcium i omega 3 i 6....

Nie ogarnięta, nieodpowiedzialny jestem. Nie mogę się wziąć w garść. ***** nawet w sklepach ****** sprzedawczyni dopieprzaja mi że jestem taaaaka gruba, nie mam sił dosłownie wszystkim odpyskowac.

Jeden staruch w Tesco spojrzał nawet na mnie i walnal tekstem "co 500+ się zachciało he?'

Nos, kurde ..... Ja nie wiem już...
I u męża problemy.
Nadzoruje budowę na odcinku 1 km, pojechał na drugi koniec by sprawdzić stan robót. A operator koparki przecial światłowód. No i mąż dostanie karę 1000 zł.
Jest sam na tym odcinku, nosz ***** nie da się 1 km ogarnąć i nad każdym stać i palcem pokazywać. Dzisiaj idzie do szefostwa i mam nadzieję że kary nie będzie. No ale szef jeszcze jednego kierownika nie da, bo za drogo..... Boze

Musialam isc do domu bo na sali bylo jeszcze dwoje malutkich dzieci, chodzilo o to ze one sie zaraza. A karmic i tak nie pozwolili, mala byla na silnych antybiotykach z grozna bakteria, moja infekcja dolala by oliwy do ognia.. to nie takie proste.

Nikt nie mówi że jest proste. Nie znałam przecież tych szczegółów [emoji28]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Witam was mamuśki.
Nieciekawe wieści ode mnie.
Zwykle tryskajaca humorem od rana, aktualnie jestem pojebana.
Każdy mi coś dojebuje.

Przez to wszystko nie trzymam diety, dzisiaj wpierdzielilam bułkę z twarogiem i dżemem.
Wczoraj wafla czekoladowego.
Nie biorę witamin ciążowych już 3 tydzień, pije jedynie calcium i omega 3 i 6....

Nie ogarnięta, nieodpowiedzialny jestem. Nie mogę się wziąć w garść. ***** nawet w sklepach ****** sprzedawczyni dopieprzaja mi że jestem taaaaka gruba, nie mam sił dosłownie wszystkim odpyskowac.

Jeden staruch w Tesco spojrzał nawet na mnie i walnal tekstem "co 500+ się zachciało he?'

Nos, kurde ..... Ja nie wiem już...
I u męża problemy.
Nadzoruje budowę na odcinku 1 km, pojechał na drugi koniec by sprawdzić stan robót. A operator koparki przecial światłowód. No i mąż dostanie karę 1000 zł.
Jest sam na tym odcinku, nosz ***** nie da się 1 km ogarnąć i nad każdym stać i palcem pokazywać. Dzisiaj idzie do szefostwa i mam nadzieję że kary nie będzie. No ale szef jeszcze jednego kierownika nie da, bo za drogo..... Boze
dzizas, to ja przestaje narzekac juz na swoj los, kiedy przestanie byc u Cb pod gorke?

Do góry