reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj w sumie nudy, byłam z synem na zakupach, zjedliśmy obiad i teraz leżę a syn zaraz jedzie do kolegi. Później, jak się będę nudzić-a będę na pewno-dokończę ogarniać chatę i tak dzisiaj zleci domowo dzień.

Też mnie ostatnio tak mała kopała w samiuśkim takie dziwne uczucie..

Zdrówka wszystkim chorującym
no takie jakby drapanie tam no nie?

reklama
no takie jakby drapanie tam no nie?

No dokładnie i tak nisko dosłownie, jakby gdzieś w okolicach wzgórka łonowego, jak to mój synek skwitował " mama, Ona tak nisko kopie, jakby już chciała wyjść".. ale teraz już kopie w różnych miejscach, czasem nad pępkiem, czasem dużo niżej ale nie aż tak nisko jak wtedy

No dokładnie i tak nisko dosłownie, jakby gdzieś w okolicach wzgórka łonowego, jak to mój synek skwitował " mama, Ona tak nisko kopie, jakby już chciała wyjść".. ale teraz już kopie w różnych miejscach, czasem nad pępkiem, czasem dużo niżej ale nie aż tak nisko jak wtedy
no ja mam wrazenie, ze maly tam nie drapie i zaraz te paluszki wyjda hehe

Witajcie w moim świecie dziewczyny:D ja takie uczucie grzebania mam juz kilka tyg. Czasami mam wrażenie ze jak zrobię jeszcze jeden krok to odejdą mi wody :D albo rączka będzie wystawac:D

Jestem bardzo ciekawa jak moja szyjka sie trzyma. Mam nadzieje ze tam zadnego rozwarcia nie ma. Chociaż ciotka mnie pociesza ze ona z rozwarciem pare tyg chodziła więc nie powinno byc zle. W srode za 4 dni bedzie równo 30 plus 0. Juz bliżej jak dalej mam.

Nie mogę sie odpedzic od mysli o porodzie. Raczej sie nie boje jakos szczegolnie tylko zastanawiam jak to tym razem bedzie :)

hej dziewczyny po dłuższym czasie mam tu tyle do czytania przez was, że będę siedzieć i siedzieć nad tymi stronami :D:D he he aż stęskniłam się za forum ale ostatnio moje życie ucieka mi dosłownie przez palce.. dosłownie aż boję się pomyśleć jak to będzie z dzieckiem nie zdążę się nim nacieszyć a za chwilę w dorosłe życie będzie wkraczać he he trochę chyba popłynęłam ale co najważniejsze remont mieszkania skończony teraz tylko do października muszę czekać za kuchnią i w październiku dopiero pokoik dla synusia będę szykować, i ciuszki prać o losie jeszcze 1,5 mięsiąca :D:D jak u was dużo mnie ominęło :D:D buziaki mamcie

hej dziewczyny po dłuższym czasie mam tu tyle do czytania przez was, że będę siedzieć i siedzieć nad tymi stronami :D:D he he aż stęskniłam się za forum ale ostatnio moje życie ucieka mi dosłownie przez palce.. dosłownie aż boję się pomyśleć jak to będzie z dzieckiem nie zdążę się nim nacieszyć a za chwilę w dorosłe życie będzie wkraczać he he trochę chyba popłynęłam ale co najważniejsze remont mieszkania skończony teraz tylko do października muszę czekać za kuchnią i w październiku dopiero pokoik dla synusia będę szykować, i ciuszki prać o losie jeszcze 1,5 mięsiąca :D:D jak u was dużo mnie ominęło :D:D buziaki mamcie
Cześć zabiegana mamo :) u nas generalnie połowa ciężarnych przechodzi aktualnie przeziębienie, w tym ja;) Kurujemy się i czasami sobie ponarzekamy na nasze dolegliwości ciążowe, ale trzymamy się dzielnie. Maciuś Madzi rośnie, cieszymy się :)

Cześć zabiegana mamo :) u nas generalnie połowa ciężarnych przechodzi aktualnie przeziębienie, w tym ja;) Kurujemy się i czasami sobie ponarzekamy na nasze dolegliwości ciążowe, ale trzymamy się dzielnie. Maciuś Madzi rośnie, cieszymy się :)
Zdrówka dużo dla Maciusia i wytrwałości dla Madzi trzymam za was kciuki kochani :*

A ja przeziębienie leczyłam w zeszłym tyg cały tydzień się męczyłam, ale to załatwiła mnie klima na szkole rodzenia.. tabletki na gardło jakie dostałam dla kobiet w ciąży Tantum Verde gdy wróciłam do domu doczytałam że dla cukrzyków odpada więc płukałam gardło wodą z solą masakrycznie fuj fuj bleee ale powiem wam że faktycznie pomogło mi i się czuję jak nowo narodzona :D

reklama
Do góry