no takie jakby drapanie tam no nie?Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj w sumie nudy, byłam z synem na zakupach, zjedliśmy obiad i teraz leżę a syn zaraz jedzie do kolegi. Później, jak się będę nudzić-a będę na pewno-dokończę ogarniać chatę i tak dzisiaj zleci domowo dzień.
Też mnie ostatnio tak mała kopała w samiuśkim takie dziwne uczucie..
Zdrówka wszystkim chorującym
reklama
noemi87
Fanka BB :)
no takie jakby drapanie tam no nie?
No dokładnie i tak nisko dosłownie, jakby gdzieś w okolicach wzgórka łonowego, jak to mój synek skwitował " mama, Ona tak nisko kopie, jakby już chciała wyjść".. ale teraz już kopie w różnych miejscach, czasem nad pępkiem, czasem dużo niżej ale nie aż tak nisko jak wtedy
no ja mam wrazenie, ze maly tam nie drapie i zaraz te paluszki wyjda heheNo dokładnie i tak nisko dosłownie, jakby gdzieś w okolicach wzgórka łonowego, jak to mój synek skwitował " mama, Ona tak nisko kopie, jakby już chciała wyjść".. ale teraz już kopie w różnych miejscach, czasem nad pępkiem, czasem dużo niżej ale nie aż tak nisko jak wtedy
aneta_ck
Witajcie w moim świecie dziewczyny ja takie uczucie grzebania mam juz kilka tyg. Czasami mam wrażenie ze jak zrobię jeszcze jeden krok to odejdą mi wody albo rączka będzie wystawac
Jestem bardzo ciekawa jak moja szyjka sie trzyma. Mam nadzieje ze tam zadnego rozwarcia nie ma. Chociaż ciotka mnie pociesza ze ona z rozwarciem pare tyg chodziła więc nie powinno byc zle. W srode za 4 dni bedzie równo 30 plus 0. Juz bliżej jak dalej mam.
Nie mogę sie odpedzic od mysli o porodzie. Raczej sie nie boje jakos szczegolnie tylko zastanawiam jak to tym razem bedzie
Jestem bardzo ciekawa jak moja szyjka sie trzyma. Mam nadzieje ze tam zadnego rozwarcia nie ma. Chociaż ciotka mnie pociesza ze ona z rozwarciem pare tyg chodziła więc nie powinno byc zle. W srode za 4 dni bedzie równo 30 plus 0. Juz bliżej jak dalej mam.
Nie mogę sie odpedzic od mysli o porodzie. Raczej sie nie boje jakos szczegolnie tylko zastanawiam jak to tym razem bedzie
hej dziewczyny po dłuższym czasie mam tu tyle do czytania przez was, że będę siedzieć i siedzieć nad tymi stronami he he aż stęskniłam się za forum ale ostatnio moje życie ucieka mi dosłownie przez palce.. dosłownie aż boję się pomyśleć jak to będzie z dzieckiem nie zdążę się nim nacieszyć a za chwilę w dorosłe życie będzie wkraczać he he trochę chyba popłynęłam ale co najważniejsze remont mieszkania skończony teraz tylko do października muszę czekać za kuchnią i w październiku dopiero pokoik dla synusia będę szykować, i ciuszki prać o losie jeszcze 1,5 mięsiąca jak u was dużo mnie ominęło buziaki mamcie
Jadwiga orłowska
Tez często o tym myśle i te pierwsze dni z malenstw. Tu ponoć juz tej samej dobie mama sama kąpie. I szczerze to mnie przeraża.
Cześć zabiegana mamo u nas generalnie połowa ciężarnych przechodzi aktualnie przeziębienie, w tym ja Kurujemy się i czasami sobie ponarzekamy na nasze dolegliwości ciążowe, ale trzymamy się dzielnie. Maciuś Madzi rośnie, cieszymy sięhej dziewczyny po dłuższym czasie mam tu tyle do czytania przez was, że będę siedzieć i siedzieć nad tymi stronami he he aż stęskniłam się za forum ale ostatnio moje życie ucieka mi dosłownie przez palce.. dosłownie aż boję się pomyśleć jak to będzie z dzieckiem nie zdążę się nim nacieszyć a za chwilę w dorosłe życie będzie wkraczać he he trochę chyba popłynęłam ale co najważniejsze remont mieszkania skończony teraz tylko do października muszę czekać za kuchnią i w październiku dopiero pokoik dla synusia będę szykować, i ciuszki prać o losie jeszcze 1,5 mięsiąca jak u was dużo mnie ominęło buziaki mamcie
Zdrówka dużo dla Maciusia i wytrwałości dla Madzi trzymam za was kciuki kochani :*Cześć zabiegana mamo u nas generalnie połowa ciężarnych przechodzi aktualnie przeziębienie, w tym ja Kurujemy się i czasami sobie ponarzekamy na nasze dolegliwości ciążowe, ale trzymamy się dzielnie. Maciuś Madzi rośnie, cieszymy się
A ja przeziębienie leczyłam w zeszłym tyg cały tydzień się męczyłam, ale to załatwiła mnie klima na szkole rodzenia.. tabletki na gardło jakie dostałam dla kobiet w ciąży Tantum Verde gdy wróciłam do domu doczytałam że dla cukrzyków odpada więc płukałam gardło wodą z solą masakrycznie fuj fuj bleee ale powiem wam że faktycznie pomogło mi i się czuję jak nowo narodzona
reklama
ja mam contour plus oneMamy, pytanie.. Czy któraś z was ma może glukometr bayer contour plus?? porównałam swoje pomiary na innym glukometrze i wyniki się różnią o 6-8