reklama
oby Wam te chorobska szybko przeszlyJa teraz czuję po bokach
@aneta_ck zdrówka
Zrobiłam rosół. Piję non stop herbatki. Płuczę nos fixinem. Tak to wygląda. Zrobię sobie jeszcze bezalkoholowego grzańca.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mam 99 cm w pasie dokladnie, a dzis zaczynamy 28 tydzienJa pierdziu, mam prawie 100 w pasie kulam się już powiem szczerze, że zaczynam odczuwać ciążę, 30 tydzień - spadek formy jak nic.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Moim dziewczynom czesto przy chorobie temperatura skacze do ponad 39 stopniDarika mój właśnie nigdy nie ma goraczki przy takiej wirusowce. Jest cieplejszy ale nie wiecej niz 37.5. Nie przekroczylismy nigdy 38. Mielismy juz 3 razy. Dwa razy biegunka ale to tak mocna ze w przeciagu 6 godz poszła paczka pampersiw cała. A tym razem wymioty. Ja za pierwszym razem dostalam 5 takich czopkow vocamur czy jakos tak na mdlosci wymioty i biegunke i nam zawsze pomagaja. Jak mu podam to po max 2 godz wszytko sie konczy. Do tego kupuje taki sok z hippa nie pamietam jak sie nazywa dokladnie. Hipp ors 200 czy cos takiego i tez pomaga. Uzupelnia elektrolity dziecku. Jak nie mam to mam oralpedon elektrolity. Rozrabiam mu w kubeczku i podaje strzykawka do syropow. Taka zabawa ze sobie ze strzykawki pije a ja mam pewnosc że wszystko polknie. No i wiem że mi sie nie odwodni. Z tym że ja czekam zawsze 12 h. Jak podam czopka i nie jest lepiej to lekarz ip itd. Nie ma co czekac bo dzieci sie szybko odwadniaja przy biegunkach i wymiotach.
xXxIzuLQaxXx
Czuje sie coraz gorzej nie dość ze to przeziebienie, to jeszcze brzuch mnie od wczoraj boli, caly dół w dodatku zdarzaja sie pojedyncze skurcze
LisiaMama
Fanka BB :)
Ja mam 99 cm w pasie dokladnie, a dzis zaczynamy 28 tydzien
Z ciekawości tez sie zmierzyłam i na wysokości pępka 93 cm - 29 tydzień [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
noemi87
Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj w sumie nudy, byłam z synem na zakupach, zjedliśmy obiad i teraz leżę a syn zaraz jedzie do kolegi. Później, jak się będę nudzić-a będę na pewno-dokończę ogarniać chatę i tak dzisiaj zleci domowo dzień.
Zdrówka wszystkim chorującym
Też mnie ostatnio tak mała kopała w samiuśkim takie dziwne uczucie..moj mnie kopie w samym dole krocza, az boli chwilami
Zdrówka wszystkim chorującym
Ja czuję dzieci najwięcej nad pepkiem. Czasami to aż widać nogi. Takie małe chude
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jadwiga orłowska
Katar leczony czy nie leczony trwa 2 tyg byle go usuwać, zeby nie spływal do gardła. Ja dzis robię generalne porządki, a raczej dzieci ganiam. Przez to lezenie to mi sie kurzu nagromadzilo.