reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

szybkie pytanie: jaki rozmiar pieluch kupic dla chlopca 4 miesiace? nie wiem ile wazy:( 2 czy 3? gdzie jest teraz promocja na pampersy?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
To zależy od jego wagi. 3 a moj mial juz 4 wtedy. Ja bym 3 brała raczej :) niestety nie mam pojecia gdzie w Polsce sa promocje ;)

reklama
Hejka dziewczyny. Aneta normalne że w nocy najgorzej. Mi zawsze to tłumaczono tym że ciało się rozgrzewa podczas snu pod kołderką i wtedy kaszel gorszy katar. Próbuj olejkiem kamforowym po kąpieli plecy natrzeć i do łóżka. Powinno być mu lepiej:)
Co do kawy ja pijam sporadycznie raz na 2-3 tygodnie. Ale ostatnio tak mi zaszkodziła i miałam pielgrzymki do łazienki:)

Witam się i ja. Od rana byłam z mężem na jego uczelni, promotor spr meza prace licencjacka, jest duzo do poprawy a ostateczny termin jej oddania upływa jutro. Okazuje się, że prawdopodobnie nie będzie mógł się bronic w tym roku. Masakra, jestem załamana bo jego praca zawodowa jest od tego zalezna. Jakieś fatum jest nad nami chyba, za co się nie weźmiemy to wszystko się wali :(

No tak, bo pracuje jako inżynier o ile dobrze pamietam? Razem z tytułem nabywa sie prawa do podpisywania dokumentacji...
Moze niech pogada z promotorem jak wyglada sprawa. Troche na sumienie niech mu wejdzie, ze żona w ciąży, a bez papierka pracy nie utrzyma i takie tam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@klarolina oj przykro mi :(

@grama80 trójkę raczej. Tesco Auchan Kaufland spróbuj? Jakieś duże sklepy. A najlepiej byłoby zapytać jakie nosi.

@aneta_ck zdrowia dla was. U nas też ciąg dalszy chorób :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzis w nocy umarł dziadek męża. Jedyna osoba z jego rodziny która okazywała mi szczere ludzkie uczucia, a ja nawet nie mogę pojechać na pogrzeb. To sie teraz zacznie. I znowu zostanę na troche sama, a szczerze to sie boje.

Witam się i ja. Od rana byłam z mężem na jego uczelni, promotor spr meza prace licencjacka, jest duzo do poprawy a ostateczny termin jej oddania upływa jutro. Okazuje się, że prawdopodobnie nie będzie mógł się bronic w tym roku. Masakra, jestem załamana bo jego praca zawodowa jest od tego zalezna. Jakieś fatum jest nad nami chyba, za co się nie weźmiemy to wszystko się wali :(
bardzo mi przykro :(

reklama
Ja dla moich dzieci z leków to mam tylko paracetamol, ibuprofen, syrop prawoslazowy i tabletki na gardło zeby mogli wsiąść ze sobą np do szkoły. A tak to bazuje na naturalnych ziołach, które sama mieszam. Dla nas dorosłych to jeszcze trzymam nalewkę z imbiru i bzu. Sama suszylam kwiaty bzu i działają rewelacyjnie na przeziębienie. Robiłam tez tabletki i są lepsze niż te sklepowe. Moja siostra wydaje setki na lekarstwa a ja zbieram w lesie. Teraz mi tego tu brakuje.

Do góry