reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

To jest właśnie ogromny plus Ikei: można bezterminowo oddawać rzeczy. Super, bo można nakupować hurtowo najróżniejszych rzeczy, przymierzyć w domu, zastanowić się i jak coś nie pasuje, to spokojnie oddać. :)
Dla mnie możliwość zwrotów to podstawa wszelkich zakupów, w szczególności ciuchów, bo jakoś dziwnym trafem w moim lustrze niektóre ubrania wyglądają zupełnie inaczej niż w sklepowym :p

Tylko teraz się właśnie wkurzam o te paragony co trzeba znaleźć, tacy do przodu a nie mogli karty jak w Decathlonie zrobić, żeby zwracać na podstawie karty...

reklama
Tylko teraz się właśnie wkurzam o te paragony co trzeba znaleźć, tacy do przodu a nie mogli karty jak w Decathlonie zrobić, żeby zwracać na podstawie karty...

A pewna jesteś, że konieczny jest paragon. Mnie się kiedyś udało zwrócić bez :) tylko chyba nie oddali mi gotówki tylko przelali środki kartę do wykorzystania w Ikei. Cos dziwnego w kazdym razie było z tą gotówką...

To zależy od jego wagi. 3 a moj mial juz 4 wtedy. Ja bym 3 brała raczej :) niestety nie mam pojecia gdzie w Polsce sa promocje ;)

dziekuje za podpowiedz. wiedziala ze ktoras z was mi pomoze!:) na prezent kolezance chce kupic bo ide w odwiedziny. podjade do rossmanna jak nie trafie na promocje jakas to wezme jej karte podarunkowa i z glowy. to jej drugie dziecko jedno po drugim wiec ciezko mu kupic jakis prezent w sensie zabawke albo ubranko bo wszstko zasadniczo ma po starszej siostrze.

@Jadwiga: moje kondolencje.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

A pewna jesteś, że konieczny jest paragon. Mnie się kiedyś udało zwrócić bez :) tylko chyba nie oddali mi gotówki tylko przelali środki kartę do wykorzystania w Ikei. Cos dziwnego w kazdym razie było z tą gotówką...
A to ciekawe:) Bo na stronie też piszą że niezbędny jest oryginał paragonu...

Elifit zdrowka dla Was.

Jadwiga wyrazy wspolczucia dla Was.

Maz pomalowal kuchnie ale niestety nasza biala farba nie pokryła dobrze brazowych wstawek na scianach i tlustych paluszkow synka. W weekend powtorka z rozrywki.

Na obiad poszlam ma latwizne zrobilam nalesniki z dzemem a synke jak nie bedzie chcial to zrobie mu jajecznice bo ja chetnie je ostatnio.

Ja ostatnio tez zwracałam rzeczy w ikei i tez byl potrzebny paragon. Bez tego ani rusz..

Ja dziś leżę i nie wstaję... tak strasznie denerwują mnie moi rodzice, są po rozwodzie, oboje po 47 lat, coraz częściej mam wrażenie, że w ogóle nie przystosowani do życia i że to ja ich wychowuje i im pomagam, a nie oni mi... mama to jeszcze jako tako, właściwie to teraz o niczym mi nie chce mówić (bo rozstała się ze swoim partnerem z którym była ostatnie 12 lat i nie chce mnie denerwować) ale tymi tajemnicami denerwuje mnie jeszcze bardziej, a ojciec jakiś w ogóle niereformowalny... ja już nie wiem kto tu kogo wychowuje...
a że ja nie umiem przejść obok ich problemów obojętnie to zadręczam się ich problemami....
rzygać mi się chce już od tego wszystkiego dzisiaj....

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry