reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tuiles mam to samo. Dzisiaj też podczas badań się trafiło to spinanie. Lekarz stwierdził że brzuch się stawia. Do tego nisko schodzące łożysko - zalecenia duuuuzo odpoczynku

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki. No właśnie dzisiaj to już cały czas w zasadzie mam twardy brzuch. Poczekam do jutra. Jak się nie poprawi, to podjadę do lekarza. Tak na wszelki wypadek. Niech zobaczy co i jak...

reklama
Weźcie mi powiedzcie czy kłucie w pochwie to norma?
Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży....

Sexu u nas od 10 tyg nie ma więc to nie to.

PS dzisiaj byłam nad jeziorem z chłopakami, 28 C, zero ludzi, jahty kolyszace się na wodzie ahhhh woda czysta cos pięknego!
Moczylam się do pasa, ale umyłam się tam porzadnie w domu. Mam nadzieję że to nie od wody....

PS dzisiaj byłam nad jeziorem z chłopakami, 28 C, zero ludzi, jahty kolyszace się na wodzie ahhhh woda czysta cos pięknego!
Moczylam się do pasa, ale umyłam się tam porzadnie w domu. Mam nadzieję że to nie od wody....
Norma gdy dziecko nisko napiera i miednica spojenie się poszerza.

cb7wugpju04jz4q8.png

Chyba pełnia się zbliża, znów nie mogę zasnąć. Chyba poprasuję.
Dobrej nocy wam życzę mamy :)
I co prasowałas? ;)

Dzien Dobry wszystkim.
Młody znów w poprzek leży.... Ehhh najwidoczniej tak mu wygodnie

Mój starszak od 6.40 nie śpi i molestuje mnie lapką na muchy zabijając wirtualne muchy na ścianie i na mnie...
Dzień zapowiada się ciekawie.
Zabieram mame syna i siostrzenca do innego miasta na fontanny i ogromny plac zabaw, niech polatają i wykorzystają piękna pogodę. U nas od soboty ma być burza.

Zalezy jakie to klucie. Mnie ogolnie cale spojenie boli plus pachwiny, i odczuwam to ajko wlasnie takie kucie i ciagniecie podczas np wstawania, obracania sie w lozku. Boli mnie w sumie caly dół.. -to podobno normalne.
Ale jak kuje Cie centralnie wewnatrz, to moze byc jakas infekcja (pochwy lub pecherza i promieniuje).

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heeej

Gardło mnie boli.. piknie :/ córka wciąż chora .. obym ja chora bardziej nie była .
Do tego jęczmień na oku mi wyrósł :/
A w niedziele na wesele..

U mnie też pięknie. Dziś piorę wózek.

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry