reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tuiles mam to samo. Dzisiaj też podczas badań się trafiło to spinanie. Lekarz stwierdził że brzuch się stawia. Do tego nisko schodzące łożysko - zalecenia duuuuzo odpoczynku

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki. No właśnie dzisiaj to już cały czas w zasadzie mam twardy brzuch. Poczekam do jutra. Jak się nie poprawi, to podjadę do lekarza. Tak na wszelki wypadek. Niech zobaczy co i jak...

reklama
Weźcie mi powiedzcie czy kłucie w pochwie to norma?
Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży....

Sexu u nas od 10 tyg nie ma więc to nie to.

PS dzisiaj byłam nad jeziorem z chłopakami, 28 C, zero ludzi, jahty kolyszace się na wodzie ahhhh woda czysta cos pięknego!
Moczylam się do pasa, ale umyłam się tam porzadnie w domu. Mam nadzieję że to nie od wody....

PS dzisiaj byłam nad jeziorem z chłopakami, 28 C, zero ludzi, jahty kolyszace się na wodzie ahhhh woda czysta cos pięknego!
Moczylam się do pasa, ale umyłam się tam porzadnie w domu. Mam nadzieję że to nie od wody....
Norma gdy dziecko nisko napiera i miednica spojenie się poszerza.

cb7wugpju04jz4q8.png

Chyba pełnia się zbliża, znów nie mogę zasnąć. Chyba poprasuję.
Dobrej nocy wam życzę mamy :)
I co prasowałas? ;)

Dzien Dobry wszystkim.
Młody znów w poprzek leży.... Ehhh najwidoczniej tak mu wygodnie

Mój starszak od 6.40 nie śpi i molestuje mnie lapką na muchy zabijając wirtualne muchy na ścianie i na mnie...
Dzień zapowiada się ciekawie.
Zabieram mame syna i siostrzenca do innego miasta na fontanny i ogromny plac zabaw, niech polatają i wykorzystają piękna pogodę. U nas od soboty ma być burza.

Zalezy jakie to klucie. Mnie ogolnie cale spojenie boli plus pachwiny, i odczuwam to ajko wlasnie takie kucie i ciagniecie podczas np wstawania, obracania sie w lozku. Boli mnie w sumie caly dół.. -to podobno normalne.
Ale jak kuje Cie centralnie wewnatrz, to moze byc jakas infekcja (pochwy lub pecherza i promieniuje).

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heeej

Gardło mnie boli.. piknie :/ córka wciąż chora .. obym ja chora bardziej nie była .
Do tego jęczmień na oku mi wyrósł :/
A w niedziele na wesele..

U mnie też pięknie. Dziś piorę wózek.

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry