reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witajcie. U nas słonecznie i bez siły..synek w szkole, ja po zakupach, leżę i nie mam mocy jakoś i w ogóle jakiegoś doła mam.. ale nie będę Wam już marudzić..
Miłęgo dnia

Dzis w nocy umarł dziadek męża. Jedyna osoba z jego rodziny która okazywała mi szczere ludzkie uczucia, a ja nawet nie mogę pojechać na pogrzeb. To sie teraz zacznie. I znowu zostanę na troche sama, a szczerze to sie boje.

Współczuje, trzymajcie się

Wczoraj dzień spacerowy, byliśmy w ZOO i nie tylko i po powrocie robiłam wszystko, żeby się nie ruszać, więc wymyśliłam z córką zabawę w windę - ona kładła mi na dłoni różne figurki i zwierzątka, naciskała strzałkę na kartce a ja jechałam w górę i w dół. Ale mnie dzisiaj ręce bolą, taka przynajmniej godzina machania non stop chyba nieźle robi na biceps;))

A dzisiaj po południu zaplanowałam wychodne, mam do zrobienia drobne zakupy przed weselem i kawę z koleżanką. Mam nadzieję, że to bieganie po sklepach mnie nie wykończy. A jeszcze mamy do ikei jechać na dniach, tylko najpierw mąż musi paragony znaleźć bo mamy kilka rzeczy do oddania.

Wczoraj dzień spacerowy, byliśmy w ZOO i nie tylko i po powrocie robiłam wszystko, żeby się nie ruszać, więc wymyśliłam z córką zabawę w windę - ona kładła mi na dłoni różne figurki i zwierzątka, naciskała strzałkę na kartce a ja jechałam w górę i w dół. Ale mnie dzisiaj ręce bolą, taka przynajmniej godzina machania non stop chyba nieźle robi na biceps;))

A dzisiaj po południu zaplanowałam wychodne, mam do zrobienia drobne zakupy przed weselem i kawę z koleżanką. Mam nadzieję, że to bieganie po sklepach mnie nie wykończy. A jeszcze mamy do ikei jechać na dniach, tylko najpierw mąż musi paragony znaleźć bo mamy kilka rzeczy do oddania.
ja dzis kucharze,nie wychodze z kuchni hehe, ale poki co daje rade z brzucholem :D

reklama

To jest właśnie ogromny plus Ikei: można bezterminowo oddawać rzeczy. Super, bo można nakupować hurtowo najróżniejszych rzeczy, przymierzyć w domu, zastanowić się i jak coś nie pasuje, to spokojnie oddać. :)
Dla mnie możliwość zwrotów to podstawa wszelkich zakupów, w szczególności ciuchów, bo jakoś dziwnym trafem w moim lustrze niektóre ubrania wyglądają zupełnie inaczej niż w sklepowym :p

Do góry