reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Anio Elunia będzie dobrze.

Joshi piękne kwiaty. My z mężem służbowo ale widzę że się martwi.

Mnue trochę przeszło ale wzmaga się gdy nie leżę więc leżę. Mała bardzo aktywna nie pomaga. Mam nadzieję że przejdzie całkowicie po odpoczynku nocnym.

Moja koleżanka w 34tc trafiła właśnie do szpitala na podtrzymanie ciąży. Przy dzieciach naprawdę ciężko wyleżeć
cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Nadrobilam Was :)

Dzis mialam zalatany dzien. Byliśmy u mechanika bo raczyl wrocic po miesiacu urlopu i w koncu nam auto zrobi. W sklepoe w przedszkoku itd. Potem Julian mial goscia. Kolega do niego przyszedl to bawili sie a ja z jego mama chwile odpoczelam na kanapie bo obie w 7 miesiacu jestesmy :D

Anio moj tak ogladal nerki małej ale stwierdził ze wszystko dobrze a ja od 3 tyg chodze i mysle czy aby na pewno. Wczoraj na usg ogladal tylko glowke i lozysko i szyjke wiec nie wiem dalej czy ok. Musimy wierzyc troche tym lekarzom i jak mowia ze w normie to w normie. Gdyby cos sie dzialo to wtedy kontrol u innego specjalisty moze. Nie martw sie córeczka zdrowa jest.

Elifit i jak tam? Lepiej sie czujesz? Przeszlo? Mi tez sie zdarza jak sie przeforsuje cos takiego. Ani lezec ani chodzic ani siedziec nie moge bo tak mnie tam na dole ciagnie. No ale jak zwolnic jak sama w domu jestem z dzieckiem maz od 13 do 23 w pracy.

Lux Ty to się biedna musisz meczyc z ta rodzina Twojego. Współczuję:( niektórzy maja właśnie takie ch... podejście do wszystkiego :(

U nas w lutym mija 12 lat jak jestesmy razem :) 5 po slubie juz ;)

Jak tam chore dzieciaczki? Moj chodzi zasmarkany dalej ale mir ma goraczki ani nic więc na razie tylko woda morska i spray do.nosa i obserwujemy sie :)

Ok chyba zapomnialam juz co tam jeszcze bylo w postach. Pozdrawiam.Was wszystkie :)

Trzymam kciuki.
Mnie kurde od wczoraj boli jak na okres. Dol brzucha .
W dzien ok ale przychodzi poznym wieczor to boli.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie wlasnie wieczory i Nocki sa najgorsze. I jak odrabiamy zadania domowe.
Jak nie masz nospy to duzo magnezu i wody, oraz cieply prysznic.
A mialam pytac jak u was blizny Pô cc.

Z ta nospy to o to chodzi, ze każdy lek ma swój czas działania. Dlatego takie ważne aby brać regularnie. Jednorazowo owszem pomoże, ale czasem trzeba 2-3dni brać co 8 godzin i stopniowo zmniejszać dawkę. My z moim teraz będziemy 16 lat razem. Ależ zleciały.

Nadrobilam Was :)

Dzis mialam zalatany dzien. Byliśmy u mechanika bo raczyl wrocic po miesiacu urlopu i w koncu nam auto zrobi. W sklepoe w przedszkoku itd. Potem Julian mial goscia. Kolega do niego przyszedl to bawili sie a ja z jego mama chwile odpoczelam na kanapie bo obie w 7 miesiacu jestesmy :D

Anio moj tak ogladal nerki małej ale stwierdził ze wszystko dobrze a ja od 3 tyg chodze i mysle czy aby na pewno. Wczoraj na usg ogladal tylko glowke i lozysko i szyjke wiec nie wiem dalej czy ok. Musimy wierzyc troche tym lekarzom i jak mowia ze w normie to w normie. Gdyby cos sie dzialo to wtedy kontrol u innego specjalisty moze. Nie martw sie córeczka zdrowa jest.

Elifit i jak tam? Lepiej sie czujesz? Przeszlo? Mi tez sie zdarza jak sie przeforsuje cos takiego. Ani lezec ani chodzic ani siedziec nie moge bo tak mnie tam na dole ciagnie. No ale jak zwolnic jak sama w domu jestem z dzieckiem maz od 13 do 23 w pracy.

Lux Ty to się biedna musisz meczyc z ta rodzina Twojego. Współczuję:( niektórzy maja właśnie takie ch... podejście do wszystkiego :(

U nas w lutym mija 12 lat jak jestesmy razem :) 5 po slubie juz ;)

Jak tam chore dzieciaczki? Moj chodzi zasmarkany dalej ale mir ma goraczki ani nic więc na razie tylko woda morska i spray do.nosa i obserwujemy sie :)

Ok chyba zapomnialam juz co tam jeszcze bylo w postach. Pozdrawiam.Was wszystkie :)

Lilcia szaleje okrutnie. Może jak uśnie to mi przejdzie.
Moje zasmarkańce dziś tylko lkki stan podgorączkowy.

cb7wugpju04jz4q8.png

eh, przeczytalam 151 postow i zaznaczylam 5 do odpowiedzenienia i mi sie skasowalo:( napisze z pamieci...

@elifit: jak sie czujesz? ja od tygodnia czuje lekka obolalosc podbrzusza oraz ciagniecie w brzuchu i troche jak na okres. pogadam z gin ale mi sie zdaje ze to juz taki moze byc urok trzeciego trymestru? zwiekszylam magnez do 2xdziennie i od 2 dni odpoczywam duzo. oszczedzajmy sie!

@Lux: zrob sobie dziewczyno 1 albo 2 dni calkowitego lenistwa! poczuj rozkosz lezenia z ksiazka caly dzien albo sluchania muzyki albo tv..co tam lubisz:) Nalezy ci sie!

@lisia i Antiope: moj pozyczony wozek mutsy nie spodobal mi sie bo mial byc caly czarny (tak zrozumialam) a jest czarno bury (szary) z przewaga burego. Ten bury wyglada jak brudny:( zrobie zdjecia za kilka dni.
Postanowilam poki co zostawic sprawe az sie Zosia urodzi. Jesli nadal bedzie mnie denerwowal a bede duzo korzstac z wozka to kupie inna gondole uzwana. A spacerowke to wlasnie jakis wypasik planowalam od poczatku nabyc. Tylko nie wiem czy sie uda w jednym modelu polaczyc moje potrzeby (wertepy podmiejskie, ladny nowoczwsny designe i zeby sie dobrze skladala do samochodu i nie za wiele zajmowala miejsca)? Da sie tak? Ewentualnie z miejsce moge odpuscic bo wielu podrozy nie planuje poki co.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
I jeszcze zapomnialam napisac do joshi!

@ joshi: sliczne kwiaty! Tak wlasnie powienien sie zachowac mezczyzna! I bez znaczenia kto mial race. Ja sobie zazycze kwiaty od meza za jego zachowanie jak tylko ciut nam temperatura spadnie! Niestey mojemu trzeba powiedziec za kazdym razem ze kwiaty sie naleza (zawsze sie tlumaczy ze on nigdy zadnej kobiecie kwiatow nie kupowal). Pochwala dla twojego meza!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry