anio0
Fanka BB :)
Dzień dobry Wam.. pisałam wczoraj, że nie będę panikować, ale wychodzi mi to z marnym skutkiem. Wczoraj ryczałam do nocy, tak bardzo się boję o Zosię Jeszcze zdałam sobie sprawę, że to co wzięłam kiedyś za Zosine nogi wcale nimi nie jest i mam od kilku dni przynajmniej jakieś wybrzuszenie tuż pod mostkiem pomiędzy żebrami. Nigdy nie miałam przepukliny, ale wygląda to podobnie, z tego co zdążyłam się rozeznać w internecie.
Dzisiaj mam wizytę u endo, to może ją o to zapytam przy okazji, o ile oczywiście nie zapomnę. Do tego dzisiaj przyjeżdża do nas moja rodzinka, zostają do piątku, bo w piątek na weekend spodziewamy się teściów. Będzie co robić, to na pewno, ale mam nadzieję, że chociaż dzięki gościom nie będę miała czasu na myślenie...
Dzisiaj mam wizytę u endo, to może ją o to zapytam przy okazji, o ile oczywiście nie zapomnę. Do tego dzisiaj przyjeżdża do nas moja rodzinka, zostają do piątku, bo w piątek na weekend spodziewamy się teściów. Będzie co robić, to na pewno, ale mam nadzieję, że chociaż dzięki gościom nie będę miała czasu na myślenie...