reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kobitki, wiecie może co to D1 na usg? Jakaś komora boczna mózgu czy coś.. z wrażenia nie zapamiętałam. Coś potylicznego, co powinno mieć normę do 10mm. Kojarzycie może?
AnioO ja wiem tyle co ty. Ale mam ten sam problem co ty . Jedna komora boczna a dokładniej róg jest powiekszony, ale jeszcze w tej granicy do 10 mm. Oczywiście jak tylko się dowiedzialam to zaczelam szukać co to,ale narazie odpuscilam. Od lekarki swojej usłyszałam, że mam się narazie nie martwić. Narazie jest do obserwacji i w fazie szybkiego wzrostu dzidzi może tak być . Ufam jej i jak coś ja będzie niepokoić to napewno będzie działać. Czekam do 29 na kontrolne USG i zobaczymy czy się powiększa, oby nie i jak druga strona bo ostatnio mała tak się układała ze ciężko było ocenić i zobaczymy wtedy. Musi być dobrze i koniec i u nas i u was

Cudowne kwiaty! Dobrze, ze sie pogodziliscie. Nie ma co brnąc na dłuższa metę w takie fochy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie po 15 latach malzenstwa trzeba troche wyluzowac[emoji6]
W sumie teraz moje nerwy to tylko szkodza Fabiankowi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie tak mi lekarz powiedział, ze jednorazowo to bardziej placebo [emoji846] ale nie wiem czy ma racje - co lekarz to opinia, a jak pomaga to musi działać [emoji6]

Nie wiem jak to jest, mi w szpitalu mowili ze mam brac luteine, magnez a w razie bólu lub skurczy no spe, gdy nie przejdzie - wracać na oddział.. i tyle.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, że ludzie, którzy bardzo chcą z takich powodów nie mogą mieć wymarzonego dziecka :sad:

Gratulacje! :happy:

Ja też już ledwie dałam radę ostatnim razem i już zapowiedziałam mojemu, że następnym razem on mnie będzie golił. Na szczęście nie miał obiekcji. W pierwszej ciąży też mnie golił jak już byłam bardziej zaawansowana i nie dość, że nigdy mnie nie zaciął, to byłam ogolona dokładnie jak nigdy. No i nieraz się zdarzyło, że z tego wychodziła taka użyteczna gra wstępna. :-p

Mój starszy był taki spokojny, że żadko i słabo go czułam. I był faktycznie spokojny jak się urodził, dopóki nie zaczął chorować. Teraz też jest raczej grzecznym dzieckiem.

To może idź skonsultuj do innego certyfikowanego.
no moj mi nie chce pomagac przy depilacji wrr

Dokladnie po 15 latach malzenstwa trzeba troche wyluzowac[emoji6]
W sumie teraz moje nerwy to tylko szkodza Fabiankowi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie co prawda staż małżeński 4 letni dopiero, ale w tym roku mija nam 10 lat razem [emoji4][emoji177]

U mnie co prawda staż małżeński 4 letni dopiero, ale w tym roku mija nam 10 lat razem [emoji4][emoji177]

To u nas w lutym minelo 4 lata malzenstwa kocielnego, w grudniu tego roku minie 5 lat slubu cywilnego, a razem jestesmy juz 8 lat, teraz w pazdzierniku bedzie rocznica [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AnioO ja wiem tyle co ty. Ale mam ten sam problem co ty . Jedna komora boczna a dokładniej róg jest powiekszony, ale jeszcze w tej granicy do 10 mm. Oczywiście jak tylko się dowiedzialam to zaczelam szukać co to,ale narazie odpuscilam. Od lekarki swojej usłyszałam, że mam się narazie nie martwić. Narazie jest do obserwacji i w fazie szybkiego wzrostu dzidzi może tak być . Ufam jej i jak coś ja będzie niepokoić to napewno będzie działać. Czekam do 29 na kontrolne USG i zobaczymy czy się powiększa, oby nie i jak druga strona bo ostatnio mała tak się układała ze ciężko było ocenić i zobaczymy wtedy. Musi być dobrze i koniec i u nas i u was
Dziękuję :* Doszłam do wniosku, że na razie nie będę panikować. Zwłaszcza, że gin dzisiaj bacznie oglądał kręgosłup Małej - wyczytałam dlaczego. Ponoć przy wodogłowiu częste jest także rozszczepienie kręgosłupa, a tego u nas nie stwierdził. Poczułam jednak, że naprawdę się zna na swojej robocie i po prostu jutro do niego zadzwonię i umówię się na kolejną wizytę nieco szybciej, za 2 tygodnie. Będę się czuła pewniej, a i zdążę o wszystko wypytać na spokojnie.

Do góry