reklama
gratulacje!Mój mąż zdal. Aaaa!!!! Jestem z niego dumna. Wasze kciuki chyba działają cuda, dzięki dziewczyny
wiesz co? ją juz wszystko przerasta, szwagierka palcem nie kiwnie przy corce, wszystko robi tesciowa, syn chory daje do wiwatu, co z tego, ze moj Tomek tam pojedzie, zrobi w ogrodzie, pokosi, bratem sie zajmie...wszystko robimy zle, zreszta skoro ona gada po rodzinie, ze wnuka bawic nie bedzie to ja dziekuje...nasze dziecko ma rodzicow i drugich dziadkow, ona laski mi nie robiZartujesz????
Tylko pogratulowac " babci" bo ja bym jej babcia nie nazwala juz.
I dziecka tez bym nie dala zobaczyc.
Kryzys kryzysem
Newry nerwami ale kuzwa trzeba sie 10 razy zastanowic co sie mowi I o Kim. [emoji20][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Fanka BB :)
Najważniejsze rzeczy mamy, powiem tak kosmetyki jeszcze trzeba dokupić, no i walizeczkę! Przypomniałaś mi Marzy mi się taka mała walizeczka do szpitala. Ogólnie się nam by przydała, bo często do rodziców jeździmy, więc chyba w końcu jakąś zakupię.Nie po drodze mi ze zwolneniem tempa kompletnie. Jeszcze teraz chcemy otworzyc nowy sklep wiec najblizszy miesiac bedzie intensywny, ale bardzo chcialabym to ogarnac przed porodem bo zdaje sobie sprawe, ze pozniej bedzie mi ciezej. Takze jeszcze troche o ile zdrowko pozwoli
Powiem Ci, ze tak mniej wiecej mamy poogarniane. Ciuszki sa, jeszcze tylko kombinezon chyba na 62 dokupie, bo mam na 68 i kosmetyki, ale to juz pikus. Dodatkowo lezaczek, ale to chyba moj tata zakupi bo bardzo chcial cos kupic wiec dam mu szanse I musze torby do szpitala kupic, bo nie mam zadnej wyjsciowej A u Was jak tam, ogarniete i gotowe wszystko?
Matko, jak ja się zapuszczam!! Nie goliłam nóg chyba 3tygodnie, no ale w ciąży mam 3 jasne włosy na krzyż, więc potrzeba mierna ach, żeby tak zostało!
Teraz wygodniej jak ktoś zajmuje się mną, także kosmetyczka i mąż przejmują zadanie.
Teraz wygodniej jak ktoś zajmuje się mną, także kosmetyczka i mąż przejmują zadanie.
anio0
No widzisz jaki zdolny chłop! Synek jednak kciuki musiał trzymać, to na pewno jego zasługa!Mój mąż zdal. Aaaa!!!! Jestem z niego dumna. Wasze kciuki chyba działają cuda, dzięki dziewczyny
tez musze kupic jakas walizke, bo nie mam a w cos sie spakowac muszeNajważniejsze rzeczy mamy, powiem tak kosmetyki jeszcze trzeba dokupić, no i walizeczkę! Przypomniałaś mi Marzy mi się taka mała walizeczka do szpitala. Ogólnie się nam by przydała, bo często do rodziców jeździmy, więc chyba w końcu jakąś zakupię.
ja wczoraj golac bikini pocielam sie tak, ze godzine krew sie lalaMatko, jak ja się zapuszczam!! Nie goliłam nóg chyba 3tygodnie, no ale w ciąży mam 3 jasne włosy na krzyż, więc potrzeba mierna ach, żeby tak zostało!
Ło matko!!!! Ja na czuja teraz. Mąż się pcha z maszynką, ale jakoś tu ufam bardziej sobieja wczoraj golac bikini pocielam sie tak, ze godzine krew sie lala
reklama
anio0
Ach... za 1,5h mam wizytę! Zaraz pędzę szorować "podwozie", haha tylko mój szanowny pan małżonek się nie odzywa, więc bardzo możliwe, że zapomniał, że miał się zwolnić szybciej do domu... oooo, chyba wywołałam wilka z lasu bo właśnie mi napisał, że zaraz wychodzi do domu i pamięta o cipogrzebie