reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zartujesz????
Tylko pogratulowac " babci" bo ja bym jej babcia nie nazwala juz.
I dziecka tez bym nie dala zobaczyc.
Kryzys kryzysem
Newry nerwami ale kuzwa trzeba sie 10 razy zastanowic co sie mowi I o Kim. [emoji20][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co? ją juz wszystko przerasta, szwagierka palcem nie kiwnie przy corce, wszystko robi tesciowa, syn chory daje do wiwatu, co z tego, ze moj Tomek tam pojedzie, zrobi w ogrodzie, pokosi, bratem sie zajmie...wszystko robimy zle, zreszta skoro ona gada po rodzinie, ze wnuka bawic nie bedzie to ja dziekuje...nasze dziecko ma rodzicow i drugich dziadkow, ona laski mi nie robi

Nie po drodze mi ze zwolneniem tempa kompletnie. Jeszcze teraz chcemy otworzyc nowy sklep wiec najblizszy miesiac bedzie intensywny, ale bardzo chcialabym to ogarnac przed porodem bo zdaje sobie sprawe, ze pozniej bedzie mi ciezej. Takze jeszcze troche o ile zdrowko pozwoli :)
Powiem Ci, ze tak mniej wiecej mamy poogarniane. Ciuszki sa, jeszcze tylko kombinezon chyba na 62 dokupie, bo mam na 68 i kosmetyki, ale to juz pikus. Dodatkowo lezaczek, ale to chyba moj tata zakupi bo bardzo chcial cos kupic wiec dam mu szanse :p I musze torby do szpitala kupic, bo nie mam zadnej wyjsciowej ;) A u Was jak tam, ogarniete i gotowe wszystko?
Najważniejsze rzeczy mamy, powiem tak ;) kosmetyki jeszcze trzeba dokupić, no i walizeczkę! Przypomniałaś mi :) Marzy mi się taka mała walizeczka do szpitala. Ogólnie się nam by przydała, bo często do rodziców jeździmy, więc chyba w końcu jakąś zakupię.

Matko, jak ja się zapuszczam!! Nie goliłam nóg chyba 3tygodnie, no ale w ciąży mam 3 jasne włosy na krzyż, więc potrzeba mierna ;) ach, żeby tak zostało! :)

Teraz wygodniej jak ktoś zajmuje się mną, także kosmetyczka i mąż przejmują zadanie.

Najważniejsze rzeczy mamy, powiem tak ;) kosmetyki jeszcze trzeba dokupić, no i walizeczkę! Przypomniałaś mi :) Marzy mi się taka mała walizeczka do szpitala. Ogólnie się nam by przydała, bo często do rodziców jeździmy, więc chyba w końcu jakąś zakupię.
tez musze kupic jakas walizke, bo nie mam a w cos sie spakowac musze

reklama
Ach... za 1,5h mam wizytę! :D Zaraz pędzę szorować "podwozie", haha ;) tylko mój szanowny pan małżonek się nie odzywa, więc bardzo możliwe, że zapomniał, że miał się zwolnić szybciej do domu... oooo, chyba wywołałam wilka z lasu ;) bo właśnie mi napisał, że zaraz wychodzi do domu i pamięta o cipogrzebie :D

Do góry