reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki też tak szaleja? Ostatnio czytałam ze w tym okresie dziecko przesyłka okolo 15 godz na dobe mój Franio chyba o tym nie wie bo harcuje całe dnie. Siedziec nie moge bo wpycha mi swoje konczynki pod zebra. No szalony chłopiec, zero litości dla matki

Ech, to czyżby tylko mój taki filozof był? Owszem, kręci się czasami, ale nie żeby tak cały czas... :(

reklama
Ech, to czyżby tylko mój taki filozof był? Owszem, kręci się czasami, ale nie żeby tak cały czas... :(
Moja przyjaciółka narzekała w ciąży na rzadkie i delikatne ruchy dziecka, a teraz ma prawie miesięcznego aniołka. Dalej mało się rusza, dużo śpi, daje rodzicom przespać noc, nie płacze itd. Złote dziecko po prostu :D Ja bym chyba szału z takim dostała, bo już mnie ręce świerzbiły ostatnio, żeby go obudzić i poprzytulać takiego maluszka! A on sobie leżał spokojnie na kocyku i spał przez 3h naszego spotkania z małymi przerwami na jedzenie. Nic mu nie przeszkadzało ;)

Moja przyjaciółka narzekała w ciąży na rzadkie i delikatne ruchy dziecka, a teraz ma prawie miesięcznego aniołka. Dalej mało się rusza, dużo śpi, daje rodzicom przespać noc, nie płacze itd. Złote dziecko po prostu :D Ja bym chyba szału z takim dostała, bo już mnie ręce świerzbiły ostatnio, żeby go obudzić i poprzytulać takiego maluszka! A on sobie leżał spokojnie na kocyku i spał przez 3h naszego spotkania z małymi przerwami na jedzenie. Nic mu nie przeszkadzało ;)

Eeee, no to jak ma być taki finał, to ja nie mam nic przeciwko, może być filozof :p

zlote dziecko, ja czuje, ze moj bedzie szogun maly, skoro teraz tak wariuje w brzuchu :D

wiesz co? ją juz wszystko przerasta, szwagierka palcem nie kiwnie przy corce, wszystko robi tesciowa, syn chory daje do wiwatu, co z tego, ze moj Tomek tam pojedzie, zrobi w ogrodzie, pokosi, bratem sie zajmie...wszystko robimy zle, zreszta skoro ona gada po rodzinie, ze wnuka bawic nie bedzie to ja dziekuje...nasze dziecko ma rodzicow i drugich dziadkow, ona laski mi nie robi
I bardzo dobrze.
Widocznie to taki typ czlowieka.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż zdal. Aaaa!!!! Jestem z niego dumna. Wasze kciuki chyba działają cuda, dzięki dziewczyny :)
Gratuluje! Super!!! :)

Najważniejsze rzeczy mamy, powiem tak ;) kosmetyki jeszcze trzeba dokupić, no i walizeczkę! Przypomniałaś mi :) Marzy mi się taka mała walizeczka do szpitala. Ogólnie się nam by przydała, bo często do rodziców jeździmy, więc chyba w końcu jakąś zakupię.
No wlasnie ja totalnie nie wiem jaka ja chce ;) Jak bedziesz miala pomysl na swoja albo kupisz to zarzuc fotka/linkiem na wyprawkowym :)

Moja też kopie przeokropnie! Za dnia dużo a przed snem jeszcze więcej. NIe wiem czy to reguła, ale moja 8 letnia córa jak była w brzuchu to też była hipper aktywna, a jak się urodziła to nie mogłam za nią nadążyć ,bo była dosłownie wszędzie. Aha, teraz jest najszybsza z klasy, mówi że nawet chłopcy nie mogą jej dogonić :) hihi.. Myślę, że te aktywne dzieciaki to jednak dobry znak :)
Jeszcze trochę i te kopnięcia zmienią się w wypychanie i rozpychanie na boki, wzdłuż i wszerz:)

reklama
Lux w takim razie obydwie będziemy miały urwiskow.
Przepraszam, ale poplakalam się ze śmiechu jak czytam o tych waszych goleniach i o czyszczeniu podwozia ha ha podoba Mi się to :)
Ja jeszcze nie mam z tym problemu Ale mąż już powiedział że halny się mnie tam ogolic i jestem zdana na siebie

Do góry