reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie

pouczal kuzyn meza, chodzaca zyciowa porazka, ale na dzieciach znal sie najlepiej ha ha. Jak wieczorem czytalam synowi przed snem bajeczki to bezczelnie wchodzil do pokoju i go rozsmieszal bo on i tak nie zasnie bo nie jest spiacy itd, bo on sie na tym zna...
wywalilabym dziada za drzwi

aha zapomnialam Wam pisac, moja tesciowa mi powiedziala, ze ma wyrabane w naszego synka, w nas i wszystkich zyjacych..fajnie...kryzys wieku sredniego

reklama
Ty teraz zartujesz?!
Nie.. ale ona bardzo by chciała mieć dzieci, a nie może i działa w dobrej wierze, więc na spokojnie jej wytłumaczyłam, ze dzieci się wcale takie duże nie rodzą :p chociaż czasem mam ochotę ją ochrzanić z góry na dół, że takie farmazony pierdzieli, a co może wiedzieć o dzieciach... ale nie chciałabym jej przykrości sprawić. Wiem jak przeżywa moją ciążę, jakby sama w niej była, więc po prostu zaciskam zęby i uczę się cierpliwości przed zrobieniem tego ostatniego kroku w macierzyństwo ;D

Jak sobie wczoraj uswiadomilam, ze jeszcze OK 2 miesiecy to sie zalamalam. Najgorzej z tym spaniem, na boku boli a na plecach to nie powinnam. Budzi mnie bol odliczam minuty miedzy skurczami, zasypiam i od nowa, a malutka zaczela wyjatkowo manewrowac nogami. Moze jak ktos j'est wysoki to mû latwiej?

A tej co się stało?
jej mozg sie zlasowal :( nie wiem co tej kobiecie jest i o co chodzi...Tomek jej proponowal zakupy, ze ja zabierze, miala z nami jechac daleko do rodziny, ktora lubi a rzadko widzi, a ona mowi, ze ma na to wyj*bane...takiego slowa uzyla...mam to gdzies, nie bede sie stresowac, wazne, ze moi rodzice potrafia sie zachowac, jej humorki mi nie sa potrzebne

jej mozg sie zlasowal :( nie wiem co tej kobiecie jest i o co chodzi...Tomek jej proponowal zakupy, ze ja zabierze, miala z nami jechac daleko do rodziny, ktora lubi a rzadko widzi, a ona mowi, ze ma na to wyj*bane...takiego slowa uzyla...mam to gdzies, nie bede sie stresowac, wazne, ze moi rodzice potrafia sie zachowac, jej humorki mi nie sa potrzebne
Myślałam, że może niechcący ją czymś sprowokowaliście... ech...

Nie.. ale ona bardzo by chciała mieć dzieci, a nie może i działa w dobrej wierze, więc na spokojnie jej wytłumaczyłam, ze dzieci się wcale takie duże nie rodzą :p chociaż czasem mam ochotę ją ochrzanić z góry na dół, że takie farmazony pierdzieli, a co może wiedzieć o dzieciach... ale nie chciałabym jej przykrości sprawić. Wiem jak przeżywa moją ciążę, jakby sama w niej była, więc po prostu zaciskam zęby i uczę się cierpliwości przed zrobieniem tego ostatniego kroku w macierzyństwo ;D
a ona faceta ma czy nie ma? wiesz, moze chce dobrze,ale jej nie wychodzi hihi, mi sie wydaje, ze dobrze robisz tlumaczac jej pewne rzeczy, moze do niej cos dotrze, moze nie do konca sobie sprawe zdaje, ze zle robi

a ona faceta ma czy nie ma? wiesz, moze chce dobrze,ale jej nie wychodzi hihi, mi sie wydaje, ze dobrze robisz tlumaczac jej pewne rzeczy, moze do niej cos dotrze, moze nie do konca sobie sprawe zdaje, ze zle robi
Ona jest mężatką od 25 lat! ;) Ma szalone pomysły, ale działa w dobrej wierze, dlatego słucham co ma do powiedzenia, a i tak robię swoje :D jak ze wszystkimi, hihi.

reklama
Do góry